Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przy sniadaniu

urodziny bylego

Polecane posty

Gość przy sniadaniu

nie dlugo ma urodziny moj byly .nie mammy ze soba kontaktu.ale mysle czy mu nie wyslac zyczen .w tamtym roku mu wyslalam nie podziekowal nawet ale 2 lata temu owszem.nie wiem czy wyslac czy zlekcewazyc/poradzcie

Gość łaniaaaa
zlekcewazyc :P

Gość przy sniadaniu
sama nie wiem po co.moze chcialabym zeby sie odezwal .ze to cos zmieni miedzy nami .wiem ze to glupie .szukam chyba ratunku,jakiegos odezwu z jego srony,nadal go kocham,ale niestety on mnie nie...ale w sumie zyczenie to przeciez nic takiego .sama juz nie wiem nic

Gość telefaks
A na cholere mu chcesz posyłać te życzenia.sama napisałas ze i tak ci nie podziekował.On tobie wysłał zyczenia?pewnie nie!

Gość guzjhuj
napewno juz kogos ma.nie ponizaj sie dziewczyno.

ale w sumie zyczenie to przeciez nic takiego " hahahahahaha w twoim przypadku wysłanie życzeń to BARDZO WIELE już nie wspominając co by się działo gdyby koles odpisał ... pytanie moje było retoryczne w 99% takie pytania jak twoje świadcza o jednym ... o chęci odzyskania swojej dawnej miłości niby to wyslę życzonka mu na imieninki niby to sie odezwę w stylu "no co tam słychać u ciebie?" a prawda jest taka że na siłę chcecie powrotu ... trochę to żałosne :)

Gość do sniadania cos ci powiem
''nadal go kocham'' -- oszalałaś? wmawiasz sobie bo nie masz innego zajecia, przestan wzdychać do kolesia z którym już nie masz zadnych szans, a znajdź sobie inny obiekt westchnień:)

Gość przy sniadaniu
wiem ze nie ma nikogo. regres masz racje tak wlasnie mysle ale co ja na to poradze ze chec bycia z nim jest silniejsza.ale macie acje nie napisze mu zadnych zyczen

ale co ja na to poradze " jest jedna rada :) zająć sie sobą :D a nie nim