Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grenadineee

co on ma przez to na mysli?

Polecane posty

Gość Dariusz7070
Do "Tak to wygląda", Duzo kobiet tez manipuluje, i wam to przychodzi latwiej, mysle ze wiesz o czym mowie. A wy (kobiety) macie tyle propozycji na dzien, ze powinieliscie umiec juz odroznic prawdziwego faceta od takiego ktory prowadzi jakas gre.

Gość łaniaaaa:P
"a propo czasu on powiedzial ze tylko czas pomoze zapomniec, czyli juz wtedy mial mnie gdzies ;/" to sa wyklepane regułki powtarzane przez wszystkich na odwal sie.

Gość Tak to wygląda
grenadineee a propo czasu on powiedzial ze tylko czas pomoze zapomniec, czyli juz wtedy mial mnie gdzies ;/ Gdyby Cię kochał, to nawet jeśli zdecydowałby się odejśc, mówiąc Ci przy okazji o uczuciach, to nie popychałby Cię w ramiona innego. Zwyczajnie sam by nie zniósł takiej myśli.

Gość Dariusz7070
"to nie popychałby Cię w ramiona innego" Facet tak mowi, jak nie czuje ze wystarcza dla kobiety, nie czuje sie pewny z Toba.

Gość Tak to wygląda
Dariusz7070 Do "Tak to wygląda", "Duzo kobiet tez manipuluje, i wam to przychodzi latwiej, mysle ze wiesz o czym mowie". Te zarzuty kieruj do tych kobiet, które manipulują, a nie pod moim adresem. "A wy (kobiety) macie tyle propozycji na dzien, ze powinieliscie umiec juz odroznic prawdziwego faceta od takiego ktory prowadzi jakas gre". Na dzień? :-D Jaja sobie robisz, czy co? Ja akurat jestem wyjątkowo wyczulona na takich graczy i szybko ich wychwytuję (pisałam już, że na jednym spotkaniu się u mnie kończy). Ale raz trafiłam na psychopatę, a to wyjątkowo wyrafinowany i sprytny typ. Zajęło mi pięć spotkań i wiele rozmów zorientowanie się, że on ma względem mnie nieuczciwe zamiary, o wierz, że połowę z tego co mówiłł, było prawdą, a zachowanie też niewiele pomagało, bo początkowo jego słow apokrywały się z czynami. Takich ludzi większość kobiet i mężczyzn tak łatwio nie rozpozna, niektórzy nawet biorą z nimi śluby i dopiero potem oni pokazują swoje prawdziwe oblicze.

Gość Tak to wygląda
Dariusz7070 "to nie popychałby Cię w ramiona innego" Facet tak mowi, jak nie czuje ze wystarcza dla kobiety, nie czuje sie pewny z Toba. -------- Ale mówi też wtedy, gdy już ma inną lub inne, a chce się tej kobiety pozbyć.

Gość grenadineee
ze nie wystarcza dla kobiety co masz na mysli?? on wiele razy mowil zazstanawial sie czy bedzie dla mnie wystarczajaco dobry cy moze dac mi szczescie,

Gość Tak to wygląda
Dla tego psychopaty kłamanie było tak naturalne, jak jedzenie. Kłamiąc, czuł się wyjątkowo swobodnie i nawet jedna struna mu nie drgnęła. Nie widziałam tak opanowanego człowieka i to wzbudziło moje pierwsze podejrzenia, choć niby nie powinnam mieć mu nic do zarzucenia, bo zachowywał się i mówił nienagannie, a wiele rzeczy z tego, co mówił, się sprawdziło. Tyle, że wkrótce odkryłam przyczyny tego, dlaczego ze mną się spotyka.

Gość Tak to wygląda
Grenadineee, zrobisz jak chcesz, to Twoje życie. Ale moje doświadczenie mówi mi, że Twój mężczyzna po prostu poszedł do innej, a Ciebie usiłuje zatrzymać jako koło ratunkowe. Przemyśl wszystko bardzo dobrze, poczytaj podobne przypadki i wyciągnij wnioski.

Gość grenadineee
a jesli nie ma innej to moze po prostu mu sie znudzilam.

Gość jasne jasne
czekaj na niego a latka leca.

Gość Tak to wygląda
Mój eks odebrał przy mnie dwa telefony od pewnej K. I w obu przypadkach powiedział, że teraz nie może rozmawiać i oddzwoni później. Coś mi nie grało, bo z jednej strony to nienaturalne opanowanie, a z drugiej telefony od kobiety, z którą nie chce przy mnie zamienić jednego zdania. Gdy się pytałam, kto to jest, za każdym razem słyszałam, że to "dalsza kuzynka". ;-) :-D Taaa. Niebawem po zerwaniu okazało się, żee mam rację. K. okazała się dziewczyną, z którą kręcił, jednocześnie umawiając się ze mną.

Gość Tak to wygląda
Oczywiście od kilku lat stale usiłuje mi o sobie przypominać na święta, niby że kultura :-) , a tak naprawdę myśli, że będę jego kołem zapasowym. A ja mam go w dupie i olewam. I niechby tylko spróbował czegoś, to mnie popamięta.

Gość grenadineee
a jesli to nie inna kobieta czemu ju znie chce byc razem?

Gość Tak to wygląda
Ja tu niestety widzę manipulację Tobą. I jeśli nie kobieta, czemu dałabym 90% szans, to jeszcze mogłaś mu do czegoś być potrzebna (np. potrzebował w czymś Twojej pomocy, potrzebował z kimś sypiać czypo prostu nie chciał być sam). W każdym razie Jego słowa świadczą o tym, że uczciwy wzgledem Ciebie nie był.

Gość grenadineee
mi sie wydaje ze ob byl samotny i brakowalo mu kogos do lozka... a teraz jak jestem daleko to sobie nie pouzywa wiec po co to ciagnac, pewnie tak sobie mysli.

Gość Tak to wygląda
Grenadineee, ja Ci piszę tylko o swoich doświadczeniach, a jak było w Twoim przypadku, możesz ocenić tylko Ty sama, bo najlepiej go znasz i to, jak się zachowywał, co robił. Przykro mi bardzo, że trafiłaś na takiego mężczyznę, ale w dzisiejszych czasach to cud trafić na kogoś uczciwego i wartościowego. Jak go sobie rozpracujesz na spokojnie, to potem dużo łatwiej Ci będzie wyłapać takie typki.

Gość grenadineee
tylko wiesz na poczatku kazdy chce sie zaprezentowac jak najlepiej a jak zobaczy ze 2 osoba wpadla (w sensie jest zakochana) to olewa ja.

Gość Tak to wygląda
grenadineee tylko wiesz na poczatku kazdy chce sie zaprezentowac jak najlepiej a jak zobaczy ze 2 osoba wpadla (w sensie jest zakochana) to olewa ja. Otóż nie. Tak zachowuje się jedynie ktoś, kto musiał samemu sobie udowadniać, że jest atrakcyjny, że uda mu się zdobyć drugą osobę. Olewa tylko taki facet-zdobywca, którego bawi jedynie uwodzenie i co najwyżej chce zaciągnąć tę kobietę do łóżka, ewentualnie czegoś od niej jeszcze potrzebuje. A ten, któremu zależy, nie oleje, tylko co najwyżej bedzie się nieco mniej starał - ale będziesz wiedziała i czuła, że nadal jesteś dla niego ważna, że nadal interesujesz go Ty i Twoje życie. Będzie troszczył się o Ciebie i Twoje dobre samopoczucie, będzie chciał, abyś nie czuła się odsunięta na dalszy tor, nawet jeśli sam będzie miał jakieś problemy.

Gość grenadineee
zle sie wyrazilam, on tak postapil jak napisalam, wiem ze to nie jest normalne... na razie jeszcze go idealizuje, mimo tego ze wiem ze miala bym przerabane zycie z nim.

Gość Tak to wygląda
Normalne - idealizujesz go, bo jesteś zakochana. Przejdzie, a Ty odżyjesz. :-)

Gość grenadineee
a co moge jeszcze zrobic zeby jego osobe jakby to powiedziec pomyslec co ja w nim widzialam ;/ chcialabym zeby cos takiego przyszlo :)

Gość Tak to wygląda
Pisałam już wyżej, czytaj Kafe, bo choć nie brakuje tu głupawych wątków, to nieraz trafi się na coś podobnego. I wtedy widzisz, co Ty byś komuś innemu w tej samej sytuacji poradziła, bo komuś innemu zawsze jest łatwo. I stopniowo będzie do Ciebie docierało, o cho w tym wszystkim chodziło. A nieraz odkryjesz pewne cechy, których się nie spodziewałaś u niego zauważyć. Na początek sprawdź, czy coś nie brzmi znajomo: http://www.mayoclinic.com/health/narcissistic-personality-disorder/DS00652/DSECTION=symptoms http://www.mayoclinic.com/health/narcissistic-personality-disorder/DS00652/DSECTION=symptoms I zajrzyj na niedawne wątki z Kafe: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4431444&start=0 Byłyście kiedyś z facetem,który jest narcyzem? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4405716&start=0 jak rozpoznac osobe ktora manipuluje twoimi uczuciami

Gość Tak to wygląda
Pisałam już wyżej, czytaj Kafe, bo choć nie brakuje tu głupawych wątków, to nieraz trafi się na coś podobnego. I wtedy widzisz, co Ty byś komuś innemu w tej samej sytuacji poradziła, bo komuś innemu zawsze jest łatwo. I stopniowo będzie do Ciebie docierało, o cho w tym wszystkim chodziło. A nieraz odkryjesz pewne cechy, których się nie spodziewałaś u niego zauważyć. Na początek sprawdź, czy coś nie brzmi znajomo: http://www.mayoclinic.com/health/narcissistic-personality-disorder/DS00652/DSECTION=symptoms http://www.mayoclinic.com/health/narcissistic-personality-disorder/DS00652/DSECTION=symptoms I zajrzyj na niedawne wątki z Kafe: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4431444&start=0 Byłyście kiedyś z facetem,który jest narcyzem? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4405716&start=0 jak rozpoznac osobe ktora manipuluje twoimi uczuciami

Gość grenadineee
wiesz ja nie wiem co o nim myslec... podczas klotni jak powiedzial ze mam sie z innymi spotykac zapytalam sie przez lzy (wiem, ze ni epowinnam plakac) dlaczego jest takim egoista a on powiedzial, ... ze nie wie... pozniej stwierdzil, ze mam robic to co dla mnie najlepsze a jak sie pytalam co on chce to tylko odpowiadal nie chce cie stracic;/