Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sratatataaaa

jak jezdzicie z facetem i jego matka samochodem to kto siada z przodu?

Polecane posty

Gość sratatataaaa

wy czy jego matka? moj facet ostatnio kupil samochod, wiem ze teraz zacznie sie ciagle wozenie, podwozenie jego matki itd, ale gdy bedziemy jechac razem czy to niegrzeczne bedzie z mojej strony, gdy ja usiade z przodu kolo faceta, a matka z tylu?

Gość ja pitole ......
nie masz wiekszych problemow w zyciu? :O

Gość zawsze i wszedzie
jego kochanka :D

Gość jego matka
ale dla mnie to nie stanowi problemu.

Moja teściowa, jak niedawno tu pisałam, w naszym samochodzie siada z przodu:D Ja się nie kłócę, bo z durnymi babami nie zwykłam wchodzić w dyskusje.

Gość lepiej fiolet
zawsze jego matka siedzi z przodu, chyba że sama zaznaczy, że chce siedzieć z tyłu. dla mnie to oczywiste, przecież tobie to nie powinno robić różnicy... chyba, że masz chorobę lokomocyjną i na prawdę lepiej się czujesz siedząc z przodu- to owszem powiedziałabym o tym i wolałabym siedzieć z przodu

Gość sratatataaaa
to nie jest dla mnie jakis wielki problem, ale to jest taka kobieta, ze na kazdym kroku chce mi udowadniac ze mamusie ma sie tylko jedna, mamusie trzeba kochac i szanowac a kobiet mozna miec wiele dlatego nawet takie jej siadanie z przodu bedzie dla niej przewaga nade mna.

Gość jego matka
ty naprawdę nie masz w życiu innych problemów :O zazdroszczę

Uważam, że człowiek kulturalny w nie swoim samochodzie nie pcha się do przodu. Zwłaszcza że wie, że ja mam chorobę lokomocyjną.

Gość Marzennulla
Zawsze z przodu siedzę. Jego matka nigdy nie robi z tym większych problemów, wręcz odwrotnie twierdzi, że moje miejsce jest przy moim facecie. Tyle w temacie. ;]

Gość kaRinKa_
kto pierwszy usiądzie ale problem - jak teściowa usiądzie z przodu to cię obraża?

Gość sratatataaaa
w moim przypadku samochod nie jest ani moj ani jej, ale wedle jej mniemania samochod jej syna to jej samochod, a ja jestem obca osoba, jak juz kiedys zdazyla mi wykrzyczec, a to dlatego ze wiedzalam o czyms o czym jej nie chcial powiedziec. i z wielkim pretensjami, zze obcym mowi a matce nie chce powiedziec, ze matka wszystko powinna wiedziec itd.

Gość nie mam tego problemu bo
to ja zawsze woże babke do sklepu czy do lekarza ...:D mój mąż nie ma czasu na pierdoły 🖐️

Gość lepiej fiolet
Oblubienica- no to faktycznie trafiła Ci się teściówka...

Gość sratatataaaa
jak usiadzie pierwsza to jej przeciez nie wygonie, ale nie wiem czy jak ja usiade pierwsza to nie bedzie jakiejs obrazy, dlatego pytam

Gość mam ten sam problem
z samochodem i podwozeniem mamusi :o a tak to przewaznie ja siadam z przodu....chociaz zdazaja sie tez wyjatki...

JA----zresztą zabiłabym gdyby było inaczej:P:P:P TY jesteś jego partnerką-aczkolwierk nie ma co aferyt z tego robić-ale następnym razem jak masz ten problem bez ceregieli powiedz mamo siadaj i otwórz jej tylne drzwi albo, usiądź jako pierwsa z przodu i tyle:)

Gość Nie mam tego problemu
Auta sa nasze, siadamy z przodu zawsze , chyba ze jest duzo ludzi i ktos jest tak duzy i gruby, to lepiej go ulokowac z przodu, to z tylu sie jeszcze trzy osoby zmiejsza.Wtedy sie smieje ze wreszcie mam okazje sie przejechac z tylu we wlasnym aucie. Prowadzmy auto oboje, w zaleznosci kto chce, albo ten co nic nie wypil. Jezeli auto jest wylaczna wlasnoscia twojego chlopaka, a ty jedynie jego dziewczyna, to chyba powinnas jechac z tylu. Pozatym sa rozne sytuacje, bo jak ty pojedziesz ze swoim partnerem po mame i bedziesz siedziec z przodu, to smiesznie by bylo jakbys musiala sie przesiadac na tyl zeby mamusia siadla zprzodu.

Gość moja teściowa
to stara kurwa, która we wszystko się wpierdala, ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy kłócić się z nią o miejsce w samochodzie, mimo że ona zawsze ma życzenie siedzieć z przodu. Gdyby mogła to by synusiowi całą drogę na kolanach przesiedziała. Mnie jest wszystko jedno czy usiądę z tyłu czy z przodu, po lewej stronie czy po prawej.

przyjmuje się że ważniejsza osoba siada z tyłu za pasażerem to jest najważniejsze miejsce w samochodzie (np prezydent tam siedzi) ale chyba każdy woli z przodu koło kierowcy:)

Gość najpierw siedziałam
teściowa siada z tyłu i nie robi problemu, bo z czego? chyba jej bez różnicy, nie jest osobą zadzierająca nosa. ja mam cholerną chorobę lokomocyjna i jak mam siedzieć z tyłu, to mi się na wymioty zbiera i w glwoie kręci :( ale jak przychodzi męża pełnoletni siostrzeniec, to zawsze pcha sie do przodu. wkurza mnie. tylko co poradzic, jak on wielki i z tyłu nóg nie ma gdzie podziać :D

Gość mam ten sam problem
moim zdaniem jesli to samochod faceta to zapytaj go wprost czy ty masz siadac z przodu czy mama...od niego zalezy kto ma siedziec obok niego

przyjmuje się że ważniejsza osoba siada z tyłu za pasażerem to jest najważniejsze miejsce w samochodzie (np prezydent tam siedzi) ale chyba każdy woli z przodu koło kierowcy:)

to ja prowadze samochod..a jak wieziemy jego mame to ona siedzi z tylu...a moja mama jeszcze nie jechalismy

Gość mam ten sam problem
moja kiedys mnie rozwalila jak nas jakis kierowca podwozil gdzies(dluga trasa,nikt go nie znal zbytnio) i jego mama zamiast kazac mojemu narzeczonemu usiasc ze mna z tylu to ona kazala mu z przodu siedziec:o a ztylu siedzialam ja z nia:o

Gość obsraniec pachnący
w bagażniku

Gość no i co ci
się stało?