Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacha7777

czy jadac samochodem..

Polecane posty

z 2miesiecznym noworodkiem siedziicie z nim na tylnym siedzeniu?? chociaz cala droge smacznie spi..?

Gość lepiej fiolet
to zależy jak długa jest trasa. jak tylko do sklepu to siadałam z przodu, jak podróż trwała 3 godziny to siadałam z dzieckiem z tyłu.

tak, albo maz jak ja prowadze. Sama niejezdze z mala autem. Bo nie moge jej posadzic z tylu, a nie chce w razie wisku sie stresowac za kierownica :)

wlasnie mamy jeszcze 5letniego syna i tak sie zastanawiam czy musze gniesc sie na tylnym siedzeniu..daleko nie jezdzimy gora 15minutowe trasy..:)

Gość sjdhfedmslalworfnfwlw
2 miesięczne dziecko to już niemowlę (tak na marginesie;)) Ja siadałam z dzieckiem z tyłu póki takie malutkie było to zawsze. A teraz jak jedziemy w dalszą podróż to siedzę tylko jeśli nie śpi,bo wtedy się nudzi:)

Gość lepiej fiolet
jak masz 5 letniego synka to tym bardziej byłabym spokojna, przecież zawsze może podać smoczek czy przykryć, czy zdjąć czapkę :)

ja siedzialam z córka z tylu do ukonczenia pierwszego roku czyli do zmiany fotelika. przed ukonczeniem roczku kupilismy jej fotelik od 9 kg wzwyż i siedziala przodem do kierunku jazdy. na dluższe trasy oczywiscie siadalam z tyłu. przy wczesniejszym foteliku, ktory byl tylem do kierunku jazdy to siadałam z dzieckiem.

on wlasnie zawsze spi..:) jak jest w samochodzie to nie potrzebuje juz niczego..tylko pieluche mu sciagam z glowki

Gość polecam ta
jaka pieluche z glowki?

on wlasnie zawsze spi..:) jak jest w samochodzie to nie potrzebuje juz niczego..tylko pieluche mu sciagam z glowki

Gość to twoje dziecko chodzi z
pielucha na glowie? Dlaczego?

przeciez jak sie wychodzi z domu na podworko to glowka musi byc zakryta..

Gość to chyba ma czapkę na glowce
czy cie kurde nie stac na czapke????

Gość to musisz tak zrobic
kacha7777 przeciez jak sie wychodzi z domu na podworko to glowka musi byc zakryta.. :O i w dodatku pieluchą?:O

Gość lisiskaaa
ja od początku zawsze siedziałam z przodu, jako kierowca lub jako pasażer, a z tą pieluchą to o co chodzi?

czapke tez ma.. niewien skad jestescie ale u nas jakos wszyscy maja twarzyczke przykryte pielucha tetrowa zeby wiaterek jej nie podraznil..nic nowego..

kacha7777 czapke tez ma.. niewien skad jestescie ale u nas jakos wszyscy maja twarzyczke przykryte pielucha tetrowa zeby wiaterek jej nie podraznil..nic nowego.. hahahahaha pielucha na gębę :D wystarczy krem na twarz , zreszta o tej porze dzieci zwykle sa opatulone dobrze i wiatry im nie straszne:O

hahha...je pierdole, ty jakas pojebana jestes z ta pielucha:D:D:D reklamowke foliowa mu zaloz najlepiej kretynko

Gość lisiskaaa
pierwsze słyszę, no ale ok co kraj to obyczaj

kremem tez smaruje ale jak by babcie zobaczyly ja bez pieluchy to gadania bym miala przez miesiac.. mieszkam nad morzem wiec tu troche wieje..

Gość powiedz ze zartujesz
z ta pielucha na twarzy :O

Gość do autorkiiiii
pielucha na twarz? pogielo cie kobieto?

lisiska chyba masz racje u nas wychodzac z szpitala trzeba bylo miec dziecko zakryte od stop do glow.. a zeby mogla oddychac to glowka pielucha..

Gość do autorkiiiii
na spacer tez chodzisz z ta pielucha????????? litosci:O:O:O

kacha7777 kremem tez smaruje ale jak by babcie zobaczyly ja bez pieluchy to gadania bym miala przez miesiac.. mieszkam nad morzem wiec tu troche wieje.. to zapraszam w góry, wtedy zobaczysz czym jest wiatr Ty zartujesz z tą pieluchą :O?

no myślę że z tą pieluchą na twarz to przesada :( jeśli dziecko buzie ma nasmarowaną i czapkę no głowie po co pielucha?? niech dziecko powdycha powietrza. Ja jeżdżę z tyłu jak jedziemy do teściowej tj. 900km od nas więc jakoś 8-9 godzin jazdy. Normalnie siedzę z przodu mała z tyłu. Tak jest u m w aucie, w moim aucie jeżdżę tylko ja i córka i fotelik jest z przodu koło mnie więc nie ma problemu.

pielucha to mus mnie babcia nawet na kocyk na główkę namawiała. Taka pielucha spełnia wiele funkcji (bardzo ważnych zresztą) 1. chroni od "nałykania się powietrza przez dziecko" a jak wiadomo powietrze szkodzi :P 2 sprawia ze dziecku nic do oczek nie wpadnie żaden piasek czy paproch z chodnika (odruch mrugania bezwarunkowy zresztą według niektórym wykształca się po 1 roku życia :D) 3 sprawia ze dziecko nie złapie wirusa (tetra super chroni przed infekcjami!) 4 Dziecka nie widać więc nikt go nie zauroczy ani nic w tym guście :D Kocham to. Wychodzę z dzieckiem na dwór a za mną babcia z pieluchą i na głowę myk i jeszcze tłumaczenie że tak koniecznie ma być :D