Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisiud889f

Widzialyscie kiedys CHUDSZE NOGI na ulicy u kobiety ?to sa patyczki istne!!

Polecane posty

Gość to narzeczona ronaldo
CZERWIENIOUSTA I NIKT NIE MOWI ZE ZE ZA CHUDE MASZ NOGI ??NIE WIERZE

CZERWIENIOUSTA MASZ NIEDOWAGE..POWINNA WAZYC NA 170 CM 60 KILO.MAS ZNIEDOWAGE NIESTETY ..chyba ze masz 16 lat i jeszcze rosniesz!!!

Gość i ja się tez wypowiem
a prosze, zaraz wrzuce zdjecie :P

ja tez nie wierze.. chyba ze fote nog swoich wrzuci to uwierze.,

Gość do tej wyżej ty chyba na głowę
ok, czekam;)

nie no, jaja sobie robisz?:O dziewczyno, w którym miejscu Ty zmierzyłaś te nogi?:O mam wrzucić fotkę swoich nóg? są 1000 razy chudsze od twoich, a ile centymetrów mają więcej:O zlituj się i nie wypisuj głupot:O

Gość A dlaczego 16-latka
moze miec chude nogi, a dojzala kobieta nie. O sylwetke dba sie cale zycie. I dojzala kobieta moze miec tez ladne nogi, tylko zaniedbane babsko ma grube klody jak stol !!! Przestancie sie pocieszac zaniedbane grubasy, bo wasz maz za tymi nogami , by polecial i moze tego sie boicie. Ze nie mozecie sie nawet rozebrac na plazy ! Jak wy wygladacie przy takiej modelce, pewnie macie jeszcze celulity. A to pewnie dla was normalne ???

do to narzeczona ronaldo Nie widziałaś mnie to nie komentuj... podaj lepiej swoje wymiary

Gość \JA JUZ jestem tu od lat
WYBACZ MI KOCHANA ALE NA TEJ FOCIE WLASNIE WYSZLA PRAWDA! NA BANK NIE MASZ TYLE W UDZIE I W ŁYDCE!!A CZEMU ?BO JA MAM WIECEJ OD CIEBIE A MAM NOGI CHUDSZE!!ZARAZ POKAZE CI JAKIE JA MAM NOGI Z WIEKSZYMI WYMIARAMI !!OTO FOTKA: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/807484dd660f3038.html a w udzie mam 53 cm a w łydce 35 cm wiec kochana jak ty mozesz miec 28 cm w lydce i w udzie 45 to ja nie wiem :)

Gość nawet ładne nogi te na plazy
AHA A ILE MASZ LAT ??BO JAK MNIEJ NIZ 20 TO JESZCZE CI ZGRUBNA :))ZOBACZYSZ:)

Gość kaRinKa_
ja nie wrzucę zdjęć bo małpi zarost na nogach do cieplejszych dni praktykuję

mierzyłam w najszerszym miejscu łydki i pod samym tyłkiem..skoro nie wierzysz to twoja sprawa...ja tam moje nogi uwielbiam i moj maz tez :D

proszę Cię:O nie ośmieszaj się już do reszty:O

ja mam 25 lat...a wage trzymam od liceum..moze po ciazy pojdzie w gore...ale co tam :)

Gość lklamie ta laska jak najeta
KURWA NIE WIERZE.,jakie 45 udo i jakie 28 lydka?moja kumpela ma przy 170 cm wzrostu 32 łydke i 49 udo i jest tak chuda ze nie da sie patrzec na jej nogi. masz metr popsuty!! ja mam duzo chudsze nogi a wymiary duzo wieksze.. zmierz jeszcze raz a przyznasz racje. zmierz na stojaco dokladnie udo pod samym tylkiem najszersze miejsce i wyczaj na łydce najszersze tez miejsce i zmierz.zobaczysz ze ci sie pomylilo!!

Gość wanna be your victim
zajebiste te nogi, chcialabym miec takie jak ta po lewo na 1 zdjeciu

Gość walala25
Jak to patyczaki?? Wypraszam sobie, ja mam chudsze nogi niż te kobiety i nie uważam, żeby źle wyglądały!

Gość walala25
Jak to patyczaki?? Wypraszam sobie, ja mam chudsze nogi niż te kobiety i nie uważam, żeby źle wyglądały!

Gość Słodka:)
a ja mam 162 i waże 41 kg :) nogi mam normalne :) za to wcięcie jak u osy :) i dość spory biust :) i jestem filigramową kobietką :) i cześto słysze co robie, że mam taką zajebistą figure :) a raz na ulicy koleś podeszedł do mnie i pytał się na której loteri :) figurke wygrałam :)

ludzie, ale o czym tu dyskutować?:O ktoś kto waży 57 kilo przy 170 cm wzrostu nigdy nie będzie miał nóg CHUDSZYCH od ANJI RUBIK:O nie wiem o czym tu dyskutować? skoro dziewczyna dodała jeszcze fotkę swoich nóg:O śmiech na sali:O

o przepraszam ale w błąd was wprowadziłam...w łydce nie mam 29 tylko 30 :P a w udzie podciagnełam centymetr pod sama dupe (juz wyzej sie nie da) i jest 47....bardzo przepraszam za taka pomylke :D

:D

Gość Słodka:)
ale biodrach jestem szersza i to ładnie wygłada a najgorzej jak laska ma typowe patyki i zero bioder !! jak pinokio jakiś

Gość lklamie ta laska jak najeta
TO NIE MIERZ POD SAMA DUPA TYLKO NAJSZERSZE MIEJSCE UDAMOZE JEST NAJSZERSZE NIZEJ. I TAM MASZ WIECEJ NIZ 47 CM.PROSTE

pokazałam zdjecia, podałam wymiary...nie chcesz to nie wierz, jakos twoja ocena nie jest mi do niczego potrzebna...co najwyzej do podtarcia tyłka... wracając do tematu to laska ma ładne nogi i zgrabne i wcale nie są chude...

a i dla ciebie to mam 40 w łydce, 90 w udzie...a zdjęcie nie jest moje... lepiej ci?

pokaż fotkę jak mierzysz centymetrem te nogi w życiu Ci neie uwierzę, bo mam nogi 100 razy chudsze:D w końcu 7 kilo mniej ważę niż Ty więc muszę być chudsza, gdyż cudów nie ma:D

kobieto, nogi jakie zaprezentowałaś tutaj są GRUBE:O zrozum to wreszcie:O pokaż fotę jak je mierzysz:D i te 45 cm w udzie:D