Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I wanna to be

Dziewczyny które szukają "zaradnego i niezależnego" faceta to dziwki

Polecane posty

Gość I wanna to be

bo nie chca aby ich dzieci zyły w biedzie i aby miały oparcie finansowe podczas okresu gdy sa niezdolne do pracy. Tylko, że jak zauważają, że facet zarobi na tyle że one pracować nie muszą to okres bez pracy wydłuża się :o Leniwe larwy :o

Gość łaniaaaa:P
" Leniwe larwy" no strasznie leniwe :}

Gość Słodka :)
to ty nie masz za grosz wstydu !!! jak możesz takie coś pisać :) ja takiego to bym kopła w dupe z miejsca !!!

wiesz są rózne kobiety i rózni faceci !!! i faktycznie lepiej być z bogateym niż z takim idiotą jak Ty któremu pewnie zazdrości bo nie ma i kobiety wolą takiego który nie dość , że ma to problemu nie robi ... a to już kobiety sprawa czy chce iść czy nie ..

Facet powinien być głową rodziny a kobieta jego szyją !!! hehe a w twoim przypadku to konieczność bo ty ino myślisz o głupotach i sam jesteś leniwy i zazdrościsz kobietą ehhh to mało męskie !

Gość ewella2
Sorry bardzo , sama jestem bardzo zaradna więc dlaczego miałabym chcieć faceta niezaradnego? Żebym to ja musiała go utrzymywać? Od swojego faceta wymagam tyle samo co od siebie.

Kazdy facet chce miec ladna kobiete, by chwalic sie nia w towarzystwie i by czuc do niej pociag fizyczny i tego nikt im nie ma za zle, ale jesli kobieta szuka sobie odpowiedzialnego mezczyzny, prawdziwej glowy rodziny, to juz sie je wyzywa od najgorszych i wtedy sie je nawoluje, zeby wybierajac partnera patrzaly jedynie na ich wnetrze :D A z jakiej to niby racji

Gość A mnie ...
Facet zostawił i teraz szuka sobie zaradnej i niezależnej finansowo a mnie rzucił bo nie mam pracy chwilowo i nie da się ze mną zbudować przyszłości ;( Żal ;\\\ Widać teraz faceci lecą na kasę kobiet .