Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maarciaa

Mój chłopak powiedział mi strasznie chamską rzecz. Poradźcie co robić.

Polecane posty

Gość Maarciaa

Witam. Wiem, że to brzmi jak z patologii, ale mój chłopak powiedział "Twój stary zostawił twoją starą, bo mu lizała jaja." Nie wiem jak sobie radzić z tym chamstwem i czy to się da zmienić :(

Gość asdfsadgdsaf
Hehe Fajnego masz faceta :P

hahaha:D ok, sorry ale nie mogłam się powstrzymac w pysk powienien dostac cham jeden

Gość kaRinKa_
jak będzie chciał żebyś mu lizała to powiedz że niee bo cię zostawi

Gość Maarciaa
To jest dla was śmieszne? JA przez to płakałam bardzo.

Gość ancolek
Chyba trochę nietaktowny ten chłopak. I co wyszło potem?

Gość Maarciaa
NA pewno tego nie zrobię, obrzydza mnie bo różne rzeczy oleśne opowiada a w dodatku ma nieatrakcyjne, grube ciało. Ale pytanie brzmiało, czy to się da zmienic to chamstwo czy to już w genach jest?

Gość Maarciaa
Ja płakałam ale pojechałam do niego i nic takiego nie było. Ale boli mnie to strasznie do nikogo nie gada takich chamskich rzeczy tylko do mnie . Wam też tak chłopacy mówią czasem?

Gość ancolek
Jakby mój tak powiedział, to nie mam pojęcia co bym zrobiła, ale na pewno nie pojechała do niego...

Gość kaRinKa_
jak cie obrzydza to po co z nim jesteś?

nam na pewno mówią takie rzeczy i nawet gorszę , siedzimy na kafe i sie żalimy, że jesteśmy takie głupie i spotykamy się z prostakami, z drugiej strony ciągnie swój do swego,

Gość Maarciaa
Z miłości... Ale nie wyobrażam sobie dalszego wspólnego życia z człowiekiem, który ma takie chamstwo w sobie. Nie wiem czy to się da zmienić czy będzie coraz gorzej?

Powiedzialabym mu riposte..skoncz z nim po takiej slownej porazce dalabym mu w jape..sorry ale to brak szacunku do Ciebie i do Twojej rodziny

Gość Maarciaa
tego się nie da "wyleczyć"? zalezy mi na nim, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie życia w takiej patologii... boję się , że to geny i nie da się zmienić tego ...) dodam, że jego matka kiedyś powiedziała do niego (nie przy mnie), żeby szedł do mnie, to mu będę druty robić .... :(

Gość adaaadasdasdads
zmien faceta i powiedz mu ja ci lizac nie bede i cie juz zostawie, swir twoj facet

Gość Mała misia:)
Nie wiem naprawde skad biora sie tacy faceci...szok:(

Gość Maarciaa
LAptoch wiem, że to brak szacunku. Naprawdę strasznie to przeżyłam aż mnie brzuch z nerwów bolał. Ale ciężko kogoś rzucić ot tak ja bym chciała zmienić w nim ten brak kultury, wredy to by było w porządku. Ale to jego chamstwo i obleśność.... aż mi niedobrze jak sobie przypomne.

Gość Maarciaa
Ancolek ona to uważasz, że powinnam skończyć to? Naprawdę tego się nie da zmienić? Chciałabym tylko to w nim zmienić, żeby miał kultuę w sobie ale nie wiem czy da radę.

Ale pomysl czy chcesz cale zycie spedzic z kims takim??

Gość Maarciaa
Wiadomo, że nie chciałaym żyć z kimś, kto się zachowuje jak z patologii a słownictwo jak u pijaków spod sklepu. ALe chciałabym, żeby to zmienił ale on chyba nie chce Wiele razy mówiłam mu, że to świadczy o jego wychowaniu i niskiej kulturze, ale nic sobie z tego nie robi. Wcześniej jeszcze opowiadał mi ze szczegółami , jak uprawiał ze swoją byłą sex analny (sądzę, ż to wymyślał i fantazjował bo znam mniej więcej tą dziewczynę i nie wygląda mi na taką).

Kurcze co za kretyn... co on sobie mysli..dziewczyno opamietaj sie ja wiem ze serce nie sluga ale ile mozna

Nie zmienisz przyzwyczajen ludzi..a jego to codziennosc..nie zmienisz go..skoro jego slowa nie na poziomie traktujesz poblazliwie..dajesz mu tylko kolejna szanse na kolejne chamstwo.Nie stopujesz go.Zerwij z nim i tyle..bedziesz czesciej plakac bo to mu sprawia przyjemnosc .

Gość kaRinKa_
daj mu bana na seks

Gość Maarciaa
Oki dziękuję za rady. Wasze słowa dały mi dużo do myślenia. P.S. A sexu z nim nie uprawiam, bo jestem dziewicą a po drugie obrzydza mnie to co wygaduje ze takie a takie rzeczy robił z byłymi dziewczynami i nie pociąga mnie fizycznie ma rozstępy na brzuchu oczywiście to nie jest powód że mu nie daję tylko całkokształt. Oczywiście mogłabym się poświęcić z miłości i dać komuś nieatrakcyjnemu ale on wymyśla głupoty, że dzewczyny mu loda robiły i połykały, że im się spuszczał w tyłek i takie rzeczy co mnie odrzuca od niego.

Kuzwa kobieto, zostaw go ! Jak normalny facet mogłby powiedzieć takie słowa do UKOCHANEJ kobiety ?!