Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maarciaa

Mój chłopak powiedział mi strasznie chamską rzecz. Poradźcie co robić.

Polecane posty

Gość Maarciaa
Chciałabym z jednej strony, ale to nie jest takie proste. Z drugiej strony chciałabym żeby zdusił w sobie to chamstwo i nabrał kultury bo w sumie "tylko" o to się kłócimy.

Szkoda słów i nerwów, jakby mi facet zaczął opowiadać, że bóg wie co robił wcześniej, to ja dziękuję.

Gość no a lizała mu jaja
w końcu ? Bo nic na ten temat nie mowisz

wlasnie sie zastanawiam bo moj facet opowiada o bylych co one mu robily..i kaze mu przestac i on mi mowi ze jestem zazdrosna.Nie jestem tylko nie chce sluchac bo mnie to nie interesuje

Gość Maarciaa
Laptoch mnie też to nie interesuje, a wręcz obrzydza i odpycha od niego. Ja wręcz nie wierzę w to, więc nie mogłabym być zazdrosna... Takie opowiadania to chłopcy w gimnazujm sobie serwują i przechwałki. Cytuję opowieść: "Ruchałem ją w dupę ale ciasną dupeczkę miałą taką chudziutką i spuszczałem się jej do dupy a ona później szła kupę robić z tą spermą" I widzę po nim że mu to przyjemność sprawia, jak się obrzydzam bo się śmieje w głos i mówi "takie jest życie, ty jeszcze życia nie znasz" Sądzę, że to jakieś niespełn ione fantazje i się wyżywa na mnie.

Gość po analu zwykle sie
dostaje sraczki dotyczy to 80 % kobiet Oczywiscie jesli wytrysk idzie w jelito a nie gume :D

u mnie to kulturalnie a u Ciebie to patologia..jakis margines z tym mezczyzna..zostaw go na serio.

Gość motywujsieiinnych
wejdź na www.motywujsie.pl, poczytaj i powiedz mu papa

Gość Maarciaa
Heh dzięki za rady ... Ogólnie to przez niego zaczęłam odczuwać wstręt do sexu .. wiem, że sex jest przyjemny ale po tym co on mówi to kojarzy mi się z czymś złym i obleśnym .

Gość Maarciaa
A czemu nie chce Ci się w to wierzyć? Bo to nie jest normalne zachowanie u faceta prawda?

Gość Mała misia:)
Marcia masz ochote pogadac na gg?