Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allllle

topiki o aborcjach-coraz wiecej--szatan zdobywa swiat

Polecane posty

Gość malutkannnnnn
Jeżeli istnieje Bóg, to on jest winny całemu złu. Skoro jest taki zaje*isty, to dlaczego pozwala na cierpienie swoich dzieci i rozprzestrzenianie się zła? :D Bóg to wymysł ludzi, aby wytłumaczyć sobie pewne sprawy, ale teraz mamy inne czasy i o wiele bardziej rozwiniętą naukę. Krzyczcie, że aborcja to zło, ale ja mam to gdzieś. Jeżeli będę chciała, to i tak jej dokonam i nie będę patrzyła na ciemnotę, która wolałaby urodzić i się męczyć z niechcianym dzieckiem albo je oddać do adopcji a wcześniej przechodzić wspaniałą ciążę i poród :D Chcecie to róbcie z siebie kaleki życiowe, ale nie wciągajcie mnie w to g*wno. Zamiast k*rwa czepiać się aborcji, to pomóżcie tym, którzy się urodzili i czują ból :O Ja pier*olę jak można dzieckiem nazwać płód...

a, i jeszcze mozna wierzyc w filmiki i opowiesci spreparowane na potrzeby wlasnej propagandy ;) "niemy krzyk" jest bodaj najlepszy w tej dziedzinie :o i jemu podobne. a te rozne youtuby o duchach, diablach i innych horrorach zaraz za nim. nie, naprawde, ile wy macie lat? wiecej niz 18?

malutkannnnnn - no ale tlumacz im, pros, zeby pomogli tym, co sie juz urodzili i czuja bol ... za duzo zachodu, dozo mniej zachodu siedziec w domu i biodolic o strasznym szatanie, albo isc do kosciola i sluchac pierdol o szatanach i innych bzdet bedacych produktem schorzen umyslowych naszych przodkow :o

Gość dr Skrob Skrobalski
Skrobcie się dziewczyny,nie znacie wszak dnia ,ani godziny,,,,,,,,,i już zaciązone,hahahaha

Gość malutkannnnnn
""niemy krzyk" jest bodaj najlepszy w tej dziedzinie" Obejrzałam ten film i śmiałam się :D. Czytałam później komentarze prawdziwych lekarzy i nie mogłam uwierzyć, że ten stek kłamstw można legalnie oglądać... Chyba o wiele bardziej wolę te wierszyki o płodzie ;).

ja wierze w to co widze i w to co czuje, nie potrzebuje filmikow zeby sie przekonac czy tak rzeczywiscie jest pozatym jak ktos zabiera sie za seks to kuzwa niech se wbije to tego lba ze pozniej moze zajsc w ciaze.. ze dzieki temu powstaje nowe zycie.. waszym cholernym obowiazkiem jest opieka nad tym stworzeniem. to jest do jasnej cholery czesc Was samych!! a wy to zabijacie zycie nie polega na tym zeby isc po tej najlatwiejszej sciezce.. czasem trzeba przeskoczyc mur

Gość malutkannnnnn
"pozatym jak ktos zabiera sie za seks to kuzwa niech se wbije to tego lba ze pozniej moze zajsc w ciaze.. ze dzieki temu powstaje nowe zycie.. waszym cholernym obowiazkiem jest opieka nad tym stworzeniem. to jest do jasnej cholery czesc Was samych!! a wy to zabijacie zycie nie polega na tym zeby isc po tej najlatwiejszej sciezce.. czasem trzeba przeskoczyc mur" Jakie to piękne... Nowe życie, nowe życie, ale ja mam własne życie, marzenia, cele i poglądy. Odpowiedzialność jest to głupota. Dobrowolne skazywanie się na nieprzyjemności. Życie jest za krótkie, aby "przeskakiwać mury", lepiej być szczęśliwym.

Gość aborcja to zlo
"Zamiast k*rwa czepiać się aborcji, to pomóżcie tym, którzy się urodzili i czują ból " No to w takim razie bierzemy kochani wszyscy za karabiny i się nawzajem zajebmy!! Ale będzie fajnie, nie będzie już więcej bólu i w ogóle jakie to logiczne!

Gość aborcja to zlo
malutkannnnnn hmmm brak mi słów... "Nowe życie, nowe życie, ale ja mam własne życie, marzenia, cele i poglądy. " Jak wytłumaczyć patologiczne myślenie? Najlepiej na przykładach. Hitler też realizował swoje marzenia, cele i poglądy i miał w dupie inne życie

Gość aborcja to zlo
""Odpowiedzialność jest to głupota. "" czy aby na pewno? nie pośpieszyłas sie zbytnio z napisaniem takiego nie jest glupota ( :O ), ale podejrzewam ze jest inaczej wiec nie chce mi sie tego pisac, bo i tak nie zrozumiesz

Gość malutkannnnnn
"No to w takim razie bierzemy kochani wszyscy za karabiny i się nawzajem zaj**my!! Ale będzie fajnie, nie będzie już więcej bólu i w ogóle jakie to logiczne! " I do czego się do odnosi? :D Widzę, że miałam rację jesteś tylko po*ebanym typem krzykacza, który broni płodów a umierając dziecko na ulicy minąłby z uśmiechem na mordzie, bo woli bronić nieczujących komórek :O To jest CHORE. Hitler mordował ludzi, którzy czuli ból, a nie płody, więc dalej pracuj nad argumentami.

Jak za ścianą biją dziecko to zero reakcji. Oburzenie dopiero jak sprawę rozdmucha telewizja. Nikt się nie chce wtrącać. Za to te same osoby, które każdego dnia słuchały płaczu maltretowanego dziecka nagle okazują się obrońcami nienarodzonych. I w tym wypadku dają sobie prawo do wtrącania się w cudze życie. Ciekawe

Gość aborcja to zlo
* ""Odpowiedzialność jest to głupota. "" czy aby na pewno? nie pośpieszyłas sie zbytnio z napisaniem takiego czegos? Jesli masz 10 lat to moglabym ci napisać dlaczego odpowiedzialnosc nie jest glupota ( :O ), ale podejrzewam ze jest inaczej wiec nie chce mi sie tego pisac, bo i tak nie zrozumiesz

Gość aborcja to zlo
...aaaa nie interesują mnie skrajne przypadki. Mnie interesuje to dlaczego aborcja jest coraz powszechniej uwazana za "oo nic takeigo"

Gość aborcja to zlo zycze ci zebys
zostala zgwalcona. na tym przykladzie najlepiej zrozumiesz ze trzeba walczyc o zycie. i pamietaj - bedziesz morderczynia jak takie zycie usuniesz. to tez jest zycie i twoim obowiazkiem bedzie je urodzic i wychowac

o, no wlasnie, wierszyki o plodzie sa tez niczego sobie :D ja jako nastolatka ogladajac niemy krzyk nieco sie przerazilam, ale pomijacac rozne inne sfingi w tym filmie prezentowane, to malo kto w tak poznym momencie w ogle aborje robi. ja tez jestem ogolnie przeciw aborcji, zreszta chyba nikt nie jest za, ale jak juz jakas kobieta stanie przed ta ostatecznoscia, to decyzja nalezy do niej i basta. wiadomo, ze lepiej by bylo, gdyby od najmlodszych lat dziewczyny milay wpajane metody antukoncepcji i byly zachecane do nich (a wiemy, ze jest czest wrecz przeciwnie), no a metody antykoncepcji same w sobie zey yly 100% skuteczne. ale ze tak nie jest, zdaza sie stanac przed ta ostatecznoscia. aborcja zawsze bedzie miala chocby jakis maly negatywny skutek na fizyczne zdrowie matki, wiec najlepiej by tego nigdy nie robic. no i jeszcze sa cale szeregi kobiet po aborcji, ktore maja depresje i rozne omamy, dziek inawracajacym deworkom co to tworza wierszyki o plodach itd.

sorry ale ja staje murem za dziecmi ktore sa krzywdzone!! nie siedze cicho jak wiekszosc mysli.. nie potrafie!! tak samo jak nie przejde obojetnie obok bezdomnego psa, tak samo tez nie odwroce glowy widzac placzace dziecko!!

Gość aborcja to zlo
mulataknnn to ty nie wiesz że płód cierpi i to bardzo podczas aborcji?

Gość malutkannnnnn
"czy aby na pewno? nie pośpieszyłas sie zbytnio z napisaniem takiego czegos? Jesli masz 10 lat to moglabym ci napisać dlaczego odpowiedzialnosc nie jest glupota ( ), ale podejrzewam ze jest inaczej wiec nie chce mi sie tego pisac, bo i tak nie zrozumiesz" Napisz dlaczego nie jest. Dalej, jestem ciekawa jak to uzasadnisz ;). Nie każdy w swoim życiu ma miejsce na dziecko lub zwyczajnie nie lubi dzieci, bo dla niektórych są zbędnym balastem.

To ja jestem ateistką i mam gdzie wiat, którego nie ma , ale aborcji mówię: nie! To morderstwo, a te dziecko nie jest tylko maleńkim plemnikiem! Ono czuje, skoro w momencie gdy zbliżają do niego te różne narzędzia, puls przyspiesza mu do 200 i zaczyna się nerwowo wiercić.

Gość aborcja to zlo
""aborcja to zlo zycze ci zebys"" - ale żę to bylo do mnie?

Gość malutkannnnnn
"mulataknnn to ty nie wiesz że płód cierpi i to bardzo podczas aborcji?" Chyba jeżeli obudzisz się dopiero w siódmym, ósmym miesiącu i zdecydujesz się na aborcję :D

Znęcanie się nad dziećmi to skrajny przypadek w porównaniu z aborcją? Nie wydaje mi się. Przejdź się do najbliższego domu dziecka i popatrz na te maluchy, które ktoś urodził i zostawił. Często chore i niemające szans na adopcję

lorika, urodzilas kiedys niechciane dziecko? jesli nie, to twoja wypowiedz nie ma nic wspolnego z logika.

"uwiez mi ze ja tez mam wlasne zycie, marzenia, poglady, cele w zyciu.. tyle ze w moim zyciu znajdzie sie miejsce tez dla dziecka, bo niby w czym ta istotka mialaby mi przeszkodzic?" byc moze w twoich marzeniach dziecko nie przeszkodzi, wiec sobie rodz i miej te dzieci, nikt ci nie sugeruje inaczej. ale sa tez osoby, ktorych plany zyciowe dziecka, ciazy itd. nie uwzgledniaja, i im nie kaz tych planow pod swoje upodobania zmieniac.

Gość Preria
Jakkolwiek by TEGO nie nazwać, czy płód czy dziecko - TO CZUJE!!! Skoro czuje to podczas aborcji niemiłosiernie cierpi!!! Pomyślcie o tym.

Gość aborcja to zlo
mulatkannnn Nie, odpoweidzialność to nie jest głupota. Wyjaśnię ci na twoim poziomie. Jak juz sie pieprzysz z kolesiem to wiesz, ze mozesz zajsc w ciążę. I uuuupss, zachodzisz! I co? "Wyskrobiesz" (ZAMORDUJESZ) dziecko i daleej hoppla bedziesz sie pieprzyc. Bo odpowiedzianosc jest dla moherow i dziewic. No nie?

Gość aborcja to zlo
...aaa - chodzi mi o przypadki, w ktorych ludzie są przeciwko aborcji, ale nijak to sie ma do codziennego zycia :O

"To ja jestem ateistką i mam gdzie wiat, którego nie ma , ale aborcji mówię: nie! To morderstwo, a te dziecko nie jest tylko maleńkim plemnikiem! Ono czuje, skoro w momencie gdy zbliżają do niego te różne narzędzia, puls przyspiesza mu do 200 i zaczyna się nerwowo wiercić. " samo w sobie bycie ateistka, jak widac, jescze sprawy nie zalatwia ;) tylko w nielicznych przypadkach ktos dokonuje aborcji w tak poznym stadium ciazy, ze plod czuje, wierci sie i ma w ogole puls. doksztalc sie na ten temat.