Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allllle

topiki o aborcjach-coraz wiecej--szatan zdobywa swiat

Polecane posty

"uu - twierdzisz ze dzieci mamy juz pod dostatkiem. To wypadaloby nie uprawiac seksu a nie " w razie czego moge zabic". Bo to jest patologiczne i gorsze niz nadwyzka ludzkosci. Uwierz mi, tacy ludzie jak ty bardziej szkodzą " ja nie uwazam i nigdzie nie napisalam, ze ludzie powinni uprawiac seks bez zabezpiecznia. zwolennicy legalizacji aborcji zawsze podkreslaja, ze jest ona ostatecznoscia. zreszta dla mnie, osoby nie zaintresowanej prokreacja, seks sluzy do celow wyzszych niz robienie dzieci, wiec twoj argument nijak ma sie do tego, co napisala/es.

ok ja tez sie juz nie odzywam bo z tej rozmowy i tak nikt niczego nie wyniesie kazdy robi to co uwaza za sluszne.. na swiecie nigdy nie bedzie idealnie.. kobiety beda dalej poddawac sie aborcji.. mezczyzni beda gwalcic.. ludzie beda sie zabijac na wzajem.. takie zycie jedna osoba nie zmieni swiata

Gość aborcja to zlo
uu ok, do celów wyzszych, tylko szkoda troche czasami kosztem czyjegos zycia 🖐️ Po prostu szkoda

ja nikomu zycia nie odbieram, a jezli ty tak sadzisz, to juz twoj problem. dla mnie zycie czlowieka zaczyna sie wraz z momentem narodzin. aborcje w poznych tygodniach ciazy uwazam za podobnie niehumanitarne jak zabijanie innych zwierzat.

Gość aborcja to zlo
Jezeli zabijanie dziecka bądącego w lonie matki porównujesz do zabijania zwierząt, to powiem ci tyle, że... jestes małowartościowym człowiekiem :O

Gość frere443r90u30933r
Ci co są za aborcją to takie puste i fałszywe gnidy, naprawde to sie sprawdza w praktyce!

Gość Lupencja
co ca oferma... Jezus o obłudnikach mówił: są jak groby pobielane z wierzchu białe a w środku odór rozkładu. I wy przykościelne obłudne świętoszki tacy jesteście. Nie potępiajcie abyście nie byli potępieni.

Gość frere443r90u30933r
Jaka dewotka :O

czlowiek to organizm zwierzecy z dodatkowymi cechami takimi jak swiadomosc, artykulowana mowa, poczycie estetyki. ale te dodatkowe cechy rozpoznawalne sa dopiero po urodzeniu. nie musisz sie ze mna zgadzac, ale tez nie wymagaj, zebym zgodzila sie z toba.

Gość frfrfrfrr222222
Droga "uu" Cech, ktore wymienilas : " swiadomosc, artykulowana mowa, poczycie estetyki." nie ma jeszcze nawet urodzone już niemowlę.