Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochaniutkaMynia

Pyanie do facetów zodiakalnych STRZECÓW !!! POMOCY !!!!

Polecane posty

Gość KochaniutkaMynia

:) kochani doradzcie mi :) jakie kobiety lubicie ? na co zwracacie uwagę poznając kobiete ? jaki sms zrobiłby na was wrażenie, gdy facet piszę smsa co u Ciebie ? :) lubicie bezpośrenie kobiety czy nieśmiałe ? Jakie smski lubicie dostawać ? i co wam może pochlebić ?

Nastepny pustak ktory wierzy w takie pierdoly. I jak tu znalezc normalna kobiete ;/

Gość KochaniutkaMynia
Szacunku troszkę byś się nauczył i w znaki zodiaku wierzę ale w horoskopy nie ... a jak jednego od drugiego nie rozróżniasz to ten głupi komentarz wsadz sobie w dupe ok

Gość KochaniutkaMynia
i pustakiem nie jestem sam jesteś pusty !!! oceniając kogoś kogo zupełnie nie znasz kretynie !!!

faceci lubia kobitki pewne siebie, ale nie zarozumiałe i bezczelne, najlepiej żebyś miała poczucie humoru, szybko nawiązywała kontakt z ludzmi, tak że jak cie chłopak przedstawia rodzinie albo znajomym to nie muisasie obawiać i wstydzić za ciebie bo wie że sobie poradzisz w towarzystwie. powinnaś go subtelnie uwodzić, dać mu do zrozumienia ze ci si epodoba ale jednocześnie pokazać mu ze nie jesteś jego- wiesz, chodzi o to że faceci lubią polować więc nie daj się złapać króliczku tylko goń. ja tak upolowałam już 2 strzelców, obaj byli ugotowani na moim punkcie, jednego zostawiłam a drugiego przygarnęłam juz na zawsze :)

Gość KochaniutkaMynia
wiesz co tego mojego to ciężko określić bo nawet mi proponował bym z nim zamieszkała itd a ja mu mówiłam że po co tak szybko i co by pomyśleli rodzice moi itd ... bo go nie znali nawet i o jego isteniu nie wiedzieli ... i próbowałam go zlewć i faktycznie działało ale później on pokazywał rogi ... :) i np. się potrafił niodezwać tydzień a potem spontaniczny sms :) tak jakby chciał mnie podejść psychicznie :)

Gość KochaniutkaMynia
a kiedyś mi powiedział że jestem złośliwa ... a sam potrafi być złośliwy

Gość KochaniutkaMynia
to nie są bzdury :) ale jak nie znasz się na astrologi to mogą być i bzdury dla Ciebie .... jak mnie coś nie interesuję to też jest to dla mnie bzdurą lub jak się na czymś nie znam ...