Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xer

jestem dda

Polecane posty

Gość Mrs Brovary
obrzucam kałem wszystkich dookoła a co przez to rozumiesz?

Gość 8u89uo8i
Mrs Bovary- to był podszyw. :(

Gość do Mrs Brovary
Ja podswiadomie wiem jak powinien wygladac wzorzec prawdziwej,normalnej,kochajacej sie rodziny ale w praktyce juz z tym duzo gorzej,dlatego za kazdym razem przyjmowalam na swoje barki upokorzenia wszelkiego rodzaju,postrzegajac to jak cos zupelnie normalnego

Gość 8u89uo8i
ja sporo dobrego słyszałam o terapiach grupowych, ale tego nie sprawdzałam w realu.

Gość Mrs Brovary
przyjmowalam na swoje barki upokorzenia wszelkiego rodzaju,postrzegajac to jak cos zupelnie normalnego no ale dziś już wiesz, że TO NIE JEST NORMALNE czyli musisz nauczyć się sposobów radzenia sobie z osobami, które wykorzystują te własnie twoją słabość. To sie da zrobić :) ja sporo dobrego słyszałam o terapiach grupowych, ale tego nie sprawdzałam w realu. ja sprawdzałam. sa plusy i minusy. plus - uczysz się otwierac przed innymi, widzisz rożnorodność i cudze błędy w zachowaniu (każdy przynosi tam rózne schematy) oraz cudze sposoby na radzenie sobie z tematami z którymi ty masz problem. Minus -terapia nie jest dostosowana tylko do ciebie, więcmoże nie dotknąc twojego najbardziej ukrytego problemu. Ale oczywiście polecam jako JEDNĄ Z FORM radzenia sobie z bolaczką