Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczne zrodelko...

Przyjaciolka bardzo pragnie dziecka! Czy powinnam jej pomoc?

Polecane posty

Moja przyjaciolka pragnie wychowac dziecko! Sama w wyniku przeprowadzonej aborcji nie moze miec wlasnych dzieci, wyszla za faceta ktory ma juz dwojke maluchow - synka w wieku 8 lat i coreczke w wieku 7. Teraz mojej najlepszej przyjaciolce zamarzyl sie jeszcze jeden dzieciaczek i jest szansa adopcji. Jego siostra-szwagierka mojej kolezanki ma 5letniego synka. Ta biedna kobieta zalila mi sie ze jej maz zaproponowal swojej siostrze by oddala im dziecko i nawet proponowal jej pieniadze a ona glupia sie niezgodzila! Ja znam te dziewczyne i kolezanka zaproponowala mi zebysmy razem ja przekonywali! Co o tym myslicie?

Gość która matka
oddałaby własne pięcioletnie dziecko. No zastanów się, to nie jest rzecz! To dziecko.

Tylko szkoda ze nie stac jej na wychowanie tego 5latka. A rodzina proponuje jej pomoc, daje jej pieniadze. Jej dziecko mialoby komfortowe warunki, pelna rodzine a nie matke ktora z trudem wiaze koniec z koncem.

Byla, ale ile ona miala wtedy 19 lat, nie byla swiadoma tego co robi. Teraz sobie wszystko uswiadomila, wie jakie to fajne uczucie byc matka. I uznala ze tamtemu dziecku byloby lepiej przy nich, rozmawiala ze swoim mezem a on ze swoja siostra by oddala im chlopca, tym bardziej ze chlopczyk bardzo lubi wujka i kuzynow. Kolezanka mi mowila jeszcze ze prawie przekonala swojego tescia do tego pomyslu, jej tesciowa tylko tego nie popiera.

Gość john__
Kobieta, która urodzi dziecko, bez względu na to jaka jest, zawsze będzie matką dziecka, będzie więź. Dziecko ma lat i myślisz, że ot tak zapomni? No i co z tego,że wiąże koniec z koncem. Nadejdą dla nich niedługo lepsze czasy. Usuń ten koment głupia babo, bo ubliżasz tylko ludzkim zachowaniom. Traktujesz dziecko jak kartę przetargową. Chuj Cie to obchodzi, a jak Cie boli sytuacja dziecka, to wesprzyj ich jakość. Coraz bardziej pojebani ludzie na drodze.

Gość adopcja ze wskazaniem
mozliwe:)