Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugobede mama...

czy przeziebienie w ciazy ma wplyw na dziecko???

Polecane posty

jak myslicie? czy ma to jakis negatywny skutek? juz drugi raz w ciazy jestem przeziebiona :( na szczescie i tym razem nie mam goraczki tylko katar, kaszel, bol glowy... zazywam tylko wit.C i tantum verde plus jakies domowe specyfiki typu herbata z sokiem, syrop z cebuli. Czy myslicie ze przeiebienie i moje ogolne oslabienie moze zaszkodzic dziecku?

ja na poczatku ciazy przeziebiona bylam 3x zaszlam w ciaze od razu przeziebienie, trzymalo mnie tydzien, po 2 tyg znowu i tak jeszcze raz za trzecim razem dostalam bioparox od lekarza urodzilam co prawda przed terminem troche ale zdrowa corke :)

mam nadzieje ze szybko przejdzie... dzieki dziewczyny :*

Gość byłam chora 2 razy
...w ciązy ,mniejsze przeziębienie nie mają większego wpływu na dziecko bo chroni je łozysko ale to jakie tabletki zażywasz to ma wpływ, ja mogłam tylko propolki na gardło i domowe sposoby jak ciepłe mleko i herbatki z miodem, w pierwszym trymestrze nie mogłam apapu a ibupromu to nie wolno w ogóle w ciąży takie polecenie miałam od mojego ginekol.

to chyba zalezy kidy to przeziebienie, ja cala ciaze bylam zdrowa, a na kilka dni przed porodem, przeziebilam sie, mialam katar i kaszlalam - dziecko urodzilo sie z zapaleniem pluc , ponoc odemnie zalapalo