Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanieeeeee

uprawiając seks z jedną osobą---------------------------------------------------

Polecane posty

Gość takie pytanieeeeee

"uprawiając seks z jedną osobą, sypiasz jednocześnie z wszystkimi jego dotychczasowymi partnerami" Czy zgodzicie się z tym stwierdzeniem? Uzasadnijcie swą odpowiedź.

Gość kozi bobku
jebnieta jestes

Gość nie zgadzam siee
:) Głupi pogląd

Gość Januszek..........
Tak myślisz?????? Ja nie!!

Gość wyżebrana uwaga
To chodzi o choroby przenoszone drogą płciową.

Gość hihihihihihihihi
Hahaha, co za debilistyczny wymysł :P Tak może napisać albo jakiś prawik, albo dziewica-paszczurzyca.

matko co za plytkie myslenie przeciez spiac z ukochanym sa nowe inne niepowtarzalne i tylko wasze emocje i przezycia, no chyba ze koles traktuje cie jako zabawke i niczego nie przezywa

Gość zgadzam się 2
W końcu w każdej maczał i od każdej czegoś się nauczył. Fuj!

Gość nie zgadzam siee
No chodzi o to ze mozna sie zarazic tym wszystkiim czym partner sie potencjalnie zarazil od poprzednich osob z ktorymi wspolzyl, ale to naciągana teoria. Chociaż promuje zdrowie :D

Gość _**************************_
Trochę w tym racji, nie chodzi nawet o choroby...Przecież zostaje nas cos po każdym partnerze, przejmujemy pewne zachowania, uczymy se pewnych rzeczy...

Gość ja tylko
************************** - to bardzo dobrze że uczymy się czegoś od innych. Oznacza to że nie jesteśmy mułami, tylko ludźmi i swoje udoskonalone umiejętności możemy przenieść na nowego partnera, jeśli poprzedni związek zakończył się fiaskiem. Takie życie, często coś co się zaczyna, ma i swój koniec.

Gość zupełnie się nie zgodzę
dla mnie każdy partner i seks z nim jest zupełnie inny, świeży, niepowtarzalny i całkowicie nowy - jakby tamtego poprzedniego w ogóle nie było.

tu nie chodzi o emocje, przeżycia ale o to, co ktoś wcześniej wspomniał - o możliwość złapania chorób, które nie są tak mocno obtrąbione jak wirus hiv. zgadzam się z tym stwierdzeniem.

Gość plepleple
nieszczególnie, no jeśli masz na myśli dziesiątki partnerów, to zgadzam się z tobą, ale autorowi chodziło raczej o średnią. Czyli 5-8 partnerów seksualnych dotychczas. Mamy XXI wiek i chyba każdy kto ma stosunki zabezpiecza się gumką przed chorobami

Gość zabezpiecza się gumką?!
Hahaha! Głupie cipy biorą hormony i myślą tylko żeby facet nie zakładał prezerwatywy, bo tak łatwiej złapać w przyszłości na dziecko jak będą chciały. A tym, że w piździe mają syf się nie przejmują.

Gość zabezpiecza się gumką?!
Każda nagle nie lubi gumek, a to uczulona. Na szczęście ja się nie nabieram.

Gość blancaaaaaa
zgadzam się bo w zasadzie chodzi tutaj o choroby przenoszone drogą płciową a nie o doświadczenie i emocje

Gość hihihihihihihihi
No tak jak myślałam, prawiki kipią jadem, tylko jedna cudowna dziewica na was czeka :D hahahah Ja miałam niejednego partnera, badam się regularnie u lekarza, zabezpieczam się tabletkami antykoncepcyjnymi a partner używa prezerwatywy. Jedynie w wieloletnich związkach polegaliśmy na tabletkach, nie używaliśmy gumki. Jak ja wam współczuję waszego nudnego życia seksualnego. A potem dziwimy się, skąd takie nieporadne ciamajdy się biorą, no jak spędzili swoje 40 lat życia jedynie na trzepaniu konika i czekaniu na starą dziewicę, to się dziwić!!!

Gość i tak to się zaczyna
"Jedynie w wieloletnich związkach polegaliśmy na tabletkach, nie używaliśmy gumki." Nikt się nie bada wcześniej i tyle wystarczy żeby się zarazić. Nikt nie musi mówić prawdy co do swojej przeszłości i być zdrowym. A w trakcie związku też wiele może się stać. Dziewczyna mnie zdradziła. Wyszło mi coś na penisie, a ona udawała, że nic nie zrobiła. Pogoniłem ją od razu. Teraz jest z innym frajerem i on też będzie to świństwo leczył! Jutro idę do lekarza mimo wstydu, bo nie chce to świństwo zejść.

Gość hihihihihihihihi
i tak to się zaczyna , słuchaj kolego, takie jest życie, że wszystko wydarzyć się może. Chyba nie jest niczym nadzwyczajnym, że będąc z facetem 4 lata będziemy używali gumki, podczas kiedy zabezpieczam się tabletkami. Nie wierzysz, popytaj znajomych czy wszyscy używają gumek - WĄTPIĘ!!! Idąc Twoim tokiem myślenia, całe życie można bzykać się w gumce, bo ZAWSZE może zaistnieć możliwość że wieloletni mąż czy żona pójdzie w tango i załapie jakieś świństwo które przekaże Tobie. Ocieramy się już o przesadę. Równie dobrze może się kobiecie która stosuje gumki , tabletki itp. i uprawia sex z 1 partnerem całe życie - rozwinąć jakieś gówno, jakaś choroba i jeśli nie bada się regularnie jak ja u gina, to nic nie będzie wiedziała. Nie popadajmy w przesadę!!!!!!!!

ja się badałam :) i mój partner też :))) A co do gumek, to raczej od koleżanek słyszę, że tak bardzo facetom niewygodnie w gumce.... Ech, trzeba się szanować, to raz, badać - to dwa, i używać gumek, jak się nie ma stałego partnera. Bo z tym sypianiem "ze wszystkimi poprzednimi" to fakt. Należy wierzyć sobie i dbać o swoje bezpieczeństwo. Jest wirus HIV, jest też HPV, który jest niesamowicie groźny dla kobiet. Sex bez zobowiązań - TAK!!!! Ale z zabezpieczeniem!!!!!

Gość hihihihihihihihi
dharma666, właśnie o tym pisałam :)

Gość szczęśliwa .
Ja się nie truję hormonami. Mój mąż mnie kocha i nie mówi, że prezerwatywa mu nie pasuje. :) Wiem, że mnie nie zarazi, ale z prezerwatywą czuję się bezpieczniejsza.

Gość rrrrrrrrrr
do bazienka To wymysł katolików. Wszędzie gdzie o tym piszą to katolickie strony.

Gość rrrrrrrrrr
Księża uwzięli się na prezerwatywy i wymyślają.

Gość bzdurawy wymysł
ja tam uważam,że im partner/ka miał więcej seksu za sobą tym lepiej. oczywiście z zabezpieczeniem. tylko idiotka może sie przejmować, że jej facet spał z 9 laskami a nie czekał 25 lat na tę jedyną :o :O

Bazienka niestety ma rację, HPV przenosi się nawet w gumce, bo jest nie tylko na penisie, ale i w okolicach, które już w gumce nie są. Może by zakładać gumowy kombinezon ? ;) tylko co za przyjemność z seksu wtedy.....

Gość hihihihihihihihi
Ja HPV nie mam, badam się regularnie, bo zdrowie to podstawa. Po tym co przeczytałam proponuję więc dla pewności i bezpieczeństwa w ogóle nie uprawiać seksu! Bowiem można kochać się z 8 partnerami i niczego nie złapać, a można jak Bazienka z jednym i złapać choróbsko. Także nie ma tu żadnej reguły!

Gość po co to obrażanie
i sama niestety mialam watpliwa przyjemnosc zarazic sie jakims syfem od k**wiszona z ktorym zdradzil mnie jeden z moich facetow Twój facet to dziwek, ale o nim nie piszesz w ten sposób. :/ On zdradzał, więc to on jest kurwiszonem.

Gość :///
Skąd wiesz, że robili to w gumce? Może cię okłamał.