Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak z tego wybrnąć??

fałszywa siostra mężą czy jej fagas

Polecane posty

jak zwał tak zwał, przyjechał, do nas facet szwagierki- drinki itd, mój mąż poszedł spać, ja poscielilam łózko gosciowi , poszłam zapalic razem z nim, dobierał sie do mnie, wykręciłam się, poszłam spac, na drugi dzień siostra męza zwyzywała mnie od najgorszych, powiedzial jej, że się całowaliśmy i ,że się do niego dobieralam!!tylko on ,,swiety ,, powiedzial mi- nie mozemy zrobic tego x i y!!! o zgrozo!! jak moglam pasc manipulacji takich osób,maż sugerowal mi ,ze jego siostra jest zazdrosna o mnie, zauważyl jak on na mnie patrzy, ale ja mam rodzinę i małe dziecko ,wiec to lekcewazylam, nawet do głowy mi nie przyszlo, ze ktos wywinie nam taki nr, powiem tak- siostrze meza nie ulozyl sie1 zwiazek ,ten 2 facet ma 2 dzieci- najstarsze ok.10lat- ojca znac nie chce, bo o n dziecmi sie nie interesuje,ona mu uwierzyla,we wszystko...

Gość NO TAK))
fagas))))))w d......ich oboje

Gość Tu se
Ale kanalia!I on i ona.Zerwac kontakty!

tak tylko wie o tym ich siorka z męzem- znają prawdę z jej(ich ) opowiesci, szykuje sie impreza rodzinna, czy lepiej bedzie jak się tam zjawię czy lepiej nie?? mój mąż sam to dziwne- jakbym miała cos na sumieniu, z drugiej str mam swój honor i nie chce byc tam gdzie mnie obgadają i gdzie bede zle się czuła, a ja mam swoje zycie i cudzymi niepowodzeniami sie nie najadam