Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawazmlekiemcynamonowympoamer

najinteligentniejsze nicki na kafe!!!

Polecane posty

NAJinteligentniejsze osoby na kafe, zawsze wnoszace cos nowego, swierzego, od ktorych dowiedzieliscie sie czegos wartosciowego, djace madre rady, osoby ktore czyta sie z przyjemnoscia, pomimo ze czasem potrafia tez byc nieznosne i ukasliwe. moje typy to ( w kolejnosci alf.) dyrektore, germaine geer, perwersja, sugar kane (choc juz chyba tu nie zaglada, a szkoda) dyrektore (umieszczam w obu kategoriach damskich i meskich bo plec tego osobnika jest nadal neizidentyfikowana), komiczne (to byl facet), regres, zawsze szczery. jakie sa wasze typy?

Gość najmądrzejszy nick na kafe
to ja :)

hahha dyktatore??????:):):):):):):):):):) a kto ty jestes???? sciaganles wszytsko od dyrektore i przerobiles na swoje:):):) niezle niezle.

hej, po prostu umieszczajcie sowje typy. ja podalam swoje, ciekawa jestem waszych opinii

Ej, bez kitu go lubię, jedna z najnormalniejszych osób na forum. :) Ten pierwszy post to taki głupi, bo chciałem się poczuć fajny chociaż raz, rozumiecie. :-O

Gość Najmądrzejsza Na Forumie
. nad czym tu się zastanawiać?

Gość uuuuuuuuuuhuuuuuu
ja tam do dyrektore nic nie mam,może jest transwestytą - ale co z tego,swego czasu 'kochałam' się w jednym takim piosenkarzu,był piękny ❤️ sorry za off. .:D Dodam : Musztarda,Oblubienica "(czasem głupio gada ale inteligentna) była taka coś na Se - nie pamietam nicku i jeszcze taki jeden ale zapomniałam nicka (udzielał się na wątku Rockowym) ;)

(Nawet nie masz ostatniej linijki w stopce, co ją posiadamy ja i Dyrektore). :P

bazienka witam dyrektore, witam podszywki i cala reszte Wywołana do tablicy, witaj! :) Czemu podszywek, po prostu dyktatore. Jak Ci mija wieczór, Bazienko?

Gość fotka67676
tutaj niestety sporadycznie zagladaja inteligentne osoby

hahah :D uhuuuuu tylko o tym Burnsie pisze :D ładny był ,ładny ale co to ma do tematu,skąd wiesz,że dyrektore to transwestyta? burns nim nie jest :P tak odbiegając od tematu

Levii? taki w kit,gdyby nie to ,że kazdemu doradza założenie firmy byłby całkiem spoko.

Gość Lucy1309
Phoebe20

"Levii? taki w kit,gdyby nie to ,że kazdemu doradza założenie firmy byłby całkiem spoko." 10/10 :D

Gość uuuuuuuuuuhuuuuuu
sołsad! - nie czepiaj się :D zaraz chyba założe o nim temat,tylko ciekawe czy ktoś Jego tu w ogóle zna. a dyrektore nie wiem - mogę przypuszczać .:) Bazia - nie, nie setunia to był taki długi jednowyrazowy nick. tfuu tzn nie długi ale pamiętam,że było ' Se' i te wyraz sie tak ciągnął :D nie wiem jak to opisać mam :P