Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gdyby babcia miała wąsy

do mieszkających w bloku

Polecane posty

Czy do waszych mieszkań też przychodzi ciągle ktos ze spółdzielni? To takie najczęstsze - A to spisac wode i obwąchuje muszlę klozetową, bo zegary są za kiblem, a to łazi po kuchni,kiblu i łazience kominiarz i wentylację sprawdza, w każdy kąt zagląda ten od ciepła jak wymienia te fiolki na kaloryferach, ostatni hit to sprawdzanie przez pracownika spółdzielni szczelności kuchenek gazowych, które są na butle z gazem. Gdyby gaz ziemny, to ok, ale butle??? Przy dobrym zużyciu, to co 2-3 miesiące wymieniam i musiałby przychodzić częściej...butle się wymienia, to co z tego, że dziś mi je sprawdzi... Niedługo pewnie będzie wisiało ogłoszenie, że pracownik spółdzielni będzie chodził i sprawdzał porządek w szafkach z bielizną! Czy u was też mają takiego pierdolca i ciągle wam ktoś ze spółdzielni łazi po mieszkaniu?

ja mieszkam i nie - nikt nie łazi , raz na pare miesięcy coś przychodzą spiszą i idą . Teraz pewnie przyjdą spisywać liczniki ale to jak sie skonczy sezon grzewczy :)

Gość u mnie to przyjdzie
raz na rok albo wcale, wode spr. raz na półroku, a kominiarz raz na 2 lata.

nie chodzą,raz na jakieś pare miesięcy najwyżej. Wpuszczać nie musisz,ale kiedys nie było mnie w domu jak spisywali kaloryfery to potem męczyli mnie jakimiś gównianymi pismami.

Gość u mnie...
to w zasadzie nie ze spółdzielni, ale raz w roku odczyty i nowe podzielniki na kaloryfery... przy zmianie kuchenki gazowej przyszedł spec sprawdzić czy jest szczelnie podłączone wszystko... innych "gości" ze spółdzielni nie pamiętam :)

Gość raz w roku musisz wpuscic
ale co tydfzien?? miesiac???w zyciu bym nie wpuscila.