Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokologgy

Kiedy on woli inny TYP URODY - pytanie rowniez do mezczyzn.

Polecane posty

Gość kokologgy
30 letnia kobietaaaa --> masz racje. Nie wiem, co to bedzie, moze jakos sie to rozejdzie. No ja jestem na pewno zdruzgotana bo sie nie spodziewalam czegos takiego no i moj facet nie widzi zadnego problemu. Dla niego to po prostu preferencje, stwierdzil, ze podoba mu sie np. ferrari, ale ze nie chcialby go miec, ale obiektywnie mu sie podoba :O Ech, nigdy tego nie pojme...

Gość o jezu ale masz problem
przyznam sie,ze na poczatku zwiazku tez mialam z tym lekki problem,ale szybko mi przeszlo.W koncu to ze mna sie ozenil,a nie z jakas brunetka,nie?:P

Gość 30 letnia kobietaaaa
Ale jakby mial mozliwosci to kupilby te ferrari prawda??? Wiec moze jakby mial mozliwosc to bylaby platynowa blondyna. Pomysl please.

Gość kokologgy
Sorki, musialam wyjsc na dluzej. Chcialam tylko dodac, ze mnie argument "W koncu to ze mna sie ozenil" nie przekonuje, wszak ozenek nie bedzie mu przeszkadzal w fantazjach seksualnych o... blondynce? ;)

Gość kobietoooooooooooooooo
kobieto, jesli w takim razie uwazasz ze nie mozesz mu sie podobac to odejdz od niego :O przeciez to jest koszmar zebys meczyla tego chlopa swoimi chorymi myslami.. przeciez nie bedzie ci co chwile tlumaczyl ze tez mu sie podobasz

Gość szczera_aż_do_bólu
TWÓJ PROBLEM JEST ŚMIESZNY,JAK I NIEKTÓRE WYPOWIEDZI NA TYM FORUM:P

Gość ciekawy temat..
zastanawiam się, co teraz słychać u Autorki....

Gość morenita8787
Oj dziewczyny, właśnie ostatnio zmagam się z podobnym wyznaniem ze strony chłopaka - i nie wiem co mam o tym myśleć. Mnie facet wyznał, że najbardziej podobają mu się blondynki, taki słowiański typ i do tego grube - pulchne panienki - że takie najbardziej go kręcą. Jak spytałam co w takim razie widzi we mnie (szczupła, drobna brunetka) to stwierdził, że nie wie, ale że z jakiegos powodu niesamowicie na niego działam. I co tu sądzić o czymś takim? Przejmować się tym czy nie...?

Gość współczuję...
Nie wiem co Ci powiedzieć, czy jest w Tobie zakochany po uszy, czy widzisz że się bardzo rozgląda za innymi??

Gość Wielkie joł z wlkp
Morenita daj spokój: jakie pulchne słowiańskie dziewuchy:D szczupłe brunetki są najbardziej sexy, rzuć tego wieśniaka heheh, niecj jedzie na pole szukać wiejskiej, dorodnej dziołchy :D:D o kurde ale mnie rozbawił ten Twój wpis! mam wielu kolegów i nikt nie ma takiego gustu w doborze panienek jak ten gościu z ktorym jesteś hahah

Gość Wielkie joł z wlkp
...pozdro dla pulchnych blond słowianek joł!:D:D

Mój facet zawsze spotykał się z anorektycznymi, wysokimi blondynkami. Ja jestem niziutką brunetką z krągłościami. Czy się tym przejmuję? Niespecjalnie. Powiedział mi, że takie po prostu spotykał na swojej drodze i tyle, ale że nigdy żadnej nie pokochał przede mną, co chyba świadczy o tym, że ulubiony typ urody to fikcja. Z racji wzrostu mnie się zawsze bardziej podobali faceci do 180 cm, najchętniej długowłosi. A pokochałam takiego, co ma króciutkie włosy i 190 cm i przy którym jestem jak mała pchła. Typ urody to bzdura, a miłością manipulować się nie da :)

Gość uuppp
uppp

Gość gdzie jesteśś
...

Gość puuu
....