Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały misiaczek sonia

dziecko moje

Polecane posty

To że piszę to tylko po to żeby napisać... Mam 16miesięczne dziecko, okropnie źle śpi w nocy, dziś na przykład wogóle nie spałam do 3 w nocy, bo dziecko cały czas albo marudziło, albo zaczęło się śmiać albo jeszcze nie wiadomo co.... nie pytam się tutaj kiedy to przejdzie, bo tego nie chcę wiedzieć, w dzień nie śpi długo najwyżej 1,5godz, zawsze o stałej porze, od tych 16miesięcy nie wiem co to znaczy przespać na raz choć 3godz, ale wytrzymuję wszystko, bo przecież jestem matką i decydując się na dziecko musiałam brać to pod uwagę, Czytając nie raz te forum to dzieci śpią świetnie, tylko nie moje, ale ok taki urok, tylko dziś nie wytrzymałam i się popłakałam, mąż taki jest że jak dziecko płacze to się za żadne skardy nie obudzi, tylko jak ja go obudzę to pobuja trochę dziecko a dziecko zasypia i zaraz się budzi, naprawdę nie pytam dlaczego tak jest.... wiem ze jestem matką i zająć się muszę, a potrzeba spania jest mi nie dana...dla mnie to lksus którego nie mogę osiągnąć...

*luksus

spoko, nie tylko Ty tak masz! moja starsza zaczęła przesypiać noce koło 20 miesiąca życia, wczesniej masakra... wtedy urodziła się młodsza i się zaczęło na nowo... od jakiś 2-3 tyg. zdarzają się jej pierwsze przespane noce... i mi również, pierwsze od ok. 4 lat... dasz radę :)

Mialam tak samo. Niestety do 3 roku zycia. W nocy 3,4 godziny bawilo sie, a ja siedzialam przy nim z jednym otwartym okiem. Noc w noc to samo.

kocham swoje dziecko bardzo moco, ale przez te noce to czasem mam ją ochotę sprać na kwaśne jabłko....

Gość motylek 1021
hehe moja ma 2 latka a w nocy potrafi nawet po ciemku sie bawic...tez nie przesypia nocy ale taki jej urok.

dodam jeszcze, że z mężem mam również podobnie jak i Ty :) wiesz, kiedyś będziesz to wspominać z rozżewnieniem i w obliczu buntu nastolatki a potem czekania na nią, gdy spóźnia się do domu, jeszcze zechcesz powrotu do tamtych czasów :)

dziękuję wam bardzo

dziś noc była trochę lepsza, może dlatego że wieczorem zjadła mleko może przez to że mąż ją wzioł na pole, choć tyle że trochę lepiej spałam niż poprzednoi