Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naklejki scienne

Naklejki scienne

Polecane posty

Gość naklejki scienne

Która w was ma? Czy nie odpadają?

my mamy naklejki firmy Miętowy kot (jeśli dobrze pamiętam) są naprawdę śliczne i jak na razie trzymają się 11 miesięcy ;)

Gość behemotowa
Mam, na szczęście, tylko 4 piankowe nad łóżeczkiem. Nie odpadają, wręcz przeciwnie, tak się przyssały, że kiedy chciałam je odkleić, to odkleiłam razem z farbą:(

Mi jedna piankowa odkleiła się z tynkiem :/ Potem kupiłam w OBI naklejki nylonowe. Nie odklejają się same, ponadto można je oklejać i przyklejać kilkakrotnie. SA SUPER!!!

ja mam dokładnie takie - od mietowego kota : http://allegro.pl/naklejki-na-sciane-wielkie-safari-2-6m2-promocja-i1458727766.html jestem bardzo zadowlona, naklejki trzymaja se ladnie już ponad 2 lata. Rozkleiłam je na ścianach jako "historię" wszystko łądnie ze sobą sie wiąże. Te naklejki które były w zasięgu rączek obok łóżeczka , zostały swijego czasu niestety zerwane przez moje dziecko i zmiętolone - ale chociaz wiem ze po odklejeniu nie zostają ślady i farba nie odpada .

Gość mama małego Alka
mam z allegro - od 2 różych ludzi - śliczne są i super się trzymają

Tez chcę kupić, ale mąż boi sie właśnie, ze przy odrywaniu za kilka lat odejdą razem z farbą i może tynkiem i trzeba będzie gipsować. Może i Miętowy Kot taki nie jest, ale mnie sie akurat podobają z innej firmy ..... :-(

Gość Patriszon
Ja ostatnio kupiłam naklejki do salonu w sklepie internetowym magenti. Naklejki świetnie się prezentują i nie chodzonym. Na magenti są stylowe naklejki, szybka dostawa i miła obsługa.

też mam z miętowego kota. Naklejki śliczne, ale niektóre odrobinę odchodzą przy bokach. Trzeba się przyjrzeć, żeby zauważyć ( tak na 1-2 mm) Mam też naklejki z innej firmy ( nie pamiętam, ale były tańsze) i te zupełnie się nie odkleją - co więcej za nim się zecydowaliśmy gdzie mają być, to je przeklejałam chyba z 5 razy i klej bez problemu trzyma ( lepiej jak z miętowego kota) a jednocześnie pięknie odchodzą od ściany

a w tym magneti można naklejki odklejać od ściany i przyklejać ponownie? szukam czegoś do salonu i czegoś takiego szukam

Gość baszir
bardzo trwałe i łatwe do usunięcia: www.stickytape.pl

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
my mamy,takie co mozna przyklejac i odklejac i śladu po nich nie ma;)

Gość Bądź sobą
Mam te z tej pianki:) Mam 5 naklejek 1 odpada. sama zakleiłam ją całą taśmą dwustronną i nic nie pomaga... Mam też te świecące i są do bani praktycznie nie świecą. Kiedyś kupię gwiazdki i nakleje:)

Gość gość
Fajne naklejki można też dobrać pod kuchnie - http://decorand.pl/naklejki-scienne-do-kuchni Pod pokoje dziecięce optymalne są motywy z bajek - dziecko dopiero za jakiś czas zrozumie o co chodzi, a przynajmniej na razie będzie miało fajną dekorację.

Gość gość
ja też mam i trzymają się świetnie aż w pewnym momencie chciałam jedną odkleić i odeszła razem z tynkiem :/ nie wiem co teraz zrobić.. trzeba będzie czekać jeszcze trochę i po oderwaniu gipsowanie i malowanie całego pokoju :/

Gość gość
Jednak zdecydowanie najlepiej wygląda to w pokoju dziecięcym, przynajmniej jeśli dopasowane są takie motywy - http://www.decorand.pl/naklejki-scienne-dla-dzieci Nie ma co ukrywać, że nawet kolorystycznie to pasuje, no ale właśnie wszystko musi być sensownie dopasowane...

Gość gość
a ja mam z castoramy, cena 10 pln za dwa zestawy naklejek, piękna kolorystyka i wykonanie tez. wielokrotnego użytku, czyli odklejamy, naklejamy i tak już któryś raz zmieniamy koncepcję...a one dalej trzymaja się jak przy pierwszym naklejeniu-rewelacja:)

Gość gość
do tych naklejek sciany musza byc gladnie,nie moze byc tapety wytlaczanej,bo naklejki zaczna sie odklejac.

Gość gość
Wbrew pozorom naklejki przyklejane na samochody etc. nie są wcale głupim pomysłem. Oczywiście wszystko zależy od tego do czego je wykorzystasz. Jednak zastanówmy się przez chwilę. Taka oryginalna naklejka (nie mówię tutaj o kopiach obrazków z neta etc.) na pewno może dodać uroku powierzchni na którą ją użyjesz. Przyznam szczerze, sama kupiłam sobie sporo takich oryginalnych naklejek na stronie http://www.zrobiecinaklejke.pl/ jedną z nich była chociażby ta (tutaj link do zdjęcia) i muszę przyznać, że uważam zakup za dobry pomysł

Gość gość
ja mam :) ciężko było przykleić . strasznie cienka folia :) latwo się dra. ale nie odpadają i wygladaja ladnie . ja kupiłam duże metrowa za 8 zl :) ladnie wygladaja :) jestem zadowolona . mam ich 4. sa swietne .plecam a jak probowalam odkleić to bez farby spokojnie zeszla polowa i znow przykleiłam bez problemu.

Gość gość_Erykah
Dobry adres to www.dcol.pl, największy wybór w sieci, przynajmniej moim skromnym zdaniem. Naklejki też są.

Gość gość
najlepsze jest namalowanie z szablonow na scianie cos. wyglada to o wiele ladniej i bardziej estetycznie. zapytajcie w www.radmark.com.pl/

Gość gość
Świetne naklejki na ściane i to zarówno do pokoju dla dorosłych jak i do dziecięcego mają w sklepie Bimago ( www.bimago.pl ). Duzy wybór a jak sami zobaczycie wzory świetne

Gość gość
Ja kupiłam w sklepie www.magia-dekoracji.pl mają super wybór i jakościowo są bardzo dobre.

Gość gość
W drukarnii Booklet można zamówić naklejki wielokrotnego użytku, nadają się na ściany, meble itp. W dodatku wykorzystują twój projekt, więc nie trzeba się ograniczać do popularnych naklejek dostępnych na allegro. Tutaj jest o nich artykuł - http://blog.booklet.pl/wydaj-raz-korzystaj-wiele-razy-czyli-naklejki-wielokrotnego-uzytku-simplystick/, ale zawsze warto zadzwonić i dopytać :)