Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edeytka 1999

Dziewczyny wejdzcie prosze

Polecane posty

Gość Edeytka 1999

Czy mozna poronic pluczac pochwe roztworem witaminy c,a jak sie opoznia miesiaczka mozna ja takim roztworem przyspieszyc?

Gość qqqqqwertyuiokj
walnij się w głowę powinno pomóc.

Gość matko i córko z
witaminą c to nie, ale colą tylko tą z biedronki, to pomoże. No matko i córko nie wytrzymam.

Gość Polrtyk
nie stac cie na aborcje? ktory tydzien ciazy?

Gość Edeytka 1999
Wyczytalamn topik,byl taki kiedys,tylko gdzies mi umknal

Gość Edeytka 1999
Nie wiem ,okres spoznia mi sie tydzien

to że okres się spóźnia wcale nie oznacza że jesteś w ciąży i musisz stosować jakieś "wymyślone" sposoby, które mogą ci poważnie zaszkodzić

Gość Polrtyk
eeej ale nie masz 12 lat prawda?

Gość ula_g3
a nie prościej kupić test, albo iść do lekarza? takimi eksperymentami (nie koniecznie z C) możesz sobie zaszkodzić

Gość 92835647
a masz regularne cykle?

Gość Edeytka 1999
Tak mam 12 lat i z kolegą z klasy i byliśmy w łóżku, całowaliśmy się dotykalismy i on mi trochę włożyć wiecie co.

Boze... Ja nic nie mam do wieku. ale Ty nawet nie wiesz czy bylas z nim w lozku czy nie... Dziecko.. On musial wytrysnac w Twoich drogach rodnych . I przestan wymyslac jakies idiotyczne sposoby na pozbycie sie ciazy tylko zrb test powiedz rodzicom. Temu koledze. Ale najpierw test. Porozmwaiaj moze ze starsza kolezanka ktora kupi test... Nie szukaj rad w internecie bo tu beda robic sobie z ciebie jaja. I w sumie sie im nie dziwie. Nie wieszz jak sie zabezpieczac to nie uprawiaj sexu w tym wieku.

prowokacja Bo jeśi prawa to naprawde koniec świata żeby 12 latka d.. dawa nie wiedzą czy naprawde dawała

Gość mala alpa
przeciez ten ost. wpis autorki to podszyw

Gość ula_g3
racja :) szczerze, to ja do tej pory jestem w lekkim szoku... to tak jakby ktoś zapytał czy po pocałunku można zajść w ciążę... najpierw kup test i zrób go tak, jak jest napisane w ulotce dołączonej do opakowania... do wyboru masz różne rodzaje (ja zawsze kupowałam płytkowy, ale sama się przekonasz który ci spasuje)... ale jeśli zdecydowałaś się już na taki krok jak sex, to radzę wybierz się do ginekologa... pogadaj z mamą, koleżanką, z kimś bliskim, komu ufasz niech któraś z tych osób idzie z tobą do lekarza (też jako wsparcie psychiczne) :) na moje oko to w ciąży nie jesteś, ale materacem nie byłam i nie wiem... aha, a na przyszłość się zastanów, żebyś nie żałowała... rozczarowanie też boli... a jak wpadniesz, będziesz mogła mieć pretensje tylko do siebie.... :(