Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmaja

czarny wozek

Polecane posty

dziewczyny co sadzicie o czarnych wozkach?mnie sie np bardzo podobaja a do tego bardziej do mojej garderoby pasuja:) ale w srod rodziny i znajomych spotykam sie zazwyczaj z negatywna opinia.

Gość zimna cola
Mieszkam w Danii, i tu są tylko czarne wielkie wózki, mi się takie nie podobają, dlatego ściągałam z Polski, Ale gdyby mi się podobały to z pewnością bym kupiła, bo to moje pieniądze moje dziecko, i to ja bede decydowała w czym je bede wożić

Gość mialam....
Ja mialam czarny wozek dla swojego synka. Tylko pare malych koleczek bialych mial. Bylam zadowolona. Byla tesciowa sie tez mnie czepiala aa czarny wozek a tamto owamto w koncu sie wkurzylam i jej powiedzialam, ze ja taki wozek wybralam, jak sie jej nie podoba to trudno, wazne ze mi sie podoba bo to wozek dla MOJEGO DZIECKA a nie jej:P Przyczepisz jakas kolorowa wstazeczke i bedzie ok :)

Gość lesny ludek
ten temat juz byl :) ja uwazam ze czarne wozki sa bardzo ladne. i nie powinnas przejmowac sie opiniami innych.to twoj wybor.tobie ma sie podobac. ladne dodatki w jasnych kolorach i super.

tak wlasnie zrobie oleje wszystkie przesadne ciotki i kolezaneczki. a nie widzialam tego tematu, zara sobie poszukam i poczytam. tylko sie zastanawiam jak wyglada sprawa z czyszczeniem czy nie bedzie widac kazdego kurzu i brudu. albo jak taka chlapa jest.

Gość ma-ma...
Miała czarno - grafitowy wózek i byłam b. zadowolona! Przedewszystkim można dobrać dla ożywienia jakieś kolorowe dodatki typu kocyk, parasolka, torba i jest git. Może głupi jest jeszcze jeden argument, ale np. w co ubierzesz dziecko to będzie dobrze wyglądało i nie będzie wyglądało jak... hm cytując ciecia Staniosława Anioła "ja gówno w lesie"

mi osobiście czarne wózki bardzo się podobają, sama taki zakupiłam dla swojego synka i uważam, że nie powinnaś sugerować się za bardzo opinią innych ludzi ponieważ to przede wszystkim Tobie ma się podobać a nie teściowej czy znajomym.

Gość lesny ludek
czarny wozek mysle ze nie brudzi sie bardziej niz rozowy czy niebieski. teraz wiekszosc wozkow na sciagane te wszystkie elementy i z praniem nie ma problemu. mnie sie bardzo podoba ten wozek.w srodku jest bialy ,czyli troche rozjasni, do tego jasna posciel...super. http://allegro.pl/leviroo-due-spacerowka-gondola-fotelik-kola-pompow-i1400898582.html nie cierpie tych kolorowych wozkow ,naciapane maja tych kolorow...no wiocha

Gość tojatojatojatoaj
mi sie kojarzy z mala jezdzaca trumna....no sorki.....

Gość lesny ludek
na szczecie tobie nie musi sie podobac:) jesli czarny kolor kojarzy ci sie z trumna to chyba powinnas na jakas terapie isc. mamy XXI wiek

ja miałam dla dziewczynki szaro grafitowy - do tego jasno rózowy kocyk i wyglądało ładnie . Nie podobaja mi sie krzykliwe kolory wózków typu róż, niebieski, zielony i o zgrozo czerwony . Czerwony to tylko na paznokciach :) Kolejny wózek był szaro czarny z jedną zieloną obramówką na budzie , a ostatni szary z jasno różową budką.

Gość Panikara jakich mało
Ja bym chyba całkiem czarnego nie kupiła, przewaga czarnego+ jakiś kolor - już jak najbardziej. Ale jak widzę te pstrokate wózki to też nie wiem jak można coś takiego kupić - te kwiaty, mix kolorów na jednym wózku, paranoja

ciesze sie ze wiekszosc jednak ma dobre zdanie o takim wozku. ja chce ten kupic http://www.dino.sklep.pl/nowy/linki/wozki/z_gondola/transporter/transporter.htm myslalam jeszcze o szarym ale w zeczywistosci strasznie smutno wyglada. a czarny jest taki zgrabny i elegancki. a ja naleze do osob gdzie w szafie przewazaja czarane eleganckie ubrania. tak zrobie kupie czarny a ozdoby dodatki jakies jasne.

Gość fffffffffffffasada
tojatojatojatoaj "mi sie kojarzy z mala jezdzaca trumna....no sorki....." a widziałaś(eś) kiedyś czarną trumnę?? Jak dla mnie czarny to normalny kolor, tak samo biały niebieski czerwony żólty różowy itd wybierasz ten który sie tobie podoba:D osobiście kupuje tez czarny, lepszy wg mnie ciemny i elegancki niż zielonkawy w jakieś bazgroły http://allegro.pl/wozek-abc-design-3-tec-kurier-sterylizator-od-ss-i1468567577.html ten albo taki tylko z pomarańczowymi wstawkami

Gość czarny to moj ulubiony kolor
pierwszy wozek mielismy czarny,sprzedalismy go (mala wyrosla),kupilismy czerwony jak sie drugie dziecko urodzilo i teraz mamy duzy czerwony dla dwojki i maly czarno-czerwony maclaren-parasolke,ktorego uzywamy,jak np.chcemy gdzies isc z jednym dzieckiem:)

Gość paróvvka
Ja się wahałam między czarnym a "błotnistym". Zdecydowałam sie na ten w kolorze błota, bo sie obawiałam, że czarny bedzie płowiał. Ale podobały mi sie oba tak samo. Jeszcze bardziej mi sie podobał szafirowo-szary, ale mój maż jakoś miał wąty. Nie wiem, co ludzie mają za problem. Niech sobie sami kupują co chcą, a ty sobie kupuj to, co ty chcesz. Osobiscie nie cierpię pstrokatych wózków we wzorki i inne chujstwa. Kolor nie gra aż takiej roli, moze być jak dla mnie jaśniejszy, ciemniejszy, ale żeby był jednolity, a nie w jakieś krateczki, paseczki, faleczki i inne brednie. Kazdy smoczek, kazda szmatka, wszystko ma jakis wzorek, rysunek, nie wiadomo co, to moze choc ten wózek niech bedzie neutralny, a nie cyrk i cuda na kiju

mnie CAŁY czarny wózek się niezbyt podoba,chociaż sama mam czarny ale z elementami szarości.każdy kupuje to co mu się podoba , a przedewszystkim wózek powiniem być wygodny i bezpieczny dla dziecka, oraz wygodny dla mamy.kolory w sumie na ostatnim miejscu ;) mnie wkurwia jak babcia mówi że dziecko powinno chodzić tylko w białych i kremowych ciuszkach :O nie wiem skąd ona wzięła tą modę,mój mały owszem ma kilka sztuk białych ciuszków,trochę niebieskiego,ale na Boga są inne kolory ...

Gość wozek wstretny
taki wozek wstretny poprostu!!!!!!!!!!!!!!!!