Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie wiem co jest grane

co mam o tym myslec??

Polecane posty

dziewczyny co by zrobil wasz facet jesli macie dola jest wam zle i napisalyscie mu o tym a on nawet nie odpisal nie zadzwonil i ma mnie w dupie:( rycze caly czas kuzwa myslalam ze moze zdzwoni powie pare milych slow a on nawet nie odpisal na smsa dupek jeden .jest mi cholernie zle nie mam sie komu wyzalic pogadac o tym

Gość lisek25
no trudno, licz na siebie a nie na faceta, który najwyraźniej ma cię gdzieś

no wlasnie ma mnie gdzies i jest mi z tym zle ja sie zakochalam a on teraz mnie olewa widocznie chodzi mu tylko o jedno i ja sie dla niego nie licze skoro wogole go nie inmteresuje co sie ze mna dzieje:(

skoro uwiódł Ciebie to jaki problem bzyknąć inną? więc nie mów że jest z Tobą tylko dla jednego, chyba że naprawdę jesteś pustą i głupią dziewczyną. a o związek starają się obie strony a nie tylko jedna. takie księżniczki o które trzeba się wiecznie starać najszybciej się nudzą

nie jestem ksiezniczka o ktora trzeba sie wiecznie starac !!! ja mu okazuje ze mi na nim zalezy i on dobrze o tym wie ale skoro on nie wykazuje nic w druhga strone to ja sie narzucac nie bede pocierpie trudno....