Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarnowana szansa a moze nie

Czy mam jeszcze szanse

Polecane posty

Poznałam fajnego mężczyznę, tak się złożyło że razem pracujemy, on zatrudnił się trochę po mnie w innym dziale. Jako że oboje byliśmy nowi, spędzaliśmy dużo czasu razem i szybko się zaprzyjaźniliśmy. Niestety ja od razu powiedziałam że uważam to za nieprofesjonalne aby osoby które razem pracują umawiały się ze sobą poza pracą, coś w tym stylu. Czuje że mu się spodobałam ale on ma to w pamięci. On też na mnie zrobił pozytywne wrażenie bardzo go polubiłam. I teraz nie wiem jak mu dać znać że fajnie byłoby się spotkać na kawę, ale też nie chce wyjść na taką co ustala reguły a później je łamie. I żeby sobie nie pomyślał że na niego lece

Gość htry
badz mila gadaj z nim i sam wkoncu to " ponownie " wydusi z siebie, albo powiedz ze np w weekend wyskoczysz do pabu i czy chce z toba

Kurcze jest weekend i myśle że moglibyśmy sie spotkać a ja głupia od razu tak wypaliłam z góry to się nie dziwie że teraz się chłopak boi zapytać. W sumie mamy swoje nr, piszemy czasem ale nic konkretnego.

Gość Lucy Windsor..
a jaki problem zebys to Ty go gdzies zaprosiła. Podsuwam formułkę: Idę tu i tu, moze masz ochotę dołączyć?