Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropucha26

Czy 43 funty wystarcza mi na sam poczatek w UK? Mam gdzie mieszkac itd.

Polecane posty

Wy to jak bezdomne suki :-) każdego gówna się chwycicie i macie z niego ubaw :-) Ja zreszta tez, bo widze, ze coraz to lepsze historie udaje mi sie wam sprzedać :D choć ta z extra zarobkami nie jest fikcja przypominam :D Ma ktos wozek dla dzidziusia iCandy peach za 900f ? stac Was? nieeeeeeee.... uzywka za 100 funtow zadowoli, wspolczucia... czy kazde wasze dziecko ma osobny pokoik? nieeeeeee.... bo was na dziecko nawet nie stac z takimi ryjami niewypazonymi :-) Laska a ty nie piełdol zes w UK juz buahahahaha dobry patent z ciebie naplecie :-) czuje sie przy Was jak taka zamozna gosposia, ktora z za pięknego ogrodu karmi odpadkami suki jakimi jestescie Wy buahahahahahaha piszcie up up up !!!

A dziwka pracowac miala... no tak... pierwszy shift nocna zmiana. obciąganie czarnuchowi - okres probny ( 30 funtow za pałke )... dziwko masz juz 90 funtow to sie ciesz buehehehehehehehehehe

Kurde gdybym mogla wysłała bym wam swoją fotke jak to potrafi byc człowiek mega szczęśliwy :-) zal mi Was... siedzicie i sie obijacie... do roboty suki do roboty, lizac kutasy czarnuchom !!!

Gość hahahahaha101010101
swój swojego zawsze spotka :d

Gość Agentka csi
43 funty na poczatek, ale jaki poczatek- jeden dzien - wystarczy, ale dluzej to radzej nie.

Gość ropucha26
O, kurcze- porażka. No, i pracuję- zajmuję się domem- to co robiłabym u siebie i dziećmi. Trochę sobie zaoszczędzę w ten sposób dopoki nie znajde normalnej pracy. Co do kasy, 100f wystarczy na bilety itd. Nawet jak doładowałam telefon to mi zapłacili, bardzo miło z ich strony.

Gość andy2007 nie kompromituj sie
bo az zal doope sciska:o

Gość do ady2007
andy ty analfabetko jebana:D na dziale Poza Polską pisze koleRZanka:D:D tak odnosnie stawki za loda, to obrabialas pałki czarnuchom ze wiesz ze dają za nią 30f?:D:D idz sie lecz kocmołuchu jebany🖐️

Gość 0102039
"niewypazonymi" :o

Gość marylinUSA
Andy czy ty skonczylas chociaz podstawowke??:o

Gość andy to kurwiszcze
nosi bachora pod "sercem" sama nie wie kto jest ojcem, pewnie czarnuch z bloku obok, oby jej prędko dzieciaka odebrali, bo jak dziecko się nasłucha takiej niewyparzonej mordy cuchnącej ściekiem to będzie skrzywione do końca życia

Nawet nie wiecie co za przyjemnosc wydać te 1000 funtów na ubranka dla dziecka :-) DObrze, ze faceta przy sobie miałam, bo przynajmniej po sklepach polatałam :) no wiecie... z 3 letnim dzieckiem trudno gdziekolwiek wyrzucic pieniadze :D uwielbiam to robic !!!

A Ty bachorem nazywaj siebie, gdzie twoja stara musiala miec cipsko rozrywane jak cie rodzila, bo mialas tak wielka gebe :) a twoj stary trzepie konia pęsetą by sie choc troche zaspokoic bo przeciez stara twoja to taki tluscioch ze wcale sie nie dziwie ze masz tak najeeee bane w swej wydmuszce :)

Gość hej. Jestem teraz w takiej
Moja siostra była w takiej samej sytuacji jak ty i też poleciała z 50f. Spokojnie jej wystarczyło

No ja już zyje w UK 5 lat prawie i też wyjechałam z 50 funtami a dziś mam już tylko 46 funtów buahahahahaha 4 funty na 5 lat, spokojna glowa, mozesz leciec :D

A jak piszesz, ze masz gdzie mieszkac, masz co jesc, to po co tobie wogole kasa jest potrzebna :-) wazne ze masz dupe ( o ile ją masz ) :) i rade dasz bez floty :D:D

Gość hhhhhhhhhhh
andy 2007 jest kobietą????? Kurwa nie wierze, co za chory umysł tak bluzga, i to ponoć jeszcze w ciąży?????!!!!!!!!!!!!! o matko :(((

Tylko wiesz co? piszesz tutaj o niewyparzonym ryju, a popatrz na kolor swojego nicka a popatrz na moj kolorek. A spier-dalaj to se do swojej starej powiedz, bo taka maciore powinno sie tak traktowac :)

Gość kulturalna21
uspokój sie dziewczyno bo jesteś wulgarna jak rynsztok, temat był całkiem o czym innym a ty sie tu panoszysz, kolor nicku nie ma nic wspólnego z kulturą (jak widać na załączonym obrazku)

a te inne lanchoty nie sa wulgarne? moze spierd... itp słówka to twoje pierwsze slowa zamiast mama i tata :) biehehehehe

kulturalna 21 z pomaranczowym nickiem :) poczytaj troche na ten temat :D

Gość kulturalna21
chyba masz jakieś problemy ze sobą skoro nie widzisz sama co i jak piszesz, powtarzam ten temat nie był skierowany do ciebie, tylko do osób które mogą coś na ten temat powiedzieć. Ty jak widze nie miałaś nigdy takiego problemu z facetem zarabiającym 3 tys funtów. Wypowiedziałaś sie, dziekujemy i dobranoc

Gość o875987
ja piertole, gdzie rodza sie takie imbecyle jak ANDY??? ona naprawde jest chora :(

Gość ropucha26
No, mnie to przeraziło nastawienie tego człowieka (nie wiem czy to babka czy facet) i nawet nie wiem czy to co mówi jest prawdą- moze zyje w swojej wyobrazni.

Gość hehehehh
ona sie szczyci czarnym nickiem hahahahahahahahha :D :D :D Z 43 postami!!!!!!! uuhuuuu każdy może sobie zaczernić nicka wypowiedzieć sie debilnie jak ty (z małaej litery) i uważąć się za niewiadomo kogo hahahahahah to że masz czarnego nicka przynosi tylko wstyd innym czarnym jesteś ŻENUJĄCA andy

Andy Skąd pewność że wszyscy Anglicy są dwulicowi. Chyba trochę się zagalopowałaś z tym opisem.A znasz chociaż osobiście tych ludzi, rozmawiasz z nimi itp. ? Czy tylko piszesz to wszystko bo ktoś Ci powiedział?

Gość hehehehh
ona sie szczyci czarnym nickiem hahahahahahahahha :D :D :D Z 43 postami!!!!!!! uuhuuuu każdy może sobie zaczernić nicka wypowiedzieć sie debilnie jak ty (z małaej litery) i uważąć się za niewiadomo kogo hahahahahah to że masz czarnego nicka przynosi tylko wstyd innym czarnym jesteś ŻENUJĄCA andy

Gość hehehehh