Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropucha26

Czy 43 funty wystarcza mi na sam poczatek w UK? Mam gdzie mieszkac itd.

Polecane posty

Gość hehehehh
ona sie szczyci czarnym nickiem hahahahahahahahha :D :D :D Z 43 postami!!!!!!! uuhuuuu każdy może sobie zaczernić nicka wypowiedzieć sie debilnie jak ty (z małaej litery) i uważąć się za niewiadomo kogo hahahahahah to że masz czarnego nicka przynosi tylko wstyd innym czarnym jesteś ŻENUJĄCA andy

Gość to jest kobieta
ma 26 lat, córke 3,5 roku, teraz w 8 miesiącu ciąży, może za 2 lata trzecie jak bozia da :D facet mgr inżynier informatyki zarabia 3000 funtów miesięcznie, mieszka w duuużym że hej pięknym domu, z trzema sypialniami, a jakże :D Acha i najważniejsze: liczy się dla niej tylko kasa kasa kasa, bez kasy nie ma życia, Polacy to fiuty i nie przyznaje się do swojej przynależności narodowej i kultury Wszystko jasne ????

Nie kazdemu kasa do głowy uderza... sorry, moze mnie to nieszczescie w szczesciu spotkalo i nie wstydze sie tego przyznac. Facet w polsce wygrał totak i za kase z tego totka podjął sie leczenia bo zwariował :)

Gość to jest kobieta
co to jest TOTAK

sorry... totka miało byc... ( TOTO LOTEK !!! ) takie kuleczki z cyferkami ktore na chybił trafiają do blokad :) jasne juz? bo kur.. domyslec sie nie mozesz nie?

Gość to jest kobieta
nie :D

Gość hej andy srandy
ty to jednak lepiej nie mów do swoich dzieci po polsku, niech twój miot sie lepiej z angolami chowa buuuahahahahhahahhahahhahhahah

andy srandy :) ales jest dowciapna :) tak sie zachowuja dzieci, ktorym juz totalnie słów brakuje :) zazdroscisz ze mam wiecej niz ty? kasa kasa kasa kasa i jeszcze raz kasa, bez kasy jestes NIKIM pizdooooooooo

Gość hej andy srandy
o tak, takk, kasa, moge cie wydupczyć jak chcesz złotym dildo, zgodzisz sie??? Przecież jest drogi :D :D :D :D

I jasna jest rzecz, ze brzydze sie polska i naprawde ja i moj facet mamy te same pretensje do swych rodzicow, ze nas nie urodzili np w niemczech czy ze tam nie mieszkali w momencie kiedy sie na swiecie pojawilismy... Polska to pryszcz na dupie ZIEMI :) i tak niedlugo zginie, bo juz pomalu odbieraja was chinczycy, ludzie ktorzy maja cos w glowie. Ja tutaj zdaje egzamin i juz obywatelstwo mam i wyzekam sie polskiego fuuuuuuj !!!

hehe swego ciała nie sprzedaje prostytutoooo a dupczyc ma mnie kto, noc w noc... siedzicie tu i plotkujecie kiedy ja sie swietnie bawie :) wkoncu trzeba pomalu skurcze powodowac, bo jak wiecie przed 11 kwietnia trzeba dziecko urodzic by becikowe dostac :) bo potem juz po 11 czy 11 jak sie urodzi to juz nici z becikowego, bueheheheheheheheh a becikowe te marne 500 funtow trzeba zgarnąć by sie tyłek nimi podetrzec :)

Gość hej andy srandy
no to koniec tematu - andy srandy przestaje pisać po polsku (wyrzekła się) :D :D :D Andy srandy całe kafe trzyma cie za słowo :D :D o kurwa ale sie usmiałem :D :D

Gość hehehehh
hej andy bedziesz karmić piersią?

zapewne tak, ale nie wiem jeszcze czy swoją buaaaaahahahahahahahahaah może tata zdoła wykarmic phihihihihihi ooo k*****a ale sie usmiałam :)

Gość hej andy srandy
a nie boisz sie ze twoja druga coreczka wyssie razem z mlekiem twoj jad i bedzie taka jak ty? :D postaw na mleko modyfikowane, chyba nie chcesz skazac ją na wieczne wygnanie i samotnosc, prawdaaaa????

Gość a ja myśle że to jakas żalosna
dupa, ktora nie mogla nic w polsce osiagnac, tipsiara z solary, bez wykształcenia, a co najważniejsze inteligencji (patrzcie na błędy ort. i ogólny styl wypowiedzi) wybyła za lepszym zyciem i teraz sie buja biedactwo, a że w UK lepszy socjal, no cóż...........

o to sie nie martw... tutejsze mleko jak i zykle tak i modyfikowane nie jest najlepsze, bo dziecko sie skazy bialkowej najadło, dzis jest juz ok, ale z drugim wole nie ryzykowac. MOja druga jak bedzie taka jak ja, to w zyciu osiagnie wszystko. Moze sapiących jak gnidy polaków miec nie bedzie za przyjaciol ( az zabronie jej tego i naucze ją ich tepić ) ale reszta nalezy do niej :-)

W uk da sie dobrze zarobic, a przed wyjazdem tutaj nic o benefitach nie wiedzialam i nigdy ich nie dostawalam procz CHB ktory nalezy sie wszystkim posiadającym dzieciaki :)

a w polsce juz osiagnelam, ale biznes sprowadzam do UK, bo w POlsce on tam zaleje sie biedą. Ludzie kasy nie maja na nic !!! bieda i nędza... jak mozna zyc w POlsce wsrod takich ludzi jak wy. macie 40 funtow napewno dacie rady i tutaj buuuuahahahahaahahaa

Gość ropucha26
i będziesz się nabijać z 40 funtów, bo w przeciwieństwie do Ciebie ja mam znajomych ktorzy sa w stanie i chce mi pomoc?

no i nikt juz nie pisze? nerwy sie wam pokończyły czy co? moze ktoras jeszcze zechce mi powlepiać zalosne, wyssane z palca txt :) chetnie wyslucham, bo ja to wszystko kopiuje i daje na angielskie fora by angole mogli poczytac o tym, ile nienawisci w sobie maja biedne polki charujące na zmywaku czy charujace w biedronce w naszej zapyziałej polszczyznie :)

Polski nie na widzisz, a na angoli narzekasz.Żałosne to jest, typowa polka której wszędzie źle.

Bo sama nigdy niczego nie zdobedziesz !!! nie bedziesz mogla byc dumna z tego ze start zaczelas sama, tylko z pomocą kogos... idź juz, bo naprawde tutaj nie masz na co liczyc. KOlezanki i koledzy beda cie wspierac az do momentu jak skonczy im sie kasa i cierpliwosc. Ja w porownaniu do ciebie nigdy bym nie wyjechala z 40 funtami by sie tylko z wysypiska wyrwac. Myslisz ze jak nie znalazlas nic w polsce to tu znajdziesz i sie kokosow dorobisz? nie dorobilas sie w polsce nie dorobisz sie i tutaj. Powodzenia :)

Gość ropucha26
i ty mowisz o nienawisci?

Gość hej andy srandy
andy srandy pare postów wyżej wyrzekłaś sie polskiego, czemu jeszcze piszesz? :D może przejdziesz na angielski????

Gość ropucha26
a ty zaczelas sama wredna małpo ktora mowila "przyleciałam do chłopaka"??? i on oczywiscie Ci nie pomogł...Kolezanki i koledzy to rodowici anglicy. maja 3 biznesy i wiedzie im sie super. To wlasnie chyba mowisz o sobie z tym niedorobieniem sie. Nic Ci do tego czemu ja wyjechałam wredna krowo.

Gość kazujoszi funaki
bazienka tygodniowki sa bardzo zadko, czesciej dwu- lub cztero-tygodniowki. I pierwsza wyplate nie dostanie po tygodniu ale zazwyczaj po dwoch trzech dopiero

Gość ropucha26
od znajomych u ktorych mieszkam dostane po tygodniu. spoko.

po tygodniu pierwsza pensja buahahaha, jak sie zapintala dla agencji owszem, ale jak robisz dla porządnej firmy pensje pierwszą masz po 2 miesiącach malolato... zreszta dla agencji jak robisz to fakt, dostajesz tygodniowki z tym ze pierwsza jest po 2 tyg zapintalania a nie juz po pierwszym. Zapoznaj sie ofermo jedna a dopiero ucz innych.

Andy Zachowujesz się jakbyś była rodowitą angielką, wszystko wiesz o Anglii.