Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maerija tereska

Kiedy u Was pojawil sie pierwszy pokarm czy tzw. siara?

Polecane posty

Gość maerija tereska

Ja jestem w 21 tygodniu i dzis jak wstalam zauwazylam na koszulce plamki przy piersiach, gdy scisne sutek pojawia sie przezroczysta wydzielina w kilku kroplach

po 24 tc a to moja 2 ciąża jest tego malutko tylko jak nacisnę. W poprzedniej ciązy dopiero w 2 dobę po porodzie

Ja jak byłam w ciązy to siara pojawiła się mniej więcej wtedy ( parę dni poóźniej dosłownie) jak zaczęłam czuć ruchy dziecka. Nie musiałam piersi naciskać. Zauważyłam to pewnego ranka jak obudziłam się w mokrej piżamie :P ( właściwie były 2 plamy przy piersiach). Lekarz powiedział ( zdziwiłam się, że tak szybko), że tak może być i że nie ma się czym martwić ;)

Gość berenicka01
Jestem w 21tc i siara pojawiła się tydzień temu. Zazwyczaj plamki na koszulce pojawiają się rano- jak śpię na boku to uciskam pierś i wtedy trochę wyleci. Wciągu dnia nie zauważyłam. Przeczytałam, że w połowie ciąży to normalne, nie każda tak ma, ale my tak!

Gość maerija tereska
no wlasnie u mnie byly 2 plamki tak jakbym uciskala piersi w nocy i pod wplywem tego siara wyleciala, zauwazylam tez rano kilka kropel na biustonoszu, tez sie martwie czy to nie za wczesnie

Gość nowamamusia24
w 4 dobie po porodzie. Miałam CC

Gość czy czekasz na cud
w połowie ciąży miałam cc, ale pokarm pojawił się od razu po przystawieniu dziecka, nie miałam problemów z brakiem pokarmu

Gość justynkaii26
ja podejrzewam ze jestem w 7 tyg ciazy dzisiaj mam wizyte i lekarza jest to moja 2 ciaza no i dzisiaj naciskalam piersi i pojawila ze jakby wlasnie zolta siara czy to mozliwe??

Gość antywszystko
Jestem w 9miesiacu ciszy i mniej więcej od polowy ciąży to mam. Powiedzcie (te, które miały dość wcześnie) czy miałyście jakieś komplikacje z karmieniem?