Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemek 24

Moja dziewczyna nie chce sie ze mna kochac bo nie mamy warunkow

Polecane posty

Gość przemek 24

narazie nie mamy gdzie uprawiac seksu bo jeszcze ja jak i ona mieszkamy z rodzicami...kiedys nie przeszkadzalo jej wyjazd do hotelu czy pieszczoty jak rodzice wyjda czy zasna...mowi ze to juz jej nie bawi i chce w koncu normalne miec warunki. Nie kochamy sie od 4 tyg....tak szybko nie zalatwimy mieszkania :( czy ona cos kreci ?

Gość dobre :)
Nie kręci. Ja też miałabym dość krycia się przed rodzicami, czekania aż zasną. Zresztą nie bardzo sobie wyobrażam seks z rodzicami za ścianą :o

Gość Reeeeeed
Ja jestem dziewczyną i świetnie rozumiem Twoją dziewczynę, mamy taką samą sytuację i mojego chłopaka też to denerwuje. Mnie z resztą też. Wystarczy, że ktoś głośniej trzaśnie drzwiami i cały nastój się psuje.

Gość przemek 24
rozumiem, ja tez mam tego dosyc ale mamy nie uprawiac seksu az do wyprowadzki? najblizsze plany to czerwiec...do czerwca bez seksu?

Gość Reeeeed
A ani Twoi rodzice ani Twojej dziewczny nigdzie nie wychodzą np w weekendy? U mnie jest o tyle głupia sytuacja, że najpierw sie nie bałam uprawiać seksu z rodzicami za ścianą, ale raz była taka sytuacja, ze się wystraszyliśmy że zaraz wejdą no i mam blokadę. Chociaż zazwyczaj nie wchodzą do pokoju i jest 90& szansy, że nie wejdą, zwłaszcza mama, ale strach jest.

Gość uppppp6546
up

Gość moja blokada trwala 6 tyg
gdy ta durna pizna jego siostra pociagnela za drzwi. az mi sie odechciewa myslec.od wrzesnia co grudna:) i tera zhujowo jest,ale coz...u niego nie zanocuje skoro mieszka z rodzicami:)

Gość co czerwca to ty sobie
poszukaj innej dziewczyny ktorej to nie bedzie przeszkadzalo. jak jej wczesniej nie przeszkadzalo a teraz przeszkadza to cos kreci albo jest zwykla blachara i chce cie naciagnac na mieszkanie. nie badz frajer.

Gość a ja mysleee
ze laska ma racje, co to za przyjemnosc gdy rodzice za sciana

Gość chceszszsz
korzystac za darmo? badz facetem i zalatw lokum

Gość co czerwca to ty sobie
prostytutka taniej cie wyjdzie i na brzuch nie bedzie lapac

Gość hfgggggggggggggggggggggg
jejku 4 miesiace bez seksu - masakra prawda?? moj facet czekal na mnie 5 lat, tak 5 lat bo przez tyle czasu leczylam pochwice. Wytrzymal, nie zdradzal, zaspakajalam go na rozne inne sposoby i wytrzymal to tyle lat a ty dla swojej nie wytrzymasz kilka miesiecy?? to nie jest milosc... wcale sie jej nie dziwie, ze chce poczucia bezpieczenstwa.

Gość za wysokie progi
masz racje to nie jest milosc to jest kurestwo i blachaerstwo