Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rena_46

Moja 19letnia corka zostala kilka dni temu matka! Jestem zalamana!

Polecane posty

Gość rena_46

Myslalam zeby usunela ciaze(corka sama rowniez tego chciala) ale maz, jego rodzina nie wyrazli na to zgody i utrudnili nam wszystko. Sama w tajemnicy przed mezem dokonalam dwoch aborcji. Mielismy juz trojke dzieci, po urodzeniu swojej corki nie chcialam byc wiecej matka, maz nic nie wiedzial o tym ze bylam w ciazy. Teraz mialam plany wobec corki to on i jego rodzice wylowali piekielna awanture. Teraz staram sie przekonac corke zeby oddala dziecko do adopcji a moja tesciowa wszystko niszczy i przekonuje corke ze cala rodzina bedzie jej pomagac.

Gość behemotowa
Gratuluję babciu:) Gratuluję również podejścia do sprawy. To, że Ty usunęłaś ciąże, nie znaczy, że Twoja córka musiała iść w Twoje ślady. I, przepraszam, co to znaczy, że miałaś plany wobec córki??? No chyba córka jest dorosła i nie ubezwłasnowolniona...tak? Kiepska z Ciebie matka. Nie potrafisz zaakceptować wyboru własnego dziecka i jeszcze namawiasz córkę do oddania dziecka.

Gość czlowiek innego gatunku
;/ ja pierdole..ale matka

rena to prowokacja czy ty żarty sobie robisz? tu są kobiety w ciąży, starające się lub po stracie, a ty tu z aborcją wyskakujesz!!!???

Gość tratata25
Próbuje chociaż coś zrobić a nie pozbyć się problemu.

Gość rena_46
Ja pierwszego syna urodzilam w wieku 17, drugiego w wieku 18. Ciaza zmusila mnie do malzenstwa a wcale nie chcialam wychodzic za maz. Teraz zaluje swoich zmarnowanych lat, przy 4 i 5 dziecku nie dalabym sobie juz rady. Dlatego zrobilam to wszystko w tajemnicy przed mezem.

Po Twoim poście widać, ża ani Ty miłości od swojej matki nie zaznałaś, ani córka od Ciebie, ani Ty w małżeństwie i w ogóle nieszczęśliwa z Ciebie kobieta. Współczuję Ci wobec tego, a tak w ogóle to myślę że to prowo, bo dużo tu takich tematów ostatnio.

Gość o ja jeeeb
"tu są kobiety w ciąży, starające się lub po stracie, a ty tu z aborcją wyskakujesz!!!???" a ty normalna jestes? to kobeity w ciazy, starajace sie lub po stracie maja jakies pierszenstwo i nikt nie ma prawa poruszac problemow przeciwstawnych do ich? widzisz, w ogole kobieto co ty piszesz?

Wkurwiają mnie takie tematy na forum dla matek i kobiet w ciąży. na chuj poruszasz temat aborcji wśród kobiet które starają się o dzieci?> Wybacz, ale to na bank proiwo bo nikt normalny nie poruszałby takiego tematu na takim forum

Gość o ja jeeeb
oo kolejna idiotka :D

Gość wedlug mnie kazdy
powinien miec prawowyboru do aborcji, obojetnie z jakiego powodu. jednak ty autorko jestes popierdolona ;/ traktujac aborcje jako srodek antykoncepcyjny ;/

Gość -----------------------------i
o ja jeeeb a to co madra niby????? buahahahha

nie powinnaś córce narzucać co ma zrobić z dzieckiem/ciążą.skoro zaczęła współżyć,to znaczy że miała chyba świadomość czym to się może skończyć?ludzie popełniają błędy...skoro nie chcesz jej pomagać-powiedz jej to,powiedz aby szła mieszkać z dzieckiem do teściów/ojca dziecka.ale mimo to nie pownnaś jej narzucać jka ma teraz to rozwiąząć

Jeśli córka nie chce dziecka mimo że już urodziła, to lepiej żeby oddała i jakaś para będzie bardzo szczęśliwa. A z ciebie autorko jest taka matka jak ze mnie chińska spiewaczka:O

PROWO! Piszesz najpierw "moja 19-nastoletnia córka została matką", a potem: "na usunięcie ciąży jest za późno, za kilka dni zostanie matką". Weź się ogarnij, człowieku.

belle de jour to trochę nie watek do tego xD ale odpowiem... dla mnie to idealna dieta bo nie cierpię tłuszczu a tutaj samo białko i warzywa :) do tego jak chce mi się słodkie to mam olbrzymi wybór słodkości dukanowych ;) także jest super!!! Wiem jednak, że są ludzie, którzy masakrycznie się czują na tej diecie...

dobrze że córka nie była 4 w kolejnosci , nie miałabyś już takich dylematów . Zabisłaś 2 dwoich dzieci , i chciałas nakłonić córkę której pewnie fartem nie usunełaś ? Zenada . Oddaj sama siebie do adopcji , do domu starców najlepiej .

Oddaj sama siebie do adopcji , do domu starców najlepiej . No ale kto by ją chciał:D

teneryffaa rozwaliłaś mnie xD hahahahaha dziękuję :* Aż się uśmiechnęłam :D Masz 100% racji :D

Gość Baśka Kornelia
Ja również urodziłam Julkę w wieku 19 lat, ale rok wcześniej wyszłam za mąż. Uważam, że powinnaś wspierać córkę, a kto wie, może za jakiś czas pokochasz dziecko?

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
Poza tym napisałas idiotko, że urodziłaś dwóch synów!!!!!!1 Co za debilka z Ciebie. Marne prowo:P

Gość nie mogeee
a czego ma wspierać córkę, do łózka była dobra to niech teraz zapieprza na swoje dziecko. Nie rozumiem takich wypowiedzi, że nalezy pomagać. Jak się nie daje rady wychowywać dziecka to sie nie daje dupy, gdzie jest napisane, że nalezy bezwzględnie dawać

Gość jak matka
ale widać mamuśka tej córci dobra seksistka, bo w wieku 71 lat urodziła, pózniej kolejne i kilka aborcji. także córcia ma to po mamusi

Gość Ty stara pipo
Trzeba było dupy nie dawać to by i dziecka nie było !! Zeszmaciłaś się i na starośc nic nie zmądrzałaś. widzę córka za matką się wydała... Zamiast wspierać córkę Ty ją pchasz w swoje błędy !! Ciekawa jestem jak twój mąż może być z kims takim jak ty !!

Gość antoska
to jest prowokacja nie wierze ze sa na swiecie ludzie az tak popierdzieleni a jesli tak to Gratulaje jak matka taka corka

Gość byly, są i będaaaa
a ja wierzę, że są tak popierdzielone.Znam niejedną matkę co narodzi dzieci jak królica nie mając za co żyć, albo mąż (facet) zarabia ok. 1500 zł i ona rodzi 2-5 dzieci, przecież to są tak głupie matki, że hej. Bo rodzić dzieci fundując im od narodzin biedę to chyba nie są to mądre matki.