Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fankafana

Anna Komorowska - I dama?

Polecane posty

jak wam sie podoba I dama? dzisiaj widziałam ja na pogrzebie ks.Życinskiego wygladala jak baba ze wsi. nie zebym miala cos przeciwko kobietom ze wsi ale on jako I dama pl wyglada na kuchte domowa. zamiast schudnac to jeszcze przytyla. wlosy jakies takie nijakie bez makijazu nawet tego dyskretnego. okropienstwo. jaka z niej dama. przeciez ma wokol siebie sztab ludzi ktorzy powinni zadbac o nia aby swoim wygladem reprezentowala polskie kobiety. ponoc byla piekna a wyglada na paszteta

Gość gjdkjgf
odnioslam to samo wrazenie

zamiast oceniać innych, proponuję żebyście panie usiadły przed lustrem i delektowały się swoim nieprzemijającym pięknem :)

Gość ajajaja aja mja mor
Wygląda normalnie:) ładna,zadbana - po Kwaśniewskiej najładniejsza prezydentowa!

dla mnie jest to ciepła inteligęntna kobieta , jest naturalna , urodziła kilkoro dzieci

Gość ajajaja aja mja mor
solenero -->w 100% popieram:)

Gość stronka
jest normalna kobieta .przeciez nie bedzie robic siebie kogos kim nie jest bo jest I DAMA.fakt Kwasniewska byla super,ale ona juz ta klase ma w sobie.a Pani Komorowska. jest matka kilkorga dzieci wiec i tak wyglada fajnie.a pozatym ma doradcow wiec napewno zle jej nie dortadzaja

Gość jojio
Chrzanicie. Moja sasiadka urodzila czworke dzieci i jest wrecz chuda:O To wstyd, ze ta kobieta tylko zre i nie schudla nawet 15 kilo, a przeciez minelo juz sporo czasu odkad zostala prezydentowa:O Wstyd, ze taka osoba reprezentuje moj kraj:O

Gość ona wieśniara bronek
też wieśniak ale przynajmniej dobrze się dobrali

Gość jojio
do pieczarek do Holandii czy zmywaka w Anglii widze gruby prymitywie bez grama silnej woli, ze masz doswiadczenie w tych pracach, skoro wiesz, gdzie i na co Polacy jezdza:) Wiekszosc "zwyklych" ludzi walczy z nadwaga, nawet Kwasniewski, mimo iz zawsze dopadalo go jo-jo, to przynajmniej probowal schudnac, a ta grubaska boi sie jak ognia wysilku i nie zrzuci nawet 10kg, zenada:O

Gość ona wieśniara bronek
Widziałem ja na błoniach w krakowie to tej wieśniarze tylko grabi brakowało, dziwnie się odnosi do ludzi i chyba tylko o wykopkach można by z nią porozmawiać.

Gość chicco secci
no tak,wiadomo że na kogoś pisoczyć to łatwo:)

Gość dfjlfjsdfp
kurwa mac co ona z dupa na wierzchu chodzi czy co że sie tak do niej przyczepiliscie? jest gruba i tyle nie kazdy musi miec figure modelki i my jakbysmie mieli chociaż troche kultury to byscie ją szanowali jaka jest! prawdziwa i nie udaje kogoś kim nie jest tylko jest sobą.nie uderzyła jej woda sobowa do głowy i za to ja uwielbiam bo jest sobą!!!! a co ma zrobić z siebie dode? albo kozidrakową??? bez przesady jestescie żałośni ,liczy się to co ma w głowie i sercu i jaka jest osoba, jest wielu grubych ludzi którzy sa mądrzejsi niż wy i nie rzucają takich głupich tematów!niech każdy spojrzy w lustro i siebie oceni!

Gość Nu pogodi!
@dfjlfjsdfp: Gruby jest mądry? Już nie tylko dla wyglądu należy być szczupłym, ale przede wszystkim dla zdrowia. A fakt faktem jest, że osoba publiczna powinna jakoś wyglądać, bo nikt nie uwierzy, że Polki są piękne, tylko grube jak stereotypowo amerykanki, a jednak Michelle Obama jest ładniejsza. My możemy w lustrze spojrzeć na siebie, ale cokolwiek tam zobaczymy to nie jesteśmy osobami, które pokazują się całemu światu. 1 dama powinna zadbać o figurę - dla zdrowia, samopoczucia, wyglądu i dla telewizji.

Gość chicco secci
głupi lud i tak wie lepiej;/ tutaj niektórym tego nie przetłumaczysz

Gość chicco secci
a może dba?myślisz że zgubić wagę to jest tak łatwo? spoko,wiem że krytykować zawsze jest najłatwiej,wytykanie komuś wad to u nas norma:)

Gość uuuuuuuuuhoho
Komorowska zasluguje jedynie na miano Pierwszej Lochy :classic_cool:

Gość ale się uczepiliście...
Pani Ania nigdy szczupła nie była, po prostu takie ma geny i układ hormonów. Czy czepiacie się też tak Anny Dymnej, która kiedyś była szczuplutka i piękna, a w wieku okołomenopauzalnym na skutek zmiany hormonów bardzo przytyła? I też jest osobą medialną. I co z tego, że ma nadwagę? Ma latać na liposukcję, lifting i inne zabiegi, żeby się wam podobać? Pogadam z wami jak bedziecie miały 58 lat i urodzicie 5 dzieci... Ale pewnie wy całe życie będziecie piękne i młode, bo przecież wyłącznie wygląd jest ważny

Gość Nu pogodi!
A właśnie da się. Dla chcącego nic trudnego. Kupić rowerek treningowy i biegać po 2h w dniu, już po miesiącu widać różnice. A Komorowska z twarzy jest całkiem całkiem, więc jeszcze byłyby z niej ludzie.

przecież ona jest bardzo aktywna. Jeździ na rowerze, pływa nawet w zimnym Bałtyku, chodzi na basen bo bardzo lubi pływać. Ale oczywiście dla was ona wyłacznie siedzi i je... Bo wy wiecie wszystko:)

nie porównuj nadwagi do spasionej lochy :classic_cool: ale co się dziwić bronek ze swoją urodą tylko takiego wieloryba mógł stuknąc :classic_cool:

Gość ona wygląda koszmarnie
:O Jej mąż pełni funkcję prezydenta, jeździ po świecie z taką zapuszczoną babą, WSTYD :O Pokażcie mi paskudniejszą prezydentową i bardziej zaniedbaną, a jestem w stanie wszystko odszczekać :classic_cool: Poza tym, gdzie ona ciepłą osobą jest? Sprawia wrażenie non stop nadętej i sfochowanej :O

na kafe każda kobieta o gabarytach cięzarówki nazywana jest ciepłą osobą , tak zgadzam się na pewno będzie dawać dużo ciepła po wrzuceniu do pieca :classic_cool:

Gość CCC ...
ale sie uczepiliscie - bronisz jej bo sam taka jestes. dobrze wiem co znacz odchudzanie hprmony itp. ale majac sztab ludzi kolo siebie mozna wszystkiemu zaradzic. przykladem jest wyleczony owsiak z jakania ktore ponoc jest niedowylaczenia. komorowska nie jest zwykla polska kobieta. ona pokazywana jest na caly swiat. i jak ja widza tak ja pisza. p zonie obamy tez u nas duzo mowiono jak sie ubiera jak dba o dzieci itd. o komorowskiej tez pisz zagraniczne gazety i pokazuja w tv. niby taka swiatla kobieta a nie widzi swojej roli przy boku prezydenta. ja moge byc bruba brzydka ale ona przejdzie do historii jako babsztyl bez ambicji. widzialam ja w tv jak sie rozsiadla w fotelu nogi rozkraczyla kozaki zaciasne lydke sciskaly zenada.

Gość Frodo Baggins:D:D:D
Możecie się śmiać, ale dla mnie jedyną osobą do tej pory która nadawała się na pierwszą damę była Maria Kaczyńska. Miała dużo klasy, gustownie się ubierała, znała języki i była intelektualistką.

Gość ona wygląda koszmarnie
Ciekawe jakie ma wyniki nasza ferst lejdi. Pewnie nadciśnienie, ogromny cholesterol, otłuszczone żyły, chore stawy. Ile ona może ważyć? :O

hmm daleko mi do pani Komorowskiej. Ważę 45 kg :) Znam tę kobietę po prostu i stąd mogę coś więcej powiedzieć. A jeśli chodzi o wygląd pierwszych dam, to przypomnijcie sobie żonę prezydenta Buscha - ojca :)

Gość kiok
Dzieki naszej I damie wreszcie padnie mit, w ktory jeszcze wierza na Zachodzie - ze Polki sa ladne i zgrabne:D Do osob, ktore twierdza, ze nie kazdy musi byc szczuply. Owszem, ale mozna miec 10kg nadwagi, 15kg, ale nie 50kg, szczegolnie kiedy reprezentuje sie dany narod. Jak ktos nie potrafi odstawic talerza na bok w odpowiednim momencie, to nie moze pelnic tak waznej funkcji w kraju:O