Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W Polsce nie ma bezrobocia...

Od 3 MIESIECY szukam niani do dziecka i ciagle nie moge jej znalezc...w Polsce

Polecane posty

Gość oaaaaaaaaaaaaaaaaa
a to jest praca z nolegiem???

Gość raczej nie mozesz
no chyba cie autorko pojebalo ;/ policzmy 11,5 h x 24 dni = 276 h 1200 zl / 276 h = 4,35 zł za tyle to ja bym mogla co najwyzej popilnowac dzieci a nie kuwa byc sluzaca ;/

Gość dwudziestolatka@@
Autorka ma coś z deklem,siedź sobie sama za taki psi grosz w domu,ja bym ci nawet palcem nie kiwnęła za taką stawkę ,mam swoją dumę i się cenie

Gość tak to ona
popieprzona autorka,ale znam taka, ktora placila 500 zl za opieke nad jednym dzieckiem + sprzatanie i gotowanie

Gość tak po prawdzie to bardziej
opłaca się ulotki rozdawać na ulicy. Jednak serio zastanowiłabym się nad tą pracą: pomyślcie sobie, że przez cały dzień Was nie ma, a więc korzystacie za darmo z prądu, mediów, na dobrą sprawę przez 11 godzin można sobie uprać ciuchy i umyć się w pracy, obiad zjeść z dziećmi, więc z tych 1200 sporo da się zaoszczędzić. ;)

Gość plupppp
praca prawie 12 godzin dziennie 6 dni w tygodniu na 3 etatach- opiekunka, kucharka, sprzątaczka- za 1200 i ty się dziwisz ze nie ma chętnych.....zabawne:D

julk :D heloł :* na izbę przyjęć w końcu nie pojechałam... poszłąm do lekarza rodzinnego. Przepisał mi wapno i alermed oraz chciał dać zastrzyki ale wybłagałam tabletki i wypisał encorton. kazał brać i powiedział, że nie jest pewien czy to odra czy jakieś uczulenie więc jak mi nie przejdzie w przeciągu doby to dopiero na izbę przyjęć :/ Powiedział, że dobrze że do Niego przyszłam bo dzisiaj sobota i na bank by mnie zatrzymali na oddziale a nie ma takiej potrzeby :/

spoko... no właśnie nie wiadomo czy spoko ;/ na co ja moge mieć uczulenie? ja w całym swoim życiu uczulenia żadnego nie miałam ( raz na truskawki mi wylazło ale takie małe to uczulonko było). Teraz wyglądam jakbym w pokrzywach się tarzała :/ wg mnie to odra -.-

Gość mnmjhmjh
ale zal ja we francji biore minimum 1800 euro za opieke nad 2 dzieci, bez zadnego gotowania ,sprzatania ani prasowania!!!!!!!! max pracuje do 17! za mniej niz 1800 euro dupy nie podnosze z lozka i mam pelno ofert, od maja pracuje za 2 tys euro 2 tys euro we feancji to ponad srednia pensja wiekszosc zarabia kolo 1400

Gość APETYCZNA ZGRABNA LADY :-) :**
Ha ha Z moich obliczeń wynika, że osoba taka zarobiłaby w przykładowym miesiącu marcu 3.86 zł na godz :O Autorko jesteś normalna? W dodatku za bycie opiekunką kucharką i sprzątaczką 3, 86 zł na godz???????????? :O