Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W Polsce nie ma bezrobocia...

Od 3 MIESIECY szukam niani do dziecka i ciagle nie moge jej znalezc...w Polsce

Polecane posty

nie ma bezrobocia :-O Poniedzialek- sobota, od 7.30 do 19- 1200 zł na reke, zajmowanie sie 3 letnim i 4 letnim dzieckiem. Do tego przygotowywanie posilkow- sniadanie dla dzieci, obiad dla wszystkich i kolacja dla dzieci. Do tego sprzatanie. Szukam caly czas i nie moge znalezc :-O W Warszawie chyba naprawde nie ma bezrobocia...

Gość grdrfgrgrv
hahahaha 1200zł,dwójka dzieci plus gotowanie i sprzątanie chyba Cię pojebało!!!!!!!1

Gość luna luna bella
W Warszawie to nainie sobie licza......niestety...10 zł za godz jedno dziecko i żadnego sprzątania.....to wiem od znajmocy, kórzy tez poszukują...

Gość i nie znajdziesz
I nie znajdziesz za taka kwote. Oszalalas chyba jak za prawie 12 godzin opieki nad dwojka dzieci, gotowaniem i sprzataniem dasz komus 1200 zl.

Gość od 7 do 19 za 1200
w warszawie???? ....chyba oszalałaś :D

Gość tropex
:) :) :) uśmiałam się, chyba ktoś sobie robi żarty :) 11,5 godziny pracy :) nadgodziny jakoś wynagradzasz :)?

Gość -----------------------------i
W Polsce nie ma bezrobocia... buahahhahahahaha 1200 zeta hahahahahahha za tyle godizn chyba sobie jaja robisz kobito szukaj moze znjdziesz:D

Jakoś mało chcesz płacic... za tą kwotę bym mogla się zajmować dziećmi ( co kocham z resztą!!!!) ale obiady i sprzątanie to Twoja brocha :/ Do tego ja np. mam własne dziecko, więc jakby zachorowało to bym szła normalnie na zwolnienie :)

Gość candessia
To potrzebujesz niańki do dzieci czy kucharki,sprzątaczki dla siebie i fagasa?dziwisz się że szukasz i nie możesz znaleźdź?!11:30 GODZ ZA 1200 chyba źle się czujesz za tyle godzin pracy?!To wolałabym iść pracować na taśmę jestem zarejestrowana,weekendy wolne odpracuje swoje i mam wolne a ty jeszcze ugotować dla całej ferajny posprzątać,2 dzieci!!

Gość nie dziwie ci sie ze nie
mozesz znalezc niani:D

Gość tropex
zapomniałaś pewnie dodać, że niania powinna biegle władać jeżykiem angielskim, do tego z wykształcenia być psychologiem :)

Nie rozumiem tego, narzekacie ze nie ma pracy a jak ktos wam ja proponuje to wybrzydzacie :-O

Gość candessia
pracować a być wykorzystywanym to dwie różne rzeczy!!1200 zł śmiechu warte!!

Bo bezrobotni chcą pracować a nie być niewolnikami :D t różnica ;P

za takie piniadze buahahhahahahhaha za tyle godz? tych chyba jest popierdolona niezle parz co pisza osoby wyzej umiesz ty czytac kobito?????

Gość luna luna bella
zwykłe prowo:) i tyle:D

Gość od 7 do 19 za 1200
kobieto w jakiejś pipidówie może byś znalazała, ale w dużym mieście, gdzie najem kosztuje więcej niż proponowana przez ciebie wypłata, to chyba normalne, ze nikt nie przyjdzie pracować poniżej jakichkolwiek kosztów utrzymania.... ....szukaj może jakiejś ruskiej albo ukrainki - one pracują za takie stawki tylko im musisz zapewnic jeszcze zakwatwerowania

Gość zaniepokojona sariu
marne prowo:) ajeli to prawda to masz kupe zamiast mozgu. z bachorami cudzymi cały dzien? i w garach si e grzebac, smierdzace konty sprzatac, a lache mezowi tez??

Gość Marcin84w
nikt nie będzie pracował za głodową stawkę,nie ma frajerów. Za to twoje 1200 to możesz zatrudnić emerytkę i to w jakiejś biednej wsi podlubelskiej a nie w Warszawie.Czy ty nie widzisz jakie są ceny w sklepach i ile kosztuje mieszkanie w stolicy? Proponując komuś takie wynagrodzenie obrażasz go.

sorry tygodniowo to wychodzi jakies 70 godzin. Miesiecznie okolo 300. 1200:300 daje 4 zl na godzine. Heh plus gotowanie sprzatanie. A i to jest dwoje dzieci a nie jedno. Rozumiem, ze umowa i urlop platny i wszystkie inne swiadczenia teztak???? Bo jesli nie to chyba cie bog autorko opuscil

Gość s,,s,s,s,s;lsmsms
wiece co ja mieszkam w miescie 45 tysiecznym i zarabiam 1300 w banku i co wy macie chybanie tak w glowie zuwazacie z dl niani 1200 to malo

Do tego przygotowywanie posilkow- sniadanie dla dzieci, obiad dla wszystkich i kolacja dla dzieci. Do tego sprzatanie. za 1200 buhahahhahahahaahahahahahahhahahahaahahhaahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahaahhaah za te piniadze i za tyle godz.ty szukasz opiekunki praczki sprzataczki i niani hahahahahahhahaahahhahahahahah idz moze sie lecz

[zgłoś do usunięcia] s,,s,s,s,s;lsmsms za tyle godz? hahahahahahahahahahahhahahahahahahaha nastepna pomylona

Gość magdazzzzz
za wynajęcie kawalerki 20m na Mokotowie płacę 1300zł plus opłaty. Jak za te twoje grosze miałabym się utrzymać? może jeszcze mam iść na drugi etat i ze snu zrezygnować?

Gość tropex
tak, ty w banku za 1300 zł 5 dni w tygodniu po 8 godzin z ubezpieczeniem i urlopami :) policz sobie :)

Gość sdvgfrg
za takei amrne groisze 12 godz z dwojka dzieci i caly dom na glowie? chyba cie suty tra

lsmsms pracujesz w banku po 8h a nie po 12 to raz..... masz umowę i nie sprzątasz ani nie gotujesz dla kogoś :D Do banku to ja bym za 1000zł poszła z pocałowaniem ręki xD

ssss ile godzin pracujesz tygodniowo?? Zapewne od 10-18, 5 dni w tygodniu. SOboty i niedziele masz zapewne wolne. Ciekawe czy jakby szef ci powiedzial, ze od dzis za te 1300 poza normalnymi obowiazkami sprzatacie po zamknieciu bo redukcja etatow i trzeba podziekowac pani Stasi za sprzatanie. Juz to widze:o