Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanataszka

Z włosów Bląd na brąz

Polecane posty

Gość nanataszka

Witam:) Mam duży problem. Miałam włosy koloru blond (prawie białe) i postanowiłam je przemalować by już ich nie niszczyć rozjaśniaczem na ciemniejszy kolor.Pomalowałam je średnim blondem i wyszły mi dosłownie siwe!!kipiałam kolejna farbę koloru średni brąz wyszły mi brązowe ale z odcieniem zieleni.Więc kupiłam ponownie farbę o kolorze brąz i wyszedł mi ciemny kolorek.Ładny. i tu się zaczyna mój problem: po tygodniu farba koloru brąz zmywa się i widać zielony odcień.Co mam zrobić??na jaki kolor mam je pomalować by nie było odcienia zieleni?? kolejny raz na brąz??nie chce czarnych!! Proszę pomóżcie!!

Gość pomoc od zaraz
kto z blondy idzie od razu w brąz to wiadome że włosy staną się zielone i ciężko będzie pokryć ten kolor, powinnaś z blondu iść w rudy potem w bursztynowy i dopiero w brąz. wtedy włosów byś nie zniszczyła . ale jak już tak zrobiłaś to teraz odczekaj aż zejdzie ci kolor i postąp tak jak ci napisała. ew możesz spróbować pokryć włosy brązem na bazie 7

Gość nanataszka
pomalowałam włosy na miedziane a potem na brąz i jest ok:)

Gość nanataszka
Płukanka nie da tego samego efektu co farba.Bo po nałożeniu farby brąz szybko się zmyje a to nie gwarantuje w 100% ze zniweluje odcień zieleni.Rozmawiałam już z fryzjerką:)