Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja po prostu taki jak Ty

Czy dziewczyny zwracają uwagę na...

Polecane posty

Czy dziewczyny zwracają uwagę u facetów na taki drobiazg jak np. zegarek?

Gość hrwhwr
pewnie. masz rolexa, więc jesteś bogaty. wtedy każda będzie na ciebie lecieć.

Gość brzydkiiiiiii
brzydki.

Gość szczerze mowiac nie
nie znam się na samochodach, zegarkach, telefonach, firmowych ubraniach... ale za to całkiem nieźle radzę sobie z poznawaniem charakteru człowieka...

dzięki. Tak zapytałem z ciekawości czy takie drobiazgi liczą się w wyglądzie. Tz nie jakoś zasadniczo ale czy zegarek lub inny drobiazg fajnie dopełnia np. garnitur bądź fajny jest do koszuli.

czyli mimo że ładny to nieistotny i nie ma znaczenia czy facet ma zegarek czy go nie ma:) To co w wyglądzie oprócz twarzy u Was się liczy?? Wiem że buty ale chyba coś jeszcze...

Gość szczerze mowiac nie
właśnie, całokształt, jeśli chcesz się dobrze prezentować dobieraj ubrania zgodnie ze swoim typem kolorystycznym.

Czyli nie da się wybić w czymś szczególnie....a Tobie jacy faceci się podobają??:)

nie no zegarek git szczególnie do garnituru...Myszka Miki the best:) kolorystycznie? Tz że jak mam lekko ciemniejszą karnację to dobrze mi w brązie?

Gość gustaigusciki
jak to kobiety nie zwracają uwagi ? Każda kobieta podążająca za modą i trendami zwraca uwagę na mankamenty stroju. Zegarek, spinki do mankietów, zadbane dłonie, krawat, fajna koszula, dobrze skrojony garnitur, ładnie przystrzyżone włosy i wiele innych dupereli może decydować o tym czy ktoś się z Tobą umówi :) głupie te baby które nie zwracają na to uwagi, będziecie kiedyś szareee i brzydkie!

Gość szczerze mowiac nie
no możesz w necie trochę o tym poczytać... ogólnie mówiąc...tych kilka typów to wiosna lato jesień i zima i możesz się dopasować, jeśli będziesz ubierał odpowiednie ciuchy będziesz jakby to ując...podkreślał swoje naturalne piekno xD

Gość hw4hw4
Oczywiście, że zwracją uwagę na to, ale nie przyznają się do tego.

Gość aha i achhhh
to zalezy do jakiej dziewczyny startujesz. jeśli do takiej co zwraca uwage na takie głupoty, gratulacje. Na pewno będziesz z nią szczęśliwy, dopóki będziesz mieć forsę, znaczy się :D

Gość gustaigusciki
gdyby było tak jak twierdzicie, same nie nosiłybyśmy biżuterii, nie robiłybyśmy makijażu gdybyśmy nie zwracały uwagi na szczegóły. takie drobiazgi to dopełnienie stroju, naszego wyglądu mamy czuć się w tym dobrze i tak samo wyglądać i to w cale nie oznacza, że chodzi tylko o kasę piszą tak Ci którym żal pieniędzy na swój wygląd. Dbaj o szczegóły bo z pewnością to kiedyś zaprocentuje! pozdrawiam!

Gość aha i achhhh
ja nie piszę o dbaniu o siebie, bo to oczywiste, ja piszę o sprawdzaniu metek, nie dotarło do pustych mózgownic wyłapujących jedynie etykietki? :P

Nie, ja nie zwracam. Mam w nosie, jaki koleś ma zegarek. Przecież to nie jest wyznacznikiem.

Ale ja nie mówię o tym by nosić zegarek za 2000zł tylko za 200zł więc o metkę mi nie chodzi. chodzi mi po prostu o to czy Kobietom się podoba jak facet ma takie akcenty jak zegarek. ja kupiłem sobie zegarek za 200zł nie dla metki ale dlatego iż wg mnie fajnie wyglada i ładnie będzie się komponował z garniturem i eleganckim strojem.

Gość dziew_czyna
ym ja uważam, że zwracają. Tak samo jak na brudne buty, wytarte nogawki u spodni i takie tam xD zwracają tylko jak to było już tu powiedziane nie zawsze sie na ten temat wypowiadają(a własciwie dość rzadko)

Gość Taka jedna wrocławianka
Oczywiście, że zwracam uwagę. Dobry zegarek, porządne i CZYSTE buty, dobre spinki do mankietów, dobrze dobrany krawat itp. Ale żeby zwraca na coś uwagę trzeba się na tym znac - a na tym forum nie znajdziesz wielu "obytych" kobiet ;-)

Niestety też tak pomyślałem:) a możesz ocenić zegarek, do którego lin jest kilka postów dalej?

Gość bsern
Co wy macie z tymi CZYSTYMI butami?!

Ja preferuję klasyczne męskie zagarki, niekoniecznie z najwyższej pólki cenowej - wiele takich modeli ma w swojej ofercie np. Fossil czy Atlantic. Ten twój taki sobie :-)

bsern - bo wielokrotnie widziałam takiego "wypicowanego" mężczyznę w ubłoconych butach, co nie świadczy o nim dobrze. Choby miał najdroższy zegarek i markowy garnitur z wysokoskręrnej wełny ;-)