Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja po prostu taki jak Ty

Czy dziewczyny zwracają uwagę na...

Polecane posty

Gość Taka jedna wrocławianka
"choćby", "wysokoskrętnej". Przepraszam za literówki ;-)

Kiedyś podobały mi się klasyczne, teraz tego typu podobają mi się:) a taki zegarek wg Ciebie pasuje do garnituru?

Gość bsern
Więc miły, mądry, a nawet czarujący abnegat nie ma u was szans? Czy aż tak ważny jest dla was wygląd mężczyzny?

Hatsumomo - a ja prędzej wybaczyłabym mężczyźnie to "latanie" do toalety niż ubłocone buty ;-) Poza tym - w większości miejsc, do których chodzę, są takie "maszynki" czyszczące buty, więc nie trzeba biec do łazienki.

Gość Dzoanna kulpa
A mi podobaja się jak faceci noszą skarpety i sandały i nie widze w tym nic złego.

Wrocławianka widzę że z Ciebie Laska pierwsza liga heheh. Jaki jest Twój typ faceta?

bsern - sama dbam o siebie i "wymagam" tego również od mojego narzeczonego. Ale - proszę nie mylic tego z jakims metroseksualizmem, gdyby mój mężczyzna spędzał w łazience więcej czasu niż ja albo używał osobnych kremów do szyi, pod oczy i na czoło to chyba zwariowałabym :-D Zegarek do garnituru - na skórzanym pasku, "płaski", nie rzucający się w oczy.

Aha, no i z okrągłą kopertą. Moim typem mężczyzny jest mój narzeczony :-)

Pomyślałem że na okrągłą kopertę mam jeszcze czas jak będę starszy:)

Gość kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
owszem bo świadczy o klasie jaką mężczyzna posiada.

ranisz moje serce skoro mój zegarek się Tobie nie podoba:)

Kasia nawiązujesz do głównego postu....?

ja po prostu taki jak Ty - do bardziej casualowego stroju ujdzie, do garnituru nie bardzo. Mam nadzieję, że mimo zranionego serca jakoś to przeżyjesz ;-)

ja po prostu taki jak Ty - do bardziej casualowego stroju ujdzie, do garnituru nie bardzo. Mam nadzieję, że mimo zranionego serca jakoś to przeżyjesz ;-)

Gość ja po prostu myślący
Będę musiał, nie mam wyboru;)

"Pomyślałem że na okrągłą kopertę mam jeszcze czas jak będę starszy" - elegancja dotyczy wszystkich, nie tylko starszych. No, chyba że masz 16 lat ;-)

Ja zwracam, ale raczej na zadbane dłonie i paznokcie a nie nic nie znaczący zegarek. Ot taki dodatek bez znaczenia

Gość ja po prostu myślący
Dłonie mam takie jakie mam:) paznokcie obcięte więc coż więcej mogę zrobić. 16 już nie mam i dzięki Bogu:) mam nawet 2 x tyle:)

ja po prostu myślący napisałam, że po prostu to jest najważniejsze :) Chodzi o to żeby były zadbane, a zegarek może być akcentem podkreślającym całość :)

No tak - to, że musi miec zadbane dłonie, włosy, byc gładko ogolony "czyściutki i pachnący" jest oczywiste :-) ja po prostu taki jak Ty - i mężczyzna w twoim wieku mówi o kobiecie "laska pierwsza klasa"? :-)

No tak - to, że musi miec zadbane dłonie, włosy, byc gładko ogolony "czyściutki i pachnący" jest oczywiste :-) ja po prostu taki jak Ty - i mężczyzna w twoim wieku mówi o kobiecie "laska pierwsza klasa"? :-)

Gość Kinn
Lubię drobiazgi.

Taka jedna wrocławianka Dla mnie to nie oczywiste, że musi być ogolony na gładko. Bardzo lubię mężczyzn z lekkim zarostem i to oczywiście nie wyklucza elegancji.

UrsaMinor - mylisz się. Wyklucza :-) Nie wyobrażam się nieogolonego "eleganckiego" mężczyzny w garniturze na spotkaniu biznesowym.

Powiedziałabym raczej, że wielu osobom wydaje się, że wiedzą, co to elegancja ;-)

Taka jedna wrocławianka Wydaje mi się czy sądzisz, że ty jesteś na pewno taką osobą, która to właśnie wszystko wie?? Z biegiem czasu kanon piękna się zmieniał, tak samo jak i pojęcie elegancji. Kiedyś elegancją były baki, wąsy garnitury w dużą kratę bądź kropki, dziś o czymś takim nie ma mowy. Myślę, że nie znajdziesz konkretnego opisu pod tym pojęciem. Zresztą elegancja to nie tylko wygląd, ale także zachowanie. Więc dalej sądzę, że to co dla Ciebie jest elegancją dla kogo innego być nie musi.

Nie sądzę, że wiem wszystko. Zgadzam się z Tobą, że zachowanie jest składową elegancji (jedną z ważniejszych, jeżeli nie najważniejszą - co mi po drogim zegarku i garniturze, skoro delikwent pluje na chodnik ;-) ) Ale podstawowe zasady współczesnej elegancji są jasne - i tak np. kilkudniowy zarost jest wykluczony. Wierz mi, pracuję w takiej branży, gdzie nikt nie pozwoliłby sobie na coś takiego :-)

Gość to chyba tylko ja
Jestem taka małostkowa i zawsze zwracam uwagę na zegarek mężczyzny. Nie chodzi o jego cenę a o to czy jest dobrze dobrany do reszty stroju. Mnie taki zegarek mówi dużo o guście faceta a ja cenię dobry gust. Ps autorze, świetny wybór

Gość guuy
jak chcesz, żeby laski leciały na ciebie bo masz fajny zegarek to jest chore. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że potem taki zarzuca kobiecie, że jest materialistką a sam szpanuje czym sie da.