Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tele-echo

Czego to ludzie nie wymysla!

Polecane posty

Wczoraj w wiadomosciach zaslyszalem o nowej metodzie na odchudzanie.Sa sprzedawane jajka tasiemca w kapsulkach.Po zazyciu tasiemiec sie w przewodzie pokarmowym rozwija i pasozytuje na nas dzieki czemu mniej z jedzenia przedostaje sie do organizmu i chudniemy.Czy to normalne jest?

Gość mania frania
Dieta tasiemcowa dotarła do Polski! Na portalu aukcyjnym pojawiły się chińskie ampułki z główką tasiemca. Tajemniczy specyfik schodzi na pniu.

Gość teściowa prawie nowa
Kilka miesięcy temu na tym forum, w działach dotyczących zdrowia i urody, diet pojawiało się sporo zapytań, gdzie można zdobyć te kapsułki z tasiemcem. Dziewczyny wymienialy sie informacjami, i podchodziły do tego pomysłu bardzo entuzjastycznie. Ale to chyba obrzydliwe jest? Pasożyt we flakach na własne życzenie? Że o skutkach zdrowotnych nie wspomnę:(

Gość ........... moscov
Nie to nie jest normalne.. bo kiedys tego tasiemca trzeba się pozbyć co nie ? Wtedy trzeba iśc na leczenie :O

Gość tesciokrata
zupelnie jakby ten tasiemiec byl w stanie wpierdolic duzo bialka zeby byla roznica... banda debili nie wiedzaca, ze tasiemiec to im moze najwyzej powpierdalac p[otrzebne witaminy i substancje odzywcze

Gość CCC ...
duzy artykul na ten temat jest w "Angorze" z 14.02. więc to juz nie nowość.

Gość ........... moscov
Objawy chorobowe u zarażonych tasiemcem nieuzbrojonym: * ból brzucha szczególnie gdy jesteśmy głodni * mdłości * zwiększone łaknienie * wymioty * chudniecie * lub duża nadwaga Jak więc widać nie jest powiedziane, że dzieki tesiemcowi tylko chudniemy. Poza tym to trochę męczarnie są :O

Wczoraj jak to uslyszalem to bylem w szoku.Ale tak mysle, ze ludzie choduje jakie dziwne zwierzatka w terariach a ten nasz nowy pupil bedzie zawsze z nami i nigdy sie z nim nie rostaniemy.Bedziemy go wszedzie ze soba zabierac i bedziemy mogli z nim porozmawiac.Same korzysci!

Gość fbfbxfbxsbx
taiemiec nie koniecznie usadawia sie w jelitach moze tez w miesniach lub nawet w mozgu jest to naprawde nie bezpieczne

Wiecie co? Zależy mi na schudnięciu ale nie aż tak.... To obrzydliwe!!!!!!!! Mama kiedyś mi opowiadała ( to się działo bardzo dawno temu). Leżała na woreczek żółciowy. Obok niej też leżała kobita, która miała straszne boleści brzucha. Myśleli, że u niej też woreczek czy tam wyrostek już nie wiem. W każdym razie poszła ta kobitka do kibelka i nagle pisk na cały szpital! Okazało się, że tasiemca miała, który chyba martwy był i tyłkiem jej wyłaził :/ Jeśli za figurę modelki mam płacić taką cenę to wolałabym być tłusta do końca życia :/

Jak to mowia;cel uswieca srodki.Jak bym mial gruba babe, to sam bym jej zaaplikowal cos takiego.Dobra tez jest medoda na straszaka.Jak bym bowiedzial babie, ze jak nie schudnie to jej cos takiego w zarciu zapodam to by sie bala cos zjesc i sama by schudla!!!

Gość kapuśniak z makaronem
bo ze światem już coraz gorzej, ludziom rozum odebrało

Bellik-Tej kobieci po prostu zal sie zrobilo zwierzatka i rospaczala.Stad te krzyki!!!

Gość krups
a ja się pytam, gdzie są obrońcy praw zwierząt, no gdzie ?

tele-echo z pewnością :D:D:D:D nie no ja bym umarła na widok tasiemca wychodzącego mi z tyłka :D