Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooonnn

baaardzo ważne!! wchodźcie!!

Polecane posty

Gość wystarczy na
masz w ogóle przyjaciół? też są z tobą tylko dla kasy? :D wyjasnie ci cos, czytaj uważnie :) to wy , faceci, jesteście w wiekszosci tak prymitywni że bedziecie sie trzymać kurczowo blond lali - bo ładna :D kobiety tak nie robią. nie beda z jakims fagasem bo ma troche papierkow w portfelu albo bo ma ładna gebe. to DUŻO ZA MAŁO ale znam takich ktorzy myśla tak jak ty i zgadnij co - sa sami :D bo zadna szanujaca sie kobieta nie bedzie z kims takim

Gość Szkieletowa
jedyne co mnie boli to to że w głowie ci się pierdoli . :P nie gadaj,że ja zaczęłam bo ja tylko napisałam jaki chaotyczny masz stosunek do kasy a ty mi wyskakujesz z tym,że jestem paszczurem. no ale dzięki. dowartościowałeś się chociaż? fajnie jeździć po dziewczynach i być chamem? :)

Gość WWOna
Brzydkie laski lecą na urodę. Ładne na kasę i piękne słówka tylko, że musisz mieć b.dużo tej kasy i przede wszystkim POZYCJĘ SPOŁECZNĄ. Jednym słowem musisz być jak książę z bajki z tym, że książęta wcale nie są przystojni...podobnie jak księżniczki.

Gość ooooonnn
nie dość,że jesteś brzydki ( sam tak napisałeś ) to jeszcze burak :/

Gość ooooonnn
i to niby ja zacząłem?

Gość Szkieletowa
no sam napisałeś,że jesteś przeciętny ! a burakiem jesteś bo myślisz że kasa to priorytet! oświeć mnie może zmienię zdanie

Gość ooooonnn
WWOna w końcu jakaś rzeczowa opinia, a dla tych co mówią że uroda czy kasa to za mało żeby zdobyć kobietę, to proponuję wyjść z domu i się trochę rozejrzeć

Gość Szkieletowa
WWOna wzięłaś i wymyśliłaś :(

Gość ooooonnn
Faceci się dostosowują do wymagań dziewczyn, gdyby dla nich kasa nie była ważna to dla nas tym bardziej

Gość Szkieletowa
ooooonnn widocznie masz jakieś traumatyczne przeżycia z kobietami skoro uważasz , że kasą ich do siebie przyciągniesz! może cię laska rzuciła dla jakiegoś przystojniaka i teraz masz uraz? czyli mam rozumieć,że moja opinia nie jest rzeczowa bo nie głaszczę cię po główce i nie mówię : '' masz rację zbieraj kasę '' . WOW .

Gość ooooonnn
Nie mam traumatycznych przeżyć, ale już mam dość przeciętnych i brzydkich kobiet w moim życiu i planuję celować trochę wyżej, czyli w te najładniejsze

Gość Szkieletowa
a no to celuj

Gość ooooonnn
ok, idę, dzięki za porady