Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitneska eska

Na siłowni same szczupłe dziewczyny

Polecane posty

Gość sjjjanczarnoblond
Bellik, sądzę, że Ty już (tu na forum) dajesz grubaskom wsparcie i nadzieję. Pozdrawiam Cię ciepło :)

Gość piwko booooo......
To już nawet nie jest problem grubasów,ja mam czasem wrażenie że siłka jest pewnym elementem lansu .Pamiętna scena z "tylko mnie kochaj"(nie lubię:P)-apartament,basen,i pływanie "pieskiem"-LANS

Gość jestem gruba:(
nie oczekuję współczucia:D

Gość fitneska eska
a jak nie byłaś chora to co ćwiczyłaś? Pytam bo mi w domu brakuje motywacji, nie umiem sama ćwiczyć. Jakieś słony czyy coś to dla mnie nie cwiczenia bo na tym się nie zmęczę. A aerobów w domu chyba nie da się wykonywać. Muszę mieć jakiś sprzęt, najlepiej mój ukochany orbitrek :D

fighterr bo ja przed południem zawsze w soboty krzątam się po domu i co w tym dziwnego? o.O potem jakieś kino itp żeby dziecko miało frajdę albo wspólne gry planszowe- ogólnie dzień dla rodziny :) czasem też jedziemy do moich rodziców na calutki dzień... i do prawdy nie wiem co Cię tak dziwi o.O

moja bogata sąsiadka:D wygląda jak anorektyczka a lata do siłowni codziennie:D piwko booooo...... więc coś w tym jest co piszesz:D:D:)

Gość fitneska eska
jestem gruba:( - ja myślę, ze jakby takie osobne siłownie były to dopiero byłaby dyskryminacja. Macie jakieś przykre doświadczenia z tymi siłowniami. Tam gdzie chodzę jest luz bluz. Chodziłam tam jak ważyłam 80kg i chodzę nadal jak waże 61. Na wakacje przychodziły dwie grubiutkie dziewczyny, całkiem fajne, ale po wakacjach już ich nie było. A tak cały czas osoby szczupłe. Całkiem zrozumiałe, ze pilnują aby nie przytyć i wogóle kondycję utrzymać.

jak nie byłam chora to ćwiczyłam.... w sumie to rano jak dziecko odprowadzę wracam do domu, kawka, papierosek i oręby owsiane na mleku troszkę posprzątam ( odkurzanie koniecznie codziennie bo mam psa -.-) a potem co mam robić? Rozciąganko+ tańczenie ( to tańczenie na początku było bardziej dla rozrywki... a że widziałam, że się przy tym trochę zgrzeję to postanowiłam sobie tak ty sposobem ćwiczyć ;P)

Gość fighterr
beliko a ty pracujesz?

Ja nie pracuję... we wrześniu przeprowadziłam się z dużego miasta do małego... w sumie to poszłabym nawet do biedronki pracować :D ( kiedyś robiłam rok czasu w biedronie) ale nie mogę pracować na zmiany bo mąż czasem kończy później niż zwykle, a że nie mamy nikogo w tym mieście to mógłby być problem z odebraniem dziecka :(

a pracę w godz. 7-15 czy 8-16 bardzo ciężko bez znajomości tu dostać...

Gość fighterr
rozumiem, typowa matka polka z ciebie sobota to dzień dla rodziny, a kiedy dla siebie? jak odprowadzasz dziecko to możesz rano isć ćwiczyć, wtedy ludzi nie ma a takie skakanie to zadno ćwiczenie moim zdaniem

fighter no właśnie raz tak poszłam :( i się zawiodłam wtedy :/ Na razie odchudzanie idzie mi dobrze, więc wcale nie czuje parcia na tą siłownię.... natomiast rozciąganie dużo daje :) Już prawie wróciłam do robienia szpagatu ;P ( kiedyś to była dla mnie drobnostka... cóż... zastało mi się wszystko ;P)

wolę taką dyskryminacje niż pogardliwe spojrzenia:D

Gość fitneska eska
ja pracuję od 9 do 17 cały czas przy biurku i szlag by mnie trafił jakbym na ten aerobik nie chodziła. Praca w siedzącej pozycji jest strasznie męcząca i dla kręgosłupa i wogóle. Zresztą to też zdrowe psychicznie siętak zmęczyć. Człowiek uwalnia się od stresu i inaczej patrzy na świat :)

jestem gruba:( ja jak mieszkałam w Lublinie to właśnie była taka siłka dla grubasów. Chodzili tam też szczupli ludzie ale tam to na nich raczej patrzyło się jak na coś dziwnego :D Bo to taka odchudzalnia była ;P Po przeprowadzce poszłam zatem z zapałem na siłkę no i się przeliczyłam....

Gość piwko booooo......
Belik -witaj w klubie "Matek Polek":)Rower,dziecko do fotelika,albo na osobny rowerek i jeździmy od wiosny:).Do lasu,po parku,....rozmarzyłam się...:)

Gość fitneska eska
ale y przecież wcale tak dużo nie ważysz, nie rozumiem czemu masz z tym problem. Ukrywasz sie przed ludźmi, ale na ulicy się nie schowasz.Uwierz mi, że jak bedziesz ćwiczyła na siłowni to będziesz bardziej pewna siebie. Ja stanowczo zachęcam do nie siedzenia w domu!!

fitnesko masz tutaj rację... a własnie na siłkę dla grubasów zapisałam się po przepracowaniu za biurkiem prawie pół roku.... no wtedy to ja matrona byłam bo ważyłam ok 96kg :D A po siłowni i diecie zaczęłam się super czuć ;) Ale potem brak kasy na tą siłkę, przeproiwadzka i dupa blada... musiałam sama zająć się odchudzaniem co na razie idzie do przodu i wierzę że osiągnę swój cel :)

piwko booo rower powiadasz?:> Lubię rower :) choć pierwsze 3 dni są straszne na wiosnę- dupa boli okrutnie :D ale potem fakt- jest supcio :)

Gość fitneska eska
Rozumiem, z pracą różnie bywa. Chociaż sama do domu nie przyjdzie, trzeba się pokręcić wsód ludzi. Na moim aerobiku też różne osoby są. Pani prokurator, pani z sanepidu, z zus-u...sama powiedziałaś że znajomości dużo dają.

Gość piwko booooo......
z 96 zleciałaś-to szacunekOd roweru dupa boli,ale dusza boleć przestaje:)Chudnie się ,a łydy rosną co?:)

Gość Georia Alabama
Czytam te tematy o grubasach i nie wiem co z wami ludzie nie tak. Jesli ktos nie ma szkoly, klasy, kasy, wyksztalcenia, wychowania, umiejetnosci, urody itd. wszystko ok. Gruby to dno i leniwa lajza. Zdecydowanie wolalabym byc gruba niz np idiotka bez kasy i wyksztalcenia...

piwko ja nie na raz tyle schudłam ;P Najpierw schudłam13 potem rok jakieś 2-3kg wróciło ( właśnie po tej siłowni dla grubasów także zadowolona byłam) i teraz na dukanku :)

co do łydek... ja nóg ogolnie nie mam grubych :D więc większe łydki u mnie mile widziane ;P

Gość iiiiiiiiiiiii;;;;;kkkk
A ja mam 154 cm wzrostu i warzę 68 kg :(

Gość iiiiiiiiiiiii;;;;;kkkk
Czy sądzicie, że gdybym schudła 8 kg, to dajej będę gruba, czy tylko okrąglejsza? Nie wiem ile powinnam warzyc żeby było tak w sam raz.

Gość piwko booooo......
Żeby nie było-siłownia jest jak najbardziej ok.ale ludzie trafiają się różni...Każda forma ruchu jest ok,byle systematycznie.A do szczuplaków-często Bozia takie ciałko dała,więc nie ma się co chwalić.Jak ktoś ma ciałko ciężko wypracowane-to szacunek.Nie znam grubasa który nie chciał by schudnąć i pięknym być-jak by to było takie proste jak piszecie świat nie słyszałby o nadwadze-i nie jest ona domeną głupich,leniwych,i przegranych-jak tu niektórzy chcą nam wmówić:)

piwko faktem jest, że są ludzie otyli tacy 200kg naprawdę na własne życzenie, ale znam szczuplinmki ( mój mąż) którzy jedzą TONY wszelkiego jedzenia- normalny obiad plus chipsy i inne świństwa. Wszystko jednak ludzie uogólnili do dwóch stwierdzeń: gruby bo żre i chudy bo o siebie dba... no niestety nie zawsze tak to wygląda, ale się tak utarło i tego nie zmienimy :/ Ja chcę najpierw zmienić siebie... i myślę, ze każdy powinien od tego zacząć :) Wtedy naprawdę żyło by się przyjemniej w naszym społeczeństwie :)