Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitneska eska

Na siłowni same szczupłe dziewczyny

Polecane posty

Gość fitneska eska

a "grubasy" gdzie, w domu|? :O

Gość IMO13251
Przecież pochłanianie ton żarcia i użalanie się nad sobą zajmuje dużo czasu. Skąd myślisz wezmą czas na siłownie, pomiędzy wołowiną i ziemniakami?

Gość panna konwalia
i to mnie dziwi, na ulicach tyle młodych grubych dziewczyn, a na siłowni czy aerobiku same szczupłe ale na kafe to co drugi temat o odchudzaniu i narzekaniu że schudnac nie mogą

Gość okiu
:O

tez mnie to zastanawia, ale ktos dobrze napisal Grubasy wolą siedziec i jesc i zastanawiac sie nad nowa dieta ktora i tak nic nie da a potem płacza na forach ze nikt ich nie chce i przgraly zycie...

Gość 4575674
A nie przyszło Ci do głowy, że są szczupłe właśnie dlatego, że ćwiczą? To po pierwsze :) A po drugie, otyłe dziewczyny wstydzą się pokazywać w takich miejscach. Ja mam nadwagę i to sporą, a chodzę na siłownie i basen. Ale ja akurat nie przejmuje się otoczeniem, a dużo dziewczyn zwyczajnie się wstydzi przebywać wśród tłumu lasek.... Poza tym, ja akurat na fitnessie widuje grube dziewczyny :) Nie masz innych zmartwień? :)

sa grube, wstydzą sie wiec nie chodzą na silownie ... no wiec zsotaje siedzenie i placz.... żalosne jest to co mowisz...

Gość panna konwalia
hmm, to skoro wstydzą się ćwiczyć wsród kobiet to wogóle dziwne ze na ulice jeszcze wychodzą, gdzie ludzi jest przecież więcej :O ja na siłowni tłumu lasek nie zauważyłam tak jak ktoś tu pisze. Dziś byłam ja i jeszcze jedna dziewczyna.

Gość Agniesiunia14
Myślicie, że grubej dziewczynie tak przyjemnie jest wejśc na siłownie, w tłum facetów??? A tak w ogóle, to chuj Wam do innych, nie macie swoich problemów?

Gość Agniesiunia14
A w fitness klubach jest masa dziewczyn z nadwagą, więc chrzanisz autorko :)

Gość gghnhjjhk
Nie wiem skąd taka nienawiść do ludzi z nadwagą. Ideały się znalazły...

Gość gghnhjjhk
"fitneska eska a "grubasy" gdzie, w domu|? " A grubasy w tym czasie są w ramionach swoich ukochanych mężczyzn.

Gość agnieszka23333
ja nie chodze na silownie czy fitness z prostego powodu nie mam na karnety pieniedzy, a pojscie raz w miesiacu nic nie da potrzebna jest systematycznosc. Dieta jest tansza, a cwiczyc mozna w domu. Przynajmniej ja tak robie i biegam. Nie kazdego na silownie stac sa inne wydatki. Ale to nie znaczy, ze kazda gruba dziewczyna nie rusza sie tylko zre, bo ty ich na silowni nie widujesz.

Gość Agniesiunia14
Staszek, a to chyba nie jest Twoja sprawa?

Gość cfghhhhhhhhhhj
Każdy ma prawo wyglądać tak jak chce i nikomu nic do tego. Ciekawe Staszku, czy Ty taki idelany jesteś pod każdym względem? Wątpie :)

Jesteście troszkę dziwni... napadacie na ludzi grubszych, że żrą i nic innego nie robią. Niestety często jest tak, że osoba mająca silne skłonności do tycia ( m.in ja... po ciąży mi się coś pozmieniało i nawet 1 kanapka mi w dupę idzie) jedzą dużo mniej niż osoby chude. Dlaczego grubi nie chodzą na siłownię? Ja wiem dlaczego JA nie chodzę więc powiem... Kiedyś chodziłam na siłownię do p. Gacy w Lublinie. Ponieważ ten pan zajmuję się odchudzaniem ludzi widok grubaska na bieżni nikogo nie dziwił. Niestety ta siłownia jest dosyć droga więc z niej po pewnym czasie byłam zmuszona zrezygnować. Poszła zatem na zwykłą siłownię... takiego zawodu nie przeżyłam w calym swoim życiu!!!!! Ważyłam co prawda jakieś 10kg niż teraz ( to było niedługo przed dietą obecna) a ludzie na mnie patrzyli na zasadzie: Ciekawe co taki grubas robi na siłowni??? Do tego tak się gapili jakby czekali na to aż się rower pode mną połamie :/ I DLATEGO DO PÓKI NIE SCHUDNĘ NIGDY W ŻYCIU NIE PÓJDĘ NA SIŁOWNIĘ!!!!!!!!! A CO PONIEKTÓRZY NIECH NAUCZĄ SIĘ TOLERANCJI BO NIE KAŻDY GRUBAS SIEDZI W DOMU I WPIEPRZA KIEŁBASĘ!!!!!!!!!! Dziękuję za uwagę Amen....

staszku wybacz... ja nie narzekam! Skoro mi nie odpowiada klimat wśród szczupłych lasek obgadujących grubasy na siłowni to po prostu tam nie chodze i znalazłam inny sposób na odchudzanie... Na razie jakoś mi idzie. A co do narzekania na brak faceta.... mam cudownego męża a na brak powodzenia u innych też nie narzekam ;)

Gość IMO13251
Bellik, chrzanisz jak potłuczona. Tutaj nikt nie chce wysłuchiwać Twoich wyimaginowanych wymówek. Masz grubą dupę bo niestarasz się schudnąć. Ludze, którzy naprawdę mają taki problem to ZNIKOMY odsetek populacji całego ŚWIATA. A teraz wykorzystaj swoją wściekłość lochy nie na klawiaturze tylko na ćwiczeniach.

Gość cfghhhhhhhhhhj
Staszek ma jakiś problem :)

Gość IMO13251
"(...)Skoro mi nie odpowiada klimat wśród szczupłych lasek obgadujących grubasy na siłowni to po prostu tam nie chodze(...)" Tak sobie tłumacz.

Imo ale ja się nie wściekam ;P mówię jak jest... ponadto póki co to chudnę i to nawet nieźle bez siłowni :] więc nie wiem czemu jesteś aż tak cięta/a na mnie

Gość cfghhhhhhhhhhj
Przecież dziewczyna spokojnie opdowiedziała, a Wy tutaj plujecie jadem i rzucacie epitetami...

Gość cfghhhhhhhhhhj
Dodam jeszcze, że to, że kobieta tyje w czasie ciąży jest powszechne i normalne. Nie wiem dlaczego niektórzy tak atakują inne osoby.... w zasadzie za nic. Atakujecie osoby z nadwagą, jakby Wam jakąś krzywdę osobistą zrobiły. Ciekawe jaką? Swoim istnieneim chyba..

tak jak powiedział imo. na tę chorobę cierpi odsetek ludzi. a ja znałem grubasów którzy się opychali. a co do męża- przecież nie powie Ci w oczy że masz tłustą dupę, a po drugie jesteście w związku, ważne że dobrze wam się żyje. i już nie mówię że facet nie potrafił wyrwać innej chudej laski