Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika 13lat

mam 13 lat i 180 wzrostu :-(

Polecane posty

Gość monika 13lat

cześć czytam czasem to forum i dziś tak mi smutno może ktoś napisze coś na pociechę mam 13 lat i 180 wzrostu to koszmar jestem największa w szkole większa od pana z wefu ciągle mi ktoś dokucza czy jest ktoś taki jak ja i czy ja jeszcze urosnę??????

Gość aveson
na pewno jeszcze urośniesz. A ile ważysz, może nadajesz się na modelke, tam byś zrobiła furore jeśli jesteś szczupła

Gość Szkieletowa
No właśnie pomyśl o modelingu. To nie jest powód do płaczu tylko do radości,jak chcesz to możemy się zamienić - ja mam 174.

Gość monika 13lat
na modelkę się nie nadaję tam są takie ładne dziewczyny ja jestem chuda i taka jak wieszak to okropne z tym wzrostem nie mam koleżanki i chłopaka też pewnie nie znajdę od września do gimnazjum tam to będzie koszmar

Gość Ala z podhala
hej, nie przejmuj sie, tez tyle mialam w twoim wieku, a jestem 10 lat starsza ;) i tak samo sie na poczatku przejmowalam, garbilam sie bardzo, itd. Ale potem zobaczylam na zdjeciach jak brzydko wygladam i przestalam sie garbic. Od tamtego czasu kroczę dumnie wyprostowana, jestem wysoka, szczupla, faceci za mna sie ogladaja i jest ok ;) nic sie nie przejmuj, tylko sie nie garb, jestes pewnie niezla i efektowna dziewczyna, nie zmarnuj tego ;) a tymi malymi kurdupelkami sie nie przejmuj, one by chcialy miec tyle wzrostu :)

Gość monika 13lat
pewnie w kosza bym nieźle grała ale jestem z małej miejscowości i nie ma drużyny może za parę lat bedę zadowolona z wyglądu ale jak ja urosnę do 2metrów albo więcej to nie wiem co zrobię to głupie bo naprawdę wszędzie jestem jak żyrafa nawet w kolejce w markecie dużo ludzi się gapi

Gość no taka jestes
To nic Teraz cię to drażni Życia się uczysz bo są rzeczy na które nie mamy wpływu 🌼 dla ciebie

Gość had39u
ja mam 172 wzr i zawsze wolalam byc nizsza tez w gimnazjum sie tym przejmowalam nawet wiele razy przez to plakalam, zaczelam sie garbic, teraz mam 20 lat i juz mi nie przeszkadza to wrecz przeciwnie ciesze sie ze mam takie dlugie nogi

Gość i pamiętaj
lepiej być jak niektórzy niż jak wszystcy choć to ciężko.

Gość kiecka matuli
idz na casting wezmą cię na modelke urodą się nie martw im chodzi o wzrost ;-)

Gość ja myślę
a miesiaczkujesz już???

Gość ja myślę
moja córka tak rosła do pierwszej mies [11 lat] i staneła!!!

ja mam 177 cm i w szkole podstawowej też przeżywałam koszmar (choć nikt mi z tego powodu nie dokuczał) ale czułam się inna, wyższa od chłopaków, chuda itd. W szkole średniej wszyscy faceci nagle zaczęli się za mną oglądać i byłam laską nr 1 :D Teraz mam 26 lat i na nic nie zamieniłabym swojego wzrostu, wiem jak Ci trudno ale nie przejmuj się- za parę lat będziesz szczęśliwa :)

Miałam 183 cm w twoim wieku i właśnie wtedy przestałam rosnąć. Znam ten ból, gdy ludzie wytykają cię na każdym kroku palcami jak dziwoląga, to bardzo krzywdzące, tym bardziej ,że pomimo wielkości jesteś w srodku małą dziewczynką. Przeczekaj ten czas i nie daj się stłamsić, bo będziesz żałować. Zobaczysz, że za parę lat twój wzrost będzie twoim atutem. Kiedyś chciałam być mała, teraz za nic w świecie nie chciałabym być nawet centymetr mniejsza. Bo przyzwyczaiłam sie do swojego wzrostu, zauważyłam wiele jego zalet i co najważniejsze dla mnie - wyróżniam się z tłumu, nie ginę, a mam ekscentryczną naturę, więc w to mi graj :) Zakompleksionymi i złośliwymi krzykaczami się nie przejmuj! Teraz tego nie rozumiesz , ale pewnie ogarniesz kiedyś ich śmieszność. Jeśli miesiączkujesz to na 95 % zbyt wiele nie urośniesz. Badz mądra i silna. Jeśli twoje zainteresowania idą w kierunku sportu lub modelingu, masz przed sobą ogromne perspektywy. Ja z nich nie skorzystałam, bo po prostu nie pasowało to do mnie ani nie interesowało i ludziom w inny sposób zagram na nosie ;)

Gość Pabloo
ale masz problemy,,, ja mam 165 i 16 lat i nie placze... ZYCIE!.

Gość monika 13lat
dzieki za pocieszenie już mi trochę lżej no i ja jeszcze nie miałam miesiączki moja siostra dostała jak miała 16 lat ale ona ma 21lat i jest niższa ma 174 mama ma 167 a tata 182 mam nadzieję że go nie przerosnę

Gość szaratafa
ja mam 185 i w twoim wieku mialam 170 kilka cm .. i jakos zyję. w podstawowce oczywiscie nikt nie zwracal na mnie uwagi ale juz w szkole sredniej znalezli sie amatorzy mojego wzrostu ktorym sie podobalam, widzialam ze jest tez kilka dziewczyn o podobnym wzroscie i wiedzialam ze nie jestem sama taka wysoka. niestety mam problemy z wagą wiec nigdy nie moglam marzyc o pracy modelki .. ale wiem ze wzrost to nie problem . jednym sie podoba wysoka dziewczyna innym nie, dla jednych to smieszne a inni zazdroszczą. roznie bywa wiec trzeba sie przyzwyczaic. fakt jednak ze wysoka zgrabna kobieta , dobrze ubrana i zadbana wygląda swietnie i jest bardzo reprezentatywna, wiec nie przejmuj sie tylko bądz pewna siebie i badz fajną kumpelą a na pewno nikt nie bedzie robil problemu z twojego wzrostu. duzo ci pomoze bycie otwartą i fajną osobą więc pracuj nad tym, nad swoją osobowoscią :) i ciesz sie z zycia bo jest twoje i nie dostaniesz innego i nie marnuj go nad uzalaniem sie nad swoim wzrostem. pełno jest wysokich kobiet i pelno jest facetow ktorym sie podobają takie kobitki, a ci ktorzy sie smieja to tak naprawde prymitywni i tchorzliwi ludzie ktorzy swoj strach przed odrzuceniem przez kolegow skrywaja za maską cwaniactwa. nie ma co przejmowac sie opiniami takich pustaków. jesteś wyjątkowa i bedziesz wkrotce piękną kobietą ! pozdrawiam :))

Gość Ostrożna i rozsądna polka
dzięki szarafata za wsparcie jesteś wielka :-)

Gość monika 13lat
no naprawdę dzięki wszystkie jesteśmy wielkie :-))))))) ale mnie rozśmieszyła ta polka

Gość jestem gruba:(
kiedyś w TVN mówili cos na ten temat że taki wzrost to może być jakaś choroba ale kurde nie pamiętam jak się nazywala , trudno ją wykryć i jest niebezpieczna .

Gość mamachichi
moja siostra ma 188cm, i była modelką, zobaczysz niedługo zobaczysz dobre strony swojego wzrostu, ja jak byłam w Twoim wieku miałam już bardzo duży biust (miseczka G) i też się bardzo tego wstydziłam, chodziłam zgarbiona, nosiłam wielkie bluzy, ale w liceum mi się odmieniło, polubiłam siebie i mój biust

Gość gość
Jestem w twoim wieku i mam 175 cm. Jest tylko 5 cm roznicy . Pamiętaj to nie twoja wina,taka sie urodziłaś, a zawsze lepiej byc wysokim niz niskim ;)