Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyborg XD

moja dziewzyna przestała o siebie dbać

Polecane posty

Gość karnawalowa skarpeta
no to juz przegiecie, zeby dziewczyna tak sie zachowywala - 3 dni zebow nie myc, wlosow nie myc... no fuj, ja juz bym tego nie znosla i powiedziala wprost - sluchaj, kocham cie, ale nie podoba mi sie to i to, np. nie lubie jak smierdzi ci z buzi, jak masz tluste wlosy kiedys moj facet zapytal mnie szczerze czy cos sie w nim ostatnio zmienilo (nie widzielismy sie jakis czas) wiec powiedzialam otwarcie, ale nie zlosliwie, ze przytyl i ma duzy brzuch... to bylo dla niego motywacja, wzial sie za siebie i slchudl

Gość cyborg XD
A-chan pracę ma - opiekuje się dzieckiem od niedawna. Wychodzi na jakieś 4 godziny dziennie. nie anty no wiesz mnie nie przeszkadza to,że ona się tam nie umaluje czy nie założy szpilek. tu po prostu chodzi o taką zwyczajną codzienną higienę,którą każdy człowiek odczuwa. :) jednak chyba nie każdy... gjrhxhr niby jeszcze zależy ale ile jeszcze można prosić, namawiać,rozmawiać...

Gość jaokoś tak pisiory są wredne
fakt, czytam piąte przez dziesiąte, bo już bywały tu takie chłopięta, co podobne bzdety pierdziety wypisywały seriami - taka zacięta telenowela w formie 'napisał Jaś' nawet ja tego nie przeoczyłam a bywam tu raz na wielki NIGDY a piszę coś jeszcze rzadziej, więc czuj się zaszczycony i już nie skowycz, paniusiu

Gość cyborg XD
karnawalowa skarpeta ja też mam często ochotę wyjechać jej z tekstem typu : '' weź się za siebie , umyj się wreszcie ! '' .wkurwia mnie to,że ją totalnie nie obchodzi to,że to jest przeginka do kwadratu. :( ale jednak mi głupio tak na ostro , prosto z mostu. inaczej jest kiedy dziewczyna zwraca uwagę facetowi,a co innego jak jest na odwrót...niestety...

Gość nie anty
ale to na prawde dziwne wiesz. bo jednak higiena to taka rzecz że jak jazaniedbasz to sie po prostu źle czujesz, wiec nie rozumiem. noralnie mi przeszkadza jak mam osad na zebach czy nie ogoloną pache, nie jestem jakas przewrażliwiona na punkcie higieny ale robie to bo dla mnie to normalne. no kurcze wybacz ale wydaje mi sie że twoja dziewczyna zawsze taka była w swoim domowym zaciszu ale stroiła sie dla ciebie żebys jej nie odrzucił z tego powodu a teraz cię ma i moze myśli że juz nie musi sie starac.

a panieny tu siedzące zaraz ci napiszą jakie to jest fuj i be i jakie to one pachnidelka są, no normalnie chodzące perfumeryje będzie ci lżej od tego, lalo?

cyborg nie odpisuj prowokatorom - takich trzeca olac

Gość cyborg XD
olewam jaokoś tak pisiory są wredne . niestety - jesteś nudna i powtarzasz się , pierdolisz jak potłuczona a gówno wiesz , po prostu oceniłaś na samym wstępie i się dowartościowałaś :) ja pierdolę , zmień psychiatrę bo życie innym zatrujesz. :) no i tyle mam ci do powiedzenia na koniec. nie anty ale my się widzieliśmy praktycznie codziennie. przesiadywaliśmy u mnie / u niej , było kino , imprezy , spacery itd. więc musiała o siebie dbać...była zadbaną laską a teraz. nawet strach mówić i się przyznawać

Gość a ja sie jej nie dziwie
niektorzy faceci sa tak beznadziejni, że się tego dbania po prostu odechciewa..

Gość cyborg XD
buahahahaha odezwała się ! widać,że nie czytałaś od początku. czytać to się nie chce ale pierdolić to każda potrafi :)

ja nie mowie, ze masz ja zjechac z gory na dol - jaka to z niej swinia, ale po prostu powiedziec jej WPROST, ze jest zle, ze powinna o siebie zadbac - chociazby sie myc (to bedzie wyczyn...) wyglada na to, ze nie masz juz wiele do stracenia, bo chyba Wasz zwiazek i tak wisi na wlosku - wiec jezeli nie skutkuje po dobroci...

dobra dajcie sobie na luz.. widać, że to prowo jakiejś laski. zaden facet nie pisze w ten sposób.

heh, nic nie poradzę, ze rozwalają mnie takie dziwuszkowate chopaczki piszące jak paniena na babskim forum i, oczywiście, kompletnie nie zrozumiałam topiku, gdyż ponieważ sprawy na nim poruszane są na tak wysublimowanym poziomie, iż tylko nielicznie w stanie są pojąć nieliczni czytaj panieny spod szyldu "jaka to ja ładna i pachnąca i ciągle robiąca wsio, by się facetom przypodobać"

toć jasne, że prowo lala się nudzi

Gość cyborg XD
karnawalowa skarpeta masz rację - gorzej już nie będzie , spróbuję z nią pogadać i to jak najszybciej jak tylko skończy oglądać ten pieprzony kabaret :( a ja sie jej nie dziwie ty masz na drugie imię prowo :)

LUDZIE TO PROWOKACJA w dodatku wiem czyja. tej znudzonej malolaty co zawsze stawia spacje przed znakami interpunkcyjnymi... zwykle prowo były w stylu "mam 14 lat i jestem w ciąży" tak tak gówniaro :) wiemy, ze to ty..

Gość nie anty
kurcze ja na twoim miejscu powiedziałabym jej wprost ze niech nie mysl;i że tobie sie to podoba..powiedz jej żeby wzieła sie za siebie, alebo badz nie miły powiedz jej że ma duży brzuch alebo ze nie dasz jej buziaka bo ma nieswieży oddech. no nie wiem moze cos tak radykalnego poskutkuje..aaalbo moze wspólna kąpiel? moze zproponuj cos takiego? myj przy niej zeby i włosy to moze poczuje się głupio i tez to zrobi? a potem powiedz kochanie jak pieknie pachniesz i kochaj sie z nia?;-)..cos w tym stylu?

Gość cyborg XD
Buahahahahahahahahah jeśli robisz za wróżkę to zmień zawód.:P Myśl dalej może ci się uda coś sensownego wymyślić suko :) Jeśli ty piszesz jakieś prowa w stylu ''mam 14 lat i jestem w ciąży'' to o czym tu mowa?

Gość cyborg XD
nie anty ja już przy niej i zęby myłem i inne takie :P a ona jakby była ślepa i tego nie widziała :( albo nie chciała widzieć,ale pogadam z nią i powiem w czym rzecz. dziękuję za radę :)

dobra dobra. nie ma tu innego dziwoląga co by stawial spacje przed znakami interpunkcyjnymi to raz, dwa widać, ze jestes kobietą. kogo ty chcesz oszukać? skoncz psychologie jak ja to tez bedziesz wiedziala kiedy pisze facet a kiedy kobieta. pa 🖐️

Gość cyborg XD
Jeeej jesteś psychologiem? Jeśli ludzie mają chodzić na terapię do kogoś takiego to z tego narodu pożytku nie będzie :( tak tak idź spać i niech ci się przyśni że jesteś psycholożką :P

Gość pppop
cyborg to juz jest taki typ wydaje mi sie, dbala o siebie, zeby cie zdobyc, teraz ma juz to w nosie bo najprosciej na swiecie dla siebie samej nie widzi sensu tego robic. Jesli ma wszelkie warunki tzn lazienke, swoje miejsce na kosmetyki, kase na nie itd a lazi smierdzaca oznacza to ze jest smierdzacym leniem i tyle

Gość cyborg XD
pppop boję się,że masz rację. a z tego co po niej widzę, to masz ją na 100%.

Gość nie anty
chyba tak ..zgadzam sie z kims powyzej...

Gość pppop
i nie chcialabym widziec jej po urodzeniu dziecka :) wiecej obowiazkow, mniej czasu a przy braku checi zasmierdniesz przy niej A powiedz jak jest w kwestii czystosci w mieszkaniu ???

Gość nie anty
a wogóle gdzie ona jest teraz?

Gość cyborg XD
przed chwilą skończyła oglądać kabaret a teraz siedzi przy lodówce :( kanapeczki i te sprawy. o dom raczej dba - nie można jeść z podłogi ale brudem nie zarasta

Gość nie anty
a może pokaż jej ten temat który założyłes? niech poczyta..

Gość zrób tak...
współczuję! Musi Ci być bardzo fajnie jak widzisz swoją kobietę taką zanidbaną. Spróbuj robić tak jak ona: brudne rozciągnięte dresy, tłuste włosy i oddech jak ze smoczej jamy. Drastyczne ale cóż robić. Może założyła się z kimś ile wytrzymasz. Dziwne w ogóle.

Gość cyborg XD
zakład zakładem,ale że ona tyle wytrzymuje w takim syfie to nie wiem. ja może nie jestem jakimś specjalnym czyściochem,nie przebieram się parę razy na dzień,nie jestem pedantyczny,ale mam się zaniedbać jak ona? :(