Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyborg XD

moja dziewzyna przestała o siebie dbać

Polecane posty

Gość pocztówka znad morza
Właśnie, a może ona Cię prowokuje? Może Ty cos zaniedbałeś w związku więc ona zaniedbała siebie, żebyś oczy otworzył? nie piszę tego złośliwie, taki mi do głowy po prostu przyszło :)

Gość pppop
mi sie wydaje ze powinienes jej jasno powiedziec cos na ten temat, nie drastycznie, nie nieprzyjemnie tak poprostu od serca co cie boli. W pierwszej chwili poczuje sie urazona ale jesli jest inteligantna babka to sobie przemysli i wezmie do serca :) Nie ma co marnowac czasu na zabawe w kotka i myszke i podchody, ona nie widzi problemu wiec szybko nie zrozumie twoich aluzji a ty nabierzesz obrzydzenia przez ten czas. Sama nie jestem pedantka wielka ale nie wyobrazam sobie miec swiadomosci ze bede z kims spala i nie wydepilowac sie, umyc i wypachnic a swoja droga musi byc cholernie pewna swojej pozycji w twoim zyciu :)

Gość pocztówka znad morza
a w łóżku jak jest? Jest w ogóle?

O rany, że ty z nią jeszcze jesteś. Jak można nie myć 3 dni zębów i hodować tłuszcz na włosach. Powiedz jej dosadnie co o tym myślisz, a jak nie zrozumie to po herbacie.

Gość zrób tak...
chodzi o to że może wtedy dostrzeże że sama się zaniedbuje. Trudna sprawa. Jeśli takie nawyki z domu wyniosła to jedynie walnięcie pięścią w stół pomoże. Miałam koleżankę która chodziła z ogromnymi pryszczami na twarzy i wcale tego nie zauwazała. to był dopiero obciach z nią wyjść. ale jak jej zwróciłam uwagę to zaczęła dbać i nawet nie miała pretensji tylko miała jeszcze z tego przyjemność(z dbania o siebie) bo to nie tylko o twarz chodziło. postaw wszystko na 1 karte i tyle

Gość cyborg XD
pocztówka znad morza - zawsze gdy któreś z nas zawiniło,rozmawialiśmy o tym otwarcie,więc wątpię,żeby to było na złość.poza tym za długo to trwa. w łóżku nijak,bo ja od jakiegoś czasu unikam zbliżeń.jakoś sobie sam radzę,jest ciężko,ale trudno mi przełamać opory i zachowywać się jakby nic się nie stało. obrzydza mnie szczerze mówiąc:( hyomin już mi tak właśnie dziewczyny z forum radziły-nie mam wyjścia. pppop - no raczej jest pewna,jesteśmy już 3 lata,znamy się od dawna więc to chyba też oto chodzi. nie mam wyjścia muszę jasno powiedzieć,bo inaczej to tak będzie trwało i trwało... czas ucieka a ona sama mi siebie obrzydza:( beznadziejnie...

Gość pppop
powiedz delikatnie, ze tesknisz za tamta nia, pachnaca, seksowna, musi zrozumiec, jesli nie to jest egoistycznym, dresowym potworem :) Glowa do gory, trzymam kciuki

Gość cyborg XD
dziękuję bardzo :) jakoś z nią pogadam przynajmniej spróbuję

Gość 782738
Tak to jest jak sie szuka tylko panienek do poruchania... a czego się autorze spodziewałeś, że będzie w domu siedząc ubierac sie w wyjściowe ciuchy? Ja nigdy sie nie malowałam, mój facet mnie taka poznał i lubił, i nie mam problemu... :p

Gość cyborg XD
następna głupia która nie przeczytała całości :P ja pierdolę ale lenie. kurwa wróć na pierwszą stronę i dowiedz się,że to nie żadna do poruchania tylko narzeczona !

Gość 782738
a narzeczoną to masz po co? Do ogladania filmów wspólnie? co do depresji to zdarzaja się jej rodzaje, które polegaja wyłącznie na sporej apatii, ja mam własnie coś takiego. Mam baardzo mało energi, wszysctko mnie męczy. znacznie lepiej czuję sie wieczorem niz rano, rano nic mi sie nie chce i nie mogę wstac z lózka. Trooche pomaga branie magnezu...

Gość ta od pisiorów
"Myśl dalej może ci się uda coś sensownego wymyślić suko" nie dość, że zniewieściały to jeszcze prościuch oczywiście - facet by takiego bzdurnego topiku nie założył, ale te durne tutaj i tak się nabierają, co nie, lalo?

Gość cyborg XD
buahahahahahahahaha ty jesteś dopiero prościuch. widzisz,że ktoś ma cię w dupie a pierdolisz dalej swoje. jak nikt cię nie kocha do idź do schroniska dla zwierząt może tam cię zechcą. nie dość,że masz tendencję do depresji to pewnie schizy są i nerwica,która nie pozwala ci się zamknąć i odpierdolić od ludzi :) współczuję ci:(

Gość ta od pisiorów
aleś ty nerwusek lalo :D niedopieszczone mała dzieweczka tracisz fason i się odkrywasz to nie ta osoba, którą próbowałaś udawać na początku :) heh :classic_cool:

Gość ta od pisiorów
ktoś ma mnie w dupie powiadasz? buuuuu ten ktoś to najważniejsza osoba w moim życiu - założycielka tego topiku... tyle wspólnych spraw wspomnień.... buuu jak ja przeżyję to odrzucenie :D:D:D

Gość cyborg XD
trudno być normalnym przy takim wścibskim babsku jak ty:) powinni cię zamknąć na oddziale,bo te leki coś chyba nie działają co? spróbuj niebieskich pastylek,przynajmniej zatkają ci mordę:) w dupie to cię mają wszyscy,depresja nie bierze się znikąd. masakra,jakie zjeby tu przesiadują aż strach pomyśleć. i takie COŚ chodzi wolno po ulicy. SKANDAL! :P szkoda mi czasu na ciebie wybacz,ale muszę iść wyrzygać,bo jak patrzę na twoje wpisy to aż mi w gardle stanęło nara. i zmień lekarza pamiętaj!

Gość ta od pisiorów
heh, jedyne leki, jakie sporadycznie łykam, to przeciwbólowe, misiu :)

Gość ta od pisiorów
a lekarza nie widziałam z bliska z pięć lat... jakoś mało choruję :D

Gość RRRRRwij lachona
Powiedz jej, że ostatnio przyjemniej Ci się patrzyło na konie niż na nią, może to jej da do myślenia! musisz być twardy albo całkiem się zapuści!

Gość ta od pisiorów
to chłopaczek z pipcią jest

Gość myślę więc jestem :)
może zasugeruj jej , że ma zacząć o siebie dbać. Myśli, że teraz skoro juz ze soba mieszkacie nie musi się starać.. a co bedzie po ślubie :P

Gość ankahooliganka
jesli mieszkacie razem to proponuje cos takiego- napusc wody do wanny, dotego jakies pachnidelka i takie pierdoly, wykapcie sie razem, ogol jej pusie (tylko wszysztko w atmosferze jak z filmu dla doroslych) po kapieli ubierz ja w zakupiona wczesniej seksowna bielizne a na koniec zafunduj jej jakis nieziemski seks, moze to obudzi w niej kobiecosc u nas w zwiazku wyglada to tak, ze wieczorem zawsze razem sie kapiemy lub bierzemy prysznic, pozniej jakies kremy, balsamy, antyperpiranty, myjemy zabki i do lozeczka :)