Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzelek ;)

NISKIE kobietki ile WAZYCIE ??

Polecane posty

Gość karzelek ;)

moglybyscie podac wiek wzrost wage i wymiary?? pytam tak orientacyjnie mam wrazenie ze troche za duzo waze

Gość karzelek ;)
przepraszam nie zauwazylam ze to nie ten dzial ale jak juz jest temat a sa tu niskie to prosze o odpowiedzi

Gość taka sobie jedna........
158 cm-50 kg

Gość jjjjjj jjjjjj
ok155 lub mniej ok 43kg 21lat(22rocznikowo)

Gość karzelek ;)
a to jest nas wiecej jak milo :) no to ja 153 cm 45 kg i wydaje mi sie ze za duzo

Gość nie wiem ale spróbuj
mam 158 cm wzrostu - ważę 65 kg - stresuje się tym. Odchudzam - efekt jo -jo!!! ale odprężam się na www.pogrosiku.eu.

Gość 160/45
trochę za mało, ale nie mogę utyć

Gość cvbnm,
Ja 162 i 59 kg. Jestem 4 miesiące po porodzie. Czuję się źle w tym ciele :(

Gość karzelek ;)
cvbnm, wlasnie tego sie boje ze utyje bardzo po porodzie mala jestem i kazdy kg widac pewnie nie bede mogla na siebie patrzec i bede sie wkurzac na dziecko ze tak wygladam wazylam kiedys chwilowo 58 kg i pozaslanialam wtedy wszystkie lustra w domu :(

Gość cvbnm,
Ja w ciąży przytyłam 17 kg. Teraz nakupiłam sprzętu do ćwiczeń i ćwiczę codziennie. Odchudzac się nie mogę bo karmię piersią, ale ograniczyłam cukry i piję dużo wody. Cwiczę od 2 tyg. i widać bardzo duże efekty. Niestety waga stoi w miejscu. Tłuszcz zamieniłam na mięśnie. Dodatkowo robię peeling kawowy na celulit i masuję się masażerami drewnianymi. Czekam na cudowne efekty.

Gość jjjjjj jjjjjj
ja rodzilam 5,5 mies temu w ciazy przytylam ok 8 kg ale po porodzie 2 dni wygkadalam szczuplej niz przed ciaza wiec nie panikuj. POd koniec ciazy tak spuchly mi nogi rece i twarz ze myslalam ze bede miala kilka nadprogramowych kg ale przed ciaza mialam 48kg a po ciazy 45. Teraz mam 43 bo karmie piersia i mala je bez litosci

Gość ksennnnaaaaaa
158 cm - 52 kg, 33 lat i chcialabym wazyc mniej. jako 20 parolatka wazylam 46kg

Gość taka sobie mala ja
Mam 160 cm, 46 kg (30 lat, prawie). Nie mam zastrzezen do swojej wagi i wzrostu, ale ludzie z mojego otoczenia czesto robia mi aluzje, ze jestem za chuda, co nie zawsze jest mile.

Gość :-((((()
153 / 68 kg

Gość Mijału
Lepiej w innym dziale załóż ten wątek, bo panny młode generalnie się odchudzają, wychudzają etc. :) Wg mie wiekszość z Was waży za mało. Tyle co wzrostu wystarczyłoby, zwłaszcza przy wysportowanej sylwetce. Ale to tylko moje zdanie.

Gość karzełek ;)
Mijału no powiem ci ze ja mam na sobie mase tluszczu i pisze powaznie w ogole nie jestem zgrabna cwiczylam na HH biegalam brzuszki robilam i efekt taki ze fakt sylwetka zaczynala sie modelowac ale wraz z tym ja zaczelam sie rozrastac te 45 kg na 153 cm w moim wydaniu to tragedia jak pokazuje gdzies zdjecie ro oceniaja mnie na 50-52 kg wiedzac ze jestem taka niska musialabym schudnac ze 3-4 kg :(:(

Gość Mijału
3 kg szybko zrzucisz. 20 to dopiero jest problem. :) Ale 50 to też nie byłoby jakoś bardzo dużo, przecież coś musi być na kosteczkach. Ale jeżeli masz się lepiej czuć z niższą wagą, to oczywiście...

165 cm 50 kg taką mam budowę, nie jestem chora.

Gość quike
170 - to niska?? sama nie wiem:) ale ważę 65 kg więc w stosunku do wzrostu o wiele za dużo.. myślę, że waga dobra jest kiedy jest przynajmniej od wzrostu -110

Gość impossible
158cm -45/46kg- 28lat

Gość pamelallal
158 , 47,5 23lata