Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysł na wnetrze:)

Gdzie można kupić dekoracje/ozdoby na sciane ze styropianu?

Polecane posty

Szukałam w internecie i na allegro ale nic nie znalazłam:( Chodzi mi o jakieś kwiatki,słonce...itp.Chcę odnowić pokój córki i wpadłam na taki pomysł.Nie jest to chyba drogie a jak sama pomaluje i przykleje do ściany to może to fajnie wyglądać:)

ale to nie jest zwykły styropian tylko utwardzony.Taki jak sie robi listwy podsufitowe itp

Gość w Castoramie w Leroy Merlin
w Praktikerze

Gość rfhj4bfjhg4njt
u mnie w pasmanterii pod blokiem..ale to sa ozdoby wielkosci piesci ;/ zadko cos wiekszego...pani ktora to sprzedaje robi na te styropianowe rzeczy..takie "powloczki na szydelku..teczowe na przyklad..o to co chodzilo??

Gość pomysł na wnętrze:)
Mi chodzi raczej o większe,bo to ma być naklejone na ściane.Chciałabym jeszcze kupić litery ze styropianu.To muszę sie wybrać do tych marketów budowlanych.W internecie takich ozdób nie znalazłam więc myslałam że czegoś takiego nie ma.

Gość pomysł na wnętrze:)
up

Niestety ja nie mam nikogo takiego:( Chciałabym kupić ale nie wiem gdzie można coś takiego dostać

O coś takiego mi chodzi tylko ciekawe czy przyjmują takie pojedyncze zamówienia.Trzeba by było sie z nimi skontaktować.

up

Ale czemu akurat takie ozdoby na ściane? Fajne są też - nie wiem czy już mieliście okazję zobaczyć gdziekolwiek -dekoracyjne panele w formie na przykład falującego morza ;) Bardzo oryginalne i można pomalować na dowolny kolor tak więc z dopasowaniem do wnętrza nie ma problemów.

Gość Olka332
Warte uwagi są równiez nowoczesne grafiki, modne obrazy, dekoracje na ścianę od sklep z obrazami http://www.manual-collection.com/ gdzie jest mnóstwo wzorów rozmiarów nadajacych charakter wnętrzu

Gość Selena_G
Jestem zadowolona z zakupów na stronie www.sweethomesklepik.pl. Raz, że mają dekoracje inne niż gdziekolwiek indziej, a dwa że są to rzeczy bardzo dobrej jakości. Zero chińszczyzny! Wszystko niemiecka konstrukcja. Wysyłka bardzo szybka, kontakt ze sklepem na duży plus.

Gość terr
Warto sobie zajrzeć na stronkę http://StrefaObrazow.pl. Tutaj wybór wzorów obrazów jest imponujący. Można coś znaleźć do domu, do biura, do restauracji itp. Pejzaże, jakieś abstrakcje, zwierzęta, kwiaty, reprodukcje – jest z czego wybierać.

Gość gość
U mnie dobrze wygląda sztukateria od www.perfectstyr.com.pl . Jest wyrazista. Zostawiam kontakt, bo przede wszystkim połączenia elegancko, równo wyszły. Poza tym listwy docinają w taki sposób, że przy transporcie nie masz pęknięć.

Gość aretts
Obraz zamawiałem w prezencie przyjaciółce, bo wprowadzała się do nowego mieszkania niedawno w http://fototap.pl i przyznam, że przyłożyli się do zabezpieczenia przesyłki. Obraz dostałem w oczekiwanej jakości. Wiem, że mają sporo fototapet, więc przy okazji doradzam.