Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydzę się jak gównem

Brzydzę się głupimi kobietami które siedzą w domu

Polecane posty

Gość eeee tam
sd... - zazdrość, to taka typowo kobieca cecha.

Gość dentystka_kasia
wiecie to zalęzy kto ma jaką pracę ;) ja mam pracę która jest moją pasją, zapierdalałam na nią solidnie przez kilka lat, teraz z chęcią wstaję rano i z uśmiechem idę do pracy :D

Gość dentystka_kasia
zależy*

Gość eeee tam
No coś w tym jest, że faceci nie chcą pracować na bezwartościowe kobiety. Pewnie za ładne one też nie są :) Myślę że kiedy facet widzi, że jego kobieta ma potencjał i radzi sobie świetnie w życiu bez niego, to wówczas jest skłonny dać jej taką propozycją jaką ja dostałam.

Jak się nie ma własnych spraw i zainteresowań to zakłada się topic w stylu: Brzydzę się głupimi kobietami....itp. A ja się brzydzę, obrzydliwością wsadzania nosa w sprawy innych kobiet i ludzi i ocenianie dookoła. Temat bezwartościowy i nikomu w niczym nie pomaga, a przecież chyba o to chodzi żeby pomagać innym rozwiązywać problemy na kafeterii, a nie takie pierdu, pierdu...

Gość dentystka_kasia
gdybym miała siedzieć cały dzień w domu i tylko czekać na seks to by mi chyba odbiło :D praca jest dla mnie baardzo ważna i baardzo satysfakcjonująca , ale każdy robi to co lubi ;)

Gość andrrrr
nie pierdol że lubisz zaglądać ludziom w gęby :O

Gość Marcin84w
eee tam prawda jest że za ładne płacę w restauracji chętnie.

Gość dentystka_kasia
andrrrr-uwielbiam :D

Gość eeee tam
dentystka_kasia - przypuszczam że gdybym miała takiego faceta jak Ty masz, to pisałaby dokładnie to samo co Ty :P

Praca jest bardzo ważna, ale zależy jaka. Jeśli jest to praca społeczna przynosząca korzyści innym ludziom jestem bardzo na tak. Jeśli klejenie pudełek ot żeby zarobić 600 zł to ja nie wiem czy to szczyt marzeń. Pewnie dlatego wiele osób woli nie pracować, a przynajmniej nie na jakichś etatach i męczyć się z walniętym szefem i rozkazicielem . Praca nie zawsze czyni wolnym...

Gość dentystka_kasia
mój facet mógłby mnie spokojnie finansowo utrzymać, zarabia o wieeele więcej niż ja ;)

Gość Marcin84w
Ty maszkaro się nie produkuj bo sama siebie oszukujesz, brzyulko.

Gość inulinka
Kasia woli wdychać smród z cudzych gęb w gabinecie niż seksić się z mężem, no ale każdy lubi co innego :P :P :P

Gość sfdsdg
dentystka_kasia to paszczak ---------- jeśli chodzi o mnie to ja już się w temacie nie udzielam :O za dużo gimnazjalistek się zebrało

Gość niektóre panie czy pracują
czy siedzą w domu są nieatrakcyjnymi babami i chodzi nie tylko o wygląd zewnętrzny a są tez takie panie które mogą pracować czy mogą nie pracować zawodowo a są atrakcyjnymi kobietami

Praca musi być sensem życia i pasją. Jeśli ktoś wstaje rano i narzeka, że musi znowu iść w stado żmij to jest męczarnia a nie robota.

Gość eeee tam
Kasia - jasne, jasne :D

Gość dentystka_kasia
inulinka taką pracę trzeba lubić ;) ja uwielbiam i nie zamieniłabym jej na siedzenie w domu , a seks swoją drogą, co to w ogóle za myślenie, albo praca albo seks :O

Gość sfdsdg
może gdyby nie podszywy to bym coś ciekawego napisała na temat swojej pracy,ale po co jak gimsraczki i tak nie zrozumieją :O

Gość Marcin84w
Kretynka pisze teraz pod paroma nikami, żal.pl

ja pierdole ,wy naprawdę jesteście aż tak durne, że szczytem marzeń jest siedzenie w chałupie? :O

Gość Marcin84w
Skończ już się ośmieszać maszkaro.

marcin ja myślę że największym żalem jest facet frustrujący się temat na babskim forum :D

Gość sfdsdg
teraz pewnie piszę pod 5cioma pseudonimami co ? :O

Gość Marcin84w
Produkujcie się dalej maszkarony, ja spadam. [sram na was paszczaki ]

Gość eeee tam
drenchn - swoje marzenia zrealizowałam, przynajmniej te na gruncie zawodowym, przypuszczam że do pięt mi nie dorastasz. Jak napisałam, kiedy chcę, mogę wrócić do pracy, bo mam wystarczająco pieniędzy. A teraz wreszcie wypoczywam, bo moja praca to było użeranie się z ludźmi, a nie wyrywanie spróchniałych zebów ( a fuuuuuuuuuuuuuuj) i nadszedł czas na relax, bo chcę tego zarówno ja jak i mój partner, do pracy jeszcze zdążę wrócić, a teraz sex, sex i sex, za mało go było przez te wszystkie lata :P

Gość okurwajapierdole
jak można być dentystką :O fuuuu

Gość dentystka_kasia
powiedziałam już ,że to trzeba lubić, dla jednych fuuj i ohyda, a dla mnie super zajęcie ;) nie wyobrażam sobie tylko pachnieć w domku i się seksić :O