Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydzę się jak gównem

Brzydzę się głupimi kobietami które siedzą w domu

Polecane posty

Gość eeee tam
kryzys? hahaha, nie przewiduję kryzysów w moim życiu. Ale każdy wypowiada się tu mając na uwadze własne doświadczenia, a więc współczuję.

Gość Puch
No locha dla dziesięciolatka kolego :)

Gość kryzys wieku średniego
ale przyznaj się że pierwszej młodości już nie jesteś :O

Gość eeee tam
Niczemu nie zawiniłam, abym musiała się komuś w dodatku obcemu do czegoś przyznawać. W końcu nie z Tobą żyję, mieszkam i nie z Tobą uprawiam sex. Ale 15 lat nie mam, to prawda :D

Gość Tarot allegro - sprawdz!!
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html Poleć znajomym

30stu już pewnie też dawno nie :P

Gość teraz coraz wiecej kobiet
pracuje robi kariere ma pasje dba o swoj wygląd itd dziewczyny siedzą w domu jak urodzą ale naogół ktotko i wracaja do pracy bo boja sie stracic etat

Gość eeee tam
Najważniejsze jest to, aby w każdym wieku umieć cieszyć się życiem i potrafić z niego czerpać garściami. Można mieć 25 lat i być bezrobotną czy bezrobotnym na utrzymaniu mamy i taty, nie mieć perspektyw na przyszłość i być samotnikiem.

Pamiętaj że życie jest nie tylko czarne i białe jak starasz się to tutaj przedstawić, ale ma również wiele odcieni. wow, wiedzieliscie o tym ? ilu madrych rzeczy mozna sie na forum nauczyc:):):) Pisałam o tym, że chętnie poczułabym jak to jest kiedy ktoś nade mną dominuje, co nie znaczy że mam taki związek, czytaj ze zrozumieniem. a ja ci wczesniej wyjasnilam ze wlasnie taki jest twoj zwiazek. , czytaj ze zrozumieniem. z chwila gdy rzucilas praca przestaliscie byc partnerami.woj facet ma nad toba przewage i o to wlanie mu chodzilo. ale jest lebski nie powiem bo pozwolil ci uwierzyc ze propozycja padla z troski o twoje zdrowie i wygode:) A sex rządzi się swoimi prawami i tam jak najbardziej dominacja partnera mi odpowiada. Dla każdego co innego, czyż nie? Jeśli ktoś za bardzo analizuje swoje życie, to znaczy że coś w nim nie gra. ogolnie nadmierne analizowanie czegokolwiek moze byc wykanczajace dlatego tego nie robie:) wierze ze ty tez nie, wiec everybody happy:)

ciekawe co ze sobą zrobisz jak ten seks się skończy biedna kobieto :(

przestańcie już z tymi chamskimi podszywami,bo to naprawdę nie jest śmieszne :O

Gość eeee tam
Germaine - "...bo pozwolil ci uwierzyc ze propozycja padla z troski o twoje zdrowie i wygode". Otóż nikt mi nie musi na nic pozwalać, to po pierwsze :) To była jak napisałam również powyżej MOJA DECYZJA! Zazdrościsz że musisz harować, a ja budzę się o 10 rano, idę do fryzjera, kosmetyczki, potem wymyślam ciekawe potrawy w kuchni, oglądam TV czego przez lata nie robiłam, spotykam się ze znajomymi, na co też nie miałam nigdy czasu, a potem czekam na partnera z lampką wina w ręce i w kusej bieliźnie, a potem uprawiamy namiętny i dziki sex :P Hehe, nie dziwię Ci się, też byłabym zazdrosna. Odpowiadając drugiej osobie, jak to skończy się sex? :D Sex można uprawiać na milion sposobów, nam nie grozi nuda, za bardzo jesteśmy dopasowani :)

chyba wrócę jak wam się zaczną prace domowe po feriach :O

e tam no wiesz jak np. twojemu facetowi zrobi się opad :P

rodzice by wam odcięli internet gdyby wiedzieli jak gimnazjalne dzieci się wyrażają :O

Gość teraz coraz wiecej kobiet
róznie bywa nie mozna niczego generalizować bo czasem lepiej zapierdalać cięzko choćby za grosze byle przezyc niz być na utrzymaniu jaiegos bogatego psychola ale są tez fajni faceci zarabiający dobrze i szanujacy swoja kobiete bez względu czy zarabia na siebie czy nie itd znam tez sytuacje gdzie faceci nie szanują swoich kobiet traktują je masakrycznie zdradzaja choć one pracują zawodowo

Otóż nikt mi nie musi na nic pozwalać, to po pierwsze To była jak napisałam również powyżej MOJA DECYZJA! no owszem twoja decyzja ale po tym jak padla propozycja czyz nie tak? czyli inicjatywa byla jego, jego pomysl bo jego chce zdominowania ciebie Zazdrościsz że musisz harować, a ja budzę się o 10 rano, idę do fryzjera, kosmetyczki, potem wymyślam ciekawe potrawy w kuchni, oglądam TV czego przez lata nie robiłam, spotykam się ze znajomymi, na co też nie miałam nigdy czasu nie zazdrszcze ci ze nie mussz harowac bo ja tez nie musze:):):):):) nie musze pracowac bo dzdiedziczylam kase z odszkodowania-zla diagnoza osoby co doprowadzilo ta osobe do smierci, ale mniejsza o to. wygralismy sprawe i mamy kase natomiast pracuje 2-3 h dziennie czasem wiecej bo lubie, a potem czekam na partnera z lampką wina w ręce i w kusejnie chodze do fryzjera ani kosmetyczki bo zwyczajnie tego nie potrzebuje. natura obdarzyla mnie niezwykla uroda i jakbym jeszcze sie picowala u fryzjera i k. to bym wygladala jak gwiazda atego nie chce \9i pisze tu calkiem powanie) potraw nie musze wymyslac bo mam gotowanie w jednym paluszku natomiast nie musze tego robic w przeciwienstwei do ciebie codziennie poniewaz zyje w zdrowym partnerskim zwiazku gdzie gotuje rowniez moj mezczyzna. nie potrzebuje super bielizny by zachcecic mojego do seksu, mamy nieziemskie zycie lozkowe. jak zawieje nuda to wtedy pomysle o jakichs sexy ponczoszkach czy majtkach. Hehe, nie dziwię Ci się, też byłabym zazdrosna:)):)

a z ta lampka wina codziennie to nie chce sie wtracac ale moze nie przesadzaj co, bo d tytulu sluzki dojdzie ci jeszcze alkoholiczka, troche glupio,nie sadzisz\:)?

Gość eeee tam
"e tam no wiesz jak np. twojemu facetowi zrobi się opad " Na opad który jeszcze daleko przed nim jest milion sposobów, ale do tego potrzeba wiedzy i fantazji. Na szczęście my ją posiadamy :)

Gość szukam faceta który by
mnie utrzymywał :) ale odpowiedniego faceta bez kompleksow szanującego swoją kobietę który nie ma w głowie nabitych stereotypow ze kobieta jak nie pracuje zawodowo to kura domowa a to rowna sie nieatrakcyjna i facetowi juz gorzej staje :D

Gość eeee tam
Germaine - "nie musze pracowac bo dzdiedziczylam kase z odszkodowania" - no moje gratulacje, naprawdę jest się czym cieszyć :D Ja nie muszę pracować, bo dzięki swojej wiedzy i doświadczeniu sama sobie zapracowałam na moje wygodne życie. A to że partnerowi pasuje to że pachnę dla niego i kocham się tylko z nim, to chyba należy się z tego cieszyć. Gratuluję że jesteś dobrą kuchtą :) hehe, to zawsze coś. Ja nie podszywam się pod niczyje nicki, jeśli do mnie pisałaś, bo nie jestem znudzonym bachorem.

Gość eeee tam
"a z ta lampka wina codziennie to nie chce sie wtracac ale moze nie przesadzaj co, bo d tytulu sluzki dojdzie ci jeszcze alkoholiczka, troche glupio,nie sadzisz". Widać że niewiele podróżowałaś po świecie, no ale widocznie za mało zarabiasz. Wyobraź sobie że są kraje, gdzie codziennie do obiady pije się lampkę wina. Rozumiem że dla Ciebie taka nacja to sami alkoholicy :D Niewiedza boli, zazdrość też. Do kosmetyczki chodzę bo mnie na to stać, uroda nie ma tu nic do rzeczy, do siłowni chodzę, żeby utrzymać figurkę. Daję ludziom zarobić, bo szanuję ich pracę, czy coś w tym złego?

Gość Fffjoojka
Cóż za temat! Heh.....:D

Gość To straszne co piszesz.
nie musze pracowac bo dzdiedziczylam kase z odszkodowania-zla diagnoza osoby co doprowadzilo ta osobe do smierci, ale mniejsza o to. wygralismy sprawe i mamy kase Mniejsza o to ze ktoś zmarł ważne ze kasa:o

Widać że niewiele podróżowałaś po świecie, no ale widocznie za mało zarabiasz. Europe znam cala oprocz Bialorusi, Litwy i Finlandii. zaskoczona? poza Europie bylam w Stanach, egipcie i Kanadzie. a to ze sa kraje gdzie pije sie codziennie wie kazde dziecko, tu nie trzeba zadnych podrozy, wystraczy odrobina uwagi w szkole, rozumiem ze mialas z tym problemy? Niewiedza boli- oj boli moja droga, Do kosmetyczki chodzę bo mnie na to stać, uroda nie ma tu nic do rzeczy, czyzby?? do siłowni chodzę, żeby utrzymać figurkę. Daję ludziom zarobić, bo szanuję ich pracę, czy coś w tym złego? dobrze ze jestes taka altruistka, to sie chwali:) ps skoro nie musisz pracowac to dlaczego propozycja meza bys zostala w domu wzbudzila w tobie taki entuzjazm? spodziewam sie kolejnych pelnych srzecznosci wyznan wiec nie musisz odpowiadac

Gość eeee tam
Germaine - "a to ze sa kraje gdzie pije sie codziennie wie kazde dziecko". A czy to aby nie Ty napisałaś wcześniej: ""a z ta lampka wina codziennie to nie chce sie wtracac ale moze nie przesadzaj co, bo d tytulu sluzki dojdzie ci jeszcze alkoholiczka, troche glupio,nie sadzisz". Jak ma się pierwsze zdanie do drugiego, żeby samej sobie zaprzeczać, to naprawdę trzeba mieć nie po kolei w głowie. To jak to jest, wiesz że pije się codziennie w niektórych krajach, ale mnie już posądzasz o alkoholizm? Ciekawe :D "ps skoro nie musisz pracowac to dlaczego propozycja meza bys zostala w domu wzbudzila w tobie taki entuzjazm"? Jaka propozycja męża? Mi mąż nie musi programować życia, wystarczy że mam swoją głowę, którą potrafię wykorzystywać. Napisałam powyżej, że z tej racji, iż stać nas na to aby jedno z nas mogło sobie odpocząć jakiś czas od pracy, żadne z nas nie widzi problemu, abym sobie teraz poleniuchowała i w poświęciła swój czas wreszcie na same przyjemności :D Skąd takie założenie, że ktoś musi komuś na coś pozwalać, czyżby z własnego doświadczenia? My akurat mamy partnerski związek, mój facet nie wyciągnął mnie z zapadłej wsi i nie musi układać mi życia, z tej racji że się poświęcił aby uratować mnie od biedy. To zupełnie nie ta bajka, błądzisz, ale masz takie prawo. W końcu każdy sądzi według siebie.

eee tam nie dotarlam nawet do polowy twojego postu bo mi sie po prostu juz nie chce. wlasnie obejrzalam zajebisty film, moj ukochany film i nie mam ochoty juz na nic tylko spanie. i ogolnie mysle sobie ze dalam sie wciagnac w jakas glupia gadke, ktora do niczego nie prowadzi, bezsensowne przepychanki slowne. jestem szczesliwa osoba (w miare-tesknie za rodzina) i jak ty jestes szczesliwa to tez fajnie do tej osoby ktora cos pisala o moim odszkodowaniu-to bylo cos w rodzaju nie wazne ze ktos zmarl wazne ze kasa- nie wiem na jakiej podstawie wyciagasz takie dziwne wnioski, ale nie chcessz wiedziec jak bardzo tesknie za ta osoba i oddalabym wszytsko co mam by byla dzis tu...ciesze sie z kasy ulica nie chodzi ale trzeba byc jakism duplkiem by na jednej szali stawiac kase i ludzkie zycie....

Gość ludzie mają swoje problemy
jakieś każdy coś tam ma i każdy na swój sposób odreagowuje nie ma co specjalnie dobierać sobie do głowy czegoś co jest nie po naszej myśli bo nigdy wszystko nie będzie :)

Gość eeee tam
Germaine - nie spodziewałam się że tu jeszcze zajrzysz, a jednak. Nie odniosłaś się do swoich dwóch sprzecznych zdań które przytoczyłam, no ale cóż miałabyś na to odpisać. Co zaś do odszkodowania, to fakt, nikt nie wie jak było i o co chodziło, ale nie w tym rzecz! Poraża po prostu Twój entuzjazm z faktu dlaczegóż to właśnie nie musisz pracować. "nie zazdrszcze ci ze nie mussz harowac bo ja tez nie musze :) :) :) :) :) nie musze pracowac bo dzdiedziczylam kase z odszkodowania". Te uśmieszki które wstawiłaś, nijak mają się do tych zdań, które przed chwilą wyraziłaś: "...nie chcessz wiedziec jak bardzo tesknie za ta osoba i oddalabym wszytsko co mam by byla dzis tu..." Po prostu mnóstwo jest w Tobie sprzeczności, zajmie Ci chyba to wiele czasu zanim zdasz sobie z tego sprawę. Pozdrawiam i dobranoc.