Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_na zakrecie

Czy są tu osoby, które zerwały wieloletnie związki dla kogoś innego?

Polecane posty

Gość ghhgjjgf
kazdy z tych ukladow rokuje na przyszlosc.. i w tym tkwi problem

Gość Beeee
:D to nie wchodź na razie w żaden układ, ani z jednym, ani z drugim

Gość Beeee
"Do Beee coś tam" może jej napisać, co o tym wszystkim sądzisz?

Gość podnoszey76776
x

Gość sen o raju
ja bylam z facetem prawie 4 lata, wydawalo mi sie ze nie moglabym bez niego zyc, kochalam go calym sercem. Byly zareczyny planowany slub. Jednak z biegiem czasu moje uczucie bledlo. zaczelam sie z nim nudzic mielismy inne temperamety sexualne tez. w podieciu decyzji o zerwaniu pomogl mi poznany facet. Wiedzialam ze z nim nie bede ale wiedzialam tez ze nie moge byc z moim chlopakiem. Tego co przezylam przez pol roku z tym poznanym chlopakiem nie przezylam w trwajacym pare lat stalym zwiazku. Mimo ze bylo to prawie piec lat temu piszac to mam ciarki na plecach na wspomnienie nocy spedzonych z tym drogim. Zareczyny odwolalam i powiem szczeze nigdy tego nie zalowalam, mojemu bylemu zycze wszystkiego co dobre.

Gość Tarot allegro - sprawdz!!
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html Poleć znajomym

Gość ghhgjjgf
sen o raju- a czy twoj byly probowal cie odzyskac wtedy?

Gość Tarot allegro - sprawdz!!
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczn

Gość moze nie weleloetnie
jednego zostawiłam po 3,5 roku, ale to była nastoletnia miłość, pierwsza więć wiadomo, że ciągneło mnie do czegoś nowego. Do dziś mamy super kontakt i uważam, że to jedna z najwspanialsza osob na swiecie ciesze się, że z nim doświadczyłam tych pierwszych intymenych zbliżeń, - podsumowujac nie załuje z drugim o 10 lat starszym byłam 2 lata zupełne przeciwieństwo pierwszego. Związek 'bomba zegarowa' kłotnie na maxa i sex na maxa czego brakowało mi w tym pierwszym, obudził we mnie kobietę pokazał plusy, ale i wiele wad. Toksyczny jednak związek i zbyt wiele złego zrobiłiśmy sobie nawzajem więc odeszłam też nie żałuje... ale ja niczego nie załuje pomiędzy miałam wiee romansów i powiem, że to cały urok życia iść do przodu, a przeszłość traktować jako księgę mądrości, a nie okres którym się zyje i przeżywa to co mineło. Tak czy siak zostaw obecnego partnera czy zrobić to dla innego czy dla siebie i tak będzie Ci lepiej wiecznie będziesz myślała jak by było z innym zje Cię tak ciekawość jednak w takich kwestiach jestem zdania, ze lepiej załować, że się zrobiło niż zadręczać jak by było. POWODZENIA na miłość się na szczęście nie umiera więc uszy do góry i zaufaj intuicji

Gość ghhgjjgf
tylko ze mnie taka dupa wołowa jest chciualabym miec takie podejscie do zycia..ale niestety mam inne:( wiecznie rozpamietuje analizuje zastanawiam sie.. top jest silniejsze ode mnie nie chce tego a dzieje sie tak mimo wszytsko.chyba od4jde od pierwszego i przekonam sie jak mu na mnie zalezy....

Gość BeeeeN
Najpierw się zastanów, na czym Tobie najbardziej zależy:)

Gość Beeee
lub na kim :)

Gość sen o raju
tak probowal mnie odzyskac, czesto dzwonil itp. a potem wyjechal z tego co wiem. Nie chcialam z nim utrzymywac kontaktu tak wiec nie wiem co sie z nim dzieje

Gość Beeee
prawda jest taka, że jak się zakochasz, to nie będziesz miała pytań i wątpliwości, czego pragniesz:)

Gość ghhgjjgf
m

Gość Beeee
hmm

Gość właśnie jak sie zakochasz
to nie będzie pytań,po prostu będziesz to wiedzieć i tyle

Gość podnoszey76776
lo

Gość hnvfgc
jffcj

Gość ty5uy
uu5u

Gość zakochanadoszalenswa
Mając 14 lat poznałam przez "czat" chłopaka z innego miasta, który po pewnym czasie stał się moim wirtualnym partnerem. Z czasem zaczęliśmy się spotykać. Lata leciały, my ciągle tkwiliśmy w związku na odległość. On po szkole średniej wyjechał na trzy lata do Irladii, ja latałam do niego, pracowałam też tam dorywczo. Studiowałam w Polsce i własciwie kiedy zaczęłam drugi rok studiów postawiłam mu ultimatum :albo wraca i próbujemy wreszcie życia razem, albo zostaje tam i z nami koniec. Wrócil, wynajeliśmy kawalerkę, od tamtego czasu życie zaczęło być koszmarem. Ciągłe kłótnie, wyzwiska, totalny brak porozumienia, niejednokrotnie pchnął mnie na łóżko, szarpał, ubliżał mi w łózku... Po jednej z kolejnych awantur (po ok 1,5 miesiąca wspólnego "mieszkania") uciekłam z płaczem do koleżanki. Tam poznałam jej współlokatora, który zakochał się we mnie od pierwszego wejrzenia. Dziś ten współlokaor jest moim narzeczonym, za rok bierzemy ślub a ja? a ja jestem najszczęśliwszą kobietą na ziemi. Z byłym nie mam żadnego kontaktu po tym jak groził, że mnie zabije i mojego partnera. Nigdy nie żalowalam. To była najlepsza decyzja

Gość podnoszey76776
u[

Gość riche de jour
ja zerwalam po 9 latach

Gość ghhgjjgf
i co? zalowalaas?

Gość ghhgjjgf
i co? załowalas???

Gość jabłuszko23
Mam 33 lata, jestem mężatką 4 lata, to moje 2 małżeństwo, poprzednie zakonczylo sie rok po slubie a w zwiazku bylismy 8 lat! I powiem szczerze nie zaluje ze sie rozstalismy!!! To byla bardzo doba decyzja, mialam wtedy 27 lat, poukladane zycie a mimo wszystko zaryzykowalam, drugi raz wyszlam za maz w wieku 29 lat. Niestety po roku malzenstwa znow zaczelo sie nieukladac. Wyjechalismy za granice i maz mysli tylko o zarabianiu pieniedzy, zapomnial o czulosciach, rozmowach, spacerach, seksie... Porbowalam to naprawic, wielogodzinne rozmowy , listy z dokladnym opisem problemu i wlasciwei podpowiedzia co ma robic zeby ratowac nasze malzenstwo, nic nie pomagalo. Pwenego dnia poznalam mezczyzne... Pierwsza rozmowa i po prostu strzala amora mnie dopadla. Balam sie strasznie, byl mlody (10 lat mlodszy) przystojny i bardzo dojzaly jak na swoj wiek. Wiedzial ze jestem mezatka i ze mi sie nie uklada ale chce ratowac ten zwiazek ale nie umielismy zapanowac nad uczuciem jakie na nas spadlo... Chcialam sie rozstac z mezem, powiedzialam sobie dosc placzu, rozmow tlumaczenia. Powiedzialam mezowi ze chce rozwodu a do niego w koncu dotarlo wszystko to co wczesniej mu mowilam. Zaczal sie starac jak nigdy dotad! i pwoem Wam szczerze ze wpadlam w pulapke uczuc. Po jednej stronie maz ktory od 3 lal mnie zaniedbywal a po drugiej mlody , pelen energii , milosci mezczyzna ktory chcial ze man zbudowac nowy dom... Nie wiedzialam co robic, bilam sie z myslami bo juz najwyzszy czas na dziecko, bo to 2 malzenstwo, naciski rodziny co ja wyprawiam, obawy co ludzie powiedza, przeciez maz tak sie zaczal starac. I stchorzylam... Powiedzialam temu drugiemu ze to koniec... Tej decyzji bede zalowac. Powiem Wam szczerze dziewczyny, nie ma sensu zastanawiac sie co bedzie pozniej! Trzeba isc za glosem serca i czasem podjac ryzyko bo mozna tego pozniej bardzo zalowac!! I moze z tym drugim tez by nam sie nie udalo ale swiadomosc tego ze zaprzepascilo sie szanse na szczescie boli bardziej i bedzie meczyc do konca zycia! Ja bardzo zaluje, przeciez z mezem od dawna nie byalam szczesciwa a teraz siedze przed komputerem i wylewam smutki ...

Gość nie wiem wiem56
rownie dobrze moglo byc w druga strone, odeszlabys od meza i zalowala ze nie dalas szansy swojemu malzenstwu..

Gość podnoszey76776
fgh

Gość daaawfa
faff

Gość ihoooy
ooyh