Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziękuję za odpowiedzi

owulacja w prawym jajniku a po tygodniu kłócie w lewym

Polecane posty

Witam. Mam 28-29 dniowe cykle i w 14-15 dniu cyklu mam owulację, którą poprzedza jednodniowe kłócie w odpowiednim jajniku. (Nie badam tempki, ale kilka mieisęcy temu byłam u gina w środku cyklu, właśnie w dniu takiego bólu i gin patrząc na obraz usg, stwierdził, że za kilka, kilkanaście godzin dojdzie do owulacji. Stąd mam "pewność" że owy ból poprzedza u mnie owulacje). W obecnym cyklu miałam jak zwykle ból w połowie cyklu, tym razem w prawym jajniku. Teraz jestem w 20 dniu cyklu i boli mnie lewy jajnik. taki ciągły ból, który trwa już drugi dzień. Nie pasujący mi na drugą owulację, bo to inny rodzaj bólu. Co to może być?? Zapalenie jajnika?? Torbiel?? Jakby mnie bolał prawy jajnik to bym sobie pomyśłała, że może to ciąża, ale w prawym owulka a lewy kłuje?? Miała któraś podobnie?? Czym okazał się taki bół?? Czyżby czekała mnie wizyta u gina?? Heh.

przepraszam, kłucie oczywiście przez U, heh

Gość tak tak czasem mam
i nic mi nie jest bylam na badaniach

Gość tak tak czasem mam
czasem w 20-21dniu cyklu ale to boli raczej na zblizajacy sie o kres

Dzięki za odpowiedź :) Czyli można tak mieć i nie musi to nic złego oznaczać. Temu się pytam, bo wcześniej nic takiego nie zauważyłam. Na ostatniej wizycie kontrolnej u gina było wszystko w porządku, więc mam nadzieję, że nadal jest.