Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askajffgd

W którym miesiącu ciąży przybyło wam najwięcej kilogramów?

Polecane posty

Gość askajffgd

Jestem w 5. miesiącu i mam +2kg, zastanawiam się kiedy nastąpi jakiś wielki skok :)

Gość 40 tydz...
ja po 21 tyg zaczelam powoli przybierac do tego czasu caly czas waga stala w miejscu obecnie ok 10 kg na plusie a zaczelam 41 tydz :)

Gość mała_miiii
u mnie dlugo długo nic, aż nagle w 6 miesiacu 4 kg +

ja na początku schudłam 4 a od około 6 miesiąca zaczęło regularnie przybywać

Gość askajffgd
40 tydz... - super, będziesz miała malutko do zrzucenia :) Ja patrząc na rodzinne tradycje - będę się męczyć z rok :D

Gość 40 tydz...
hehe mam nadzieje ze duzo nie pozostanie a znajac wage malenstwa moze byc na prawde niewiele rodzinne tradycje? wiesz podobno corka moze miec podobna ciaze do matki, u mnie wszystko sie sprawdzilo np brzuszek wyszedl gdzies przed 30 tyd i do teraz mam niewielki tak jak moja mama (mam 2 braci), ze mna moja mama przybrala 3 kg tylko a urodzilam sie z waga 3,200 a z bracmi ok 6 kg tylko i zawsze miala po porodzie mniej niz przed ciaza, rozstepow moja mama tez nie miala ja tez nie mam z czego sie bardzo ciesze, i dolegliwosci ciazowe to samo, praktycznie brak:)

Gość wiecie co aleee
ja w 26 i na plusie 6 jestem aleee ja zaliczam sie do tych strasznie szczuplych

Gość wiecie co aleee
ja przybieram regularnie juz nie pamietam jak to calkiem na poczatku bylo :P ale teraz w ciagu miesiaca 2 kg przybralam do 13 tyg waga stala w miejscu

Gość 6-7 m-c
W miarę regularnie ok 1 kg na m-c, ale w 6/7 szybciej:) Teraz 36 tc i 13 kg na plusie.

Gość mamaaaa
mi najwiecej przybylo do polowy ciazy, pozniej juz niewiele. Ogolnie przybralam 15 kg z czego po porodzie zostalo 8 i tak jest do dzis a jestem 6 miesiecy po porodzie. Nadal jestem szczupla ale w swoje 36 juz nie wchodze, ech musze sie wziac za siebie.

7-8 i w 9 juz 1kg tylko a potem schudłam kg, ale to przez 3 tyg w szpitalu....:P a tak ogólem to cos ok 10-12 w całej ciązy a tydzien po porodzie mam 4na plusie więc nie jest źle

ja od samego początku przybieram na wadze stopniowo, teraz mam 7kg na plusie a jestem w 25tc, ani razu nie wymiotowałam a to pewnie też ma znaczenie. W mojej rodzinie kobiety tyją po 20-30kg! mam nadzieję, że mnie to nie spotka ;) ogólnie tyję zgodnie z kalkulatorem wagi w ciąży ;) tutaj można sobie sprawdzić jaki jest optymalny przyrost wagi: http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/kalkulator-wagi-w-ciazy/

Gość mała laurka
ja do 26tyg. przytyłam 18kg ale potem to już jakaś masakra w 39tyg. miałam 36kg więcej niż przed ciążą!!! tragedia!!!

Gość zosia_samosiaKRK
do 7 miesiaca przybrałam 3 kg, a pozniej doszło w ciagu 2 tyg, 12kg:)